Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google parantaa terveydenhuollon tietojen saatavuutta Yhdysvalloissa etsiville

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google parantaa terveydenhuollon tietojen saatavuutta Yhdysvalloissa etsiville

Google ryhtyy toimenpiteisiin parantaakseen terveydenhuoltotietojen saantia Yhdysvalloissa.

Google-haku helpottaa jo nyt helpon pääsyn tietoihin Yhdysvaltojen eduista, kuten Medicaidista ja Medicaresta.

Lisäksi Google auttaa hakejia löytämään terveydenhuoltoaikoja ja tunnistamaan, mitkä vakuutuksenantajat hyväksyvät eri terveydenhuoltolaitokset.

Nyt Google laajentaa näitä toimia.

Keskeytetyn vuotuisen uudelleenilmoittautumisvaatimuksen umpeutuessa uhkaavasti 31. maaliskuuta, Google pyrkii helpottamaan Medicaidin uudelleenilmoittautumistietojen löytämistä.

Vakuutamattomien ja alivakuutettujen henkilöiden tukeminen

Sen lisäksi, että Google tarjoaa tietoja niille, joilla on vakuutus, se huolehtii myös vakuuttamattomien ja alivakuutettujen henkilöiden tarpeista.

Pian Google näyttää palveluntarjoajat, jotka tunnistetaan yhteisöllisiksi terveyskeskuksiksi, jotka tarjoavat ilmaista tai edullista hoitoa.

Keskustelevan tekoälyn käyttäminen tiedon laadun parantamiseen

Google ottaa käyttöön uusia tekniikoita tuodakseen esiin tarkimmat ja ajantasaisimmat tiedot terveydenhuollon tarjoajista.

Yrityksen keskustelutekninen tekoälytekniikka, Duplex, on ottanut yhteyttä satoihin tuhansiin terveydenhuollon tarjoajiin Yhdysvalloissa vahvistaakseen heidän tietonsa Google-haussa.

Google käyttää Duplexia myös vahvistaakseen, hyväksyvätkö palveluntarjoajat tietyt Medicaid-suunnitelmat osavaltioissaan.

Maailmanlaajuisiin mielenterveyshaasteisiin vastaaminen

Google on julkistanut uuden kumppanuuden ThroughLinen kanssa Uudessa-Seelannissa vastatakseen maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten mielenterveyteen.

Google kuvailee ThroughLinea maailman suurimmaksi todistetuksi mielenterveys- ja kriisipuhelinverkostoksi.

Tämän kumppanuuden ansiosta kriisipuhelimet näkyvät useammin hakutulosten yläosassa henkilökohtaisiin kriisiaiheisiin liittyvissä kyselyissä.

Yhteenvetona

Google laajentaa terveydenhuoltotietojen saatavuutta tekemällä Medicaidin uudelleenilmoittautumistietojen saatavuutta helpommin, käyttämällä tekoälytekniikkaa palveluntarjoajan tietojen tarkistamiseen ja yhdistämällä etsijät kriisiapupuhelimiin.

Nämä päivitykset osoittavat Googlen sitoutumisen käyttämään alustaansa tietoisemman ja terveellisemmän maailman luomiseen.


Lähde: Google

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  VakilSearch- Lakipalveluiden käyttö on helppoa kuin koskaan ennen!