Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Panda Definition & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Panda Definition & Merkitys

Mikä on Google Panda?

Google Panda on luokitusalgoritmi, joka palkitsee korkealaatuiset verkkosivustot hakukoneiden tulossivuilla ja suodattaa pois heikkolaatuiset verkkosivustot, joissa on ohutta tai huonolaatuista sisältöä. Google Panda -päivitys julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2011, ja se nimettiin Google Engineerin Navneet Pandan mukaan.

Internet-markkinoijat kutsuivat Google Pandaa alun perin “Google Farmer Update -päivitykseksi”, koska Google oli ilmoittanut aikovansa päivittää luokitusalgoritmia ryhtyäkseen toimiin sisältötiloilla, jotka nousivat SERP:n kärkisijoille matalalla ja heikkolaatuisella sisällöllä. . Päivitys luokiteltiin uudelleen “Google Panda Update -päivitykseksi”, kun havaittiin, että Google viittasi algoritmiin sisäisesti tällä nimellä.

Google Panda -algoritmi kohdistui ohueen sivuston sisältöön, huonosti kirjoitettuun sisältöön, päällekkäiseen sisältöön, kopioituun sisältöön, sivuille, joilla oli liian yleistä tietoa, ja sivuille, joilla on huono sisältö-mainossuhde. Googlen Panda-algoritmi määritti sivuille laatuluokituksen heikkolaatuisen sisällön kohdistamiseksi ja rankaisemiseksi sekä korkealaatuisen sisällön palkitsemiseksi SERP:issä.

Alkuperäinen Google Panda -algoritmi julkaistiin helmikuussa 2011 ja viimeinen Panda 4.2 -päivitys valmistui heinäkuussa 2015. Google sisällytti Panda-algoritmin ydinsijoitussignaaliksi, joten se ei enää ole suodatin, jota käytetään algoritmijärjestelmään sen jälkeen, kun se on suorittanut alkukäsittelyn. tehdä työtä.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Parhaat taidot, jotka on tarkistettava, kun palkkaat hajautetun teknisen tiimin