Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Pixel 6a voisi korjata Pixel 6:n suurimman kipupisteen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Pixel 6a voisi korjata Pixel 6:n suurimman kipupisteen

Pixel 6a toimitetaan täysin uudella sormenjälkitunnistimella, joka saattaa ratkaista kuukausien pituisen turhautumisen, jota omistajat ovat kohdanneet Pixel 6:n ja Pixel 6 Pron suhteen.

Kuukausien spekulaatioiden, vuotojen ja huhujen jälkeen Google Pixel 6a julkistettiin vihdoin virallisesti Google I/O 2022 -tapahtumassa, ja se näyttää sisältävän päivitetyn sormenjälkitunnistimen. Pixel 6:n ja 6 Pron skannereiden ongelmat ovat jättäneet monet fanit kylmäksi Googlen anturiteknologian suhteen, mutta yritys saattaa pystyä kääntämään asiat toisinpäin 6a:n avulla.

On syytä huomata, että päivitettyä sormenjälkitunnistinta ei mainittu Pixel 6a:n esittelyssä Google I/O:n pääpuhuessa aiemmin tällä viikolla. Sen sijaan Googlen laite- ja palvelujohtaja Rick Osterloh jakoi tiedot uudesta osasta Android Centralille ilmoituspäivänä.

Tällä hetkellä päivitetystä skannerista ei ole juurikaan muuta konkreettista tietoa, kuin että 6a saa sen olemaan. Vaikka fanit toivovat suurta päivitystä Pixel 6:n ja 6 Pron antureista, mikään ei vielä sano, että uuden kappaleen suorituskyky olisi parempi.

Pixel 6a -kamera

Kaikki pikselit koko ajan

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että mahdollisten Pixel 6a:n ostajien pitäisi luopua sormenjälkitunnistimesta, koska yksinkertainen tosiasia, että Google vaihtaa kappaletta, viittaa siihen, että se on kuullut käyttäjäkunnan palautteen ja haluaa parantaa käyttökokemusta. Yritys on päivittänyt ja asteittain parantanut 6- ja 6 Pron skannereita niiden lanseerauksesta lähtien viime vuonna, mutta näytön anturit jättävät silti paljon toivomisen varaa.

Jotkut ovat alkaneet spekuloida, että 6a:n uusi anturi on se, joka on esillä muissa tulevissa Googlen laitteistojulkaisuissa. Se voi olla merkki siitä, että yritys aikoo testata vesillä uusinta laitteistoaan laitteella, jonka laukaisu on pienempi, ennen kuin se sukeltaa pää edellä lippulaivalaitteen tekniikan kanssa.

🔥 Empfohlen:  Google: Ei SEO-bonusta avainsanapohjaisille verkkotunnuksille

Huolimatta yleisen perusteellisen tiedon puutteesta uudesta anturista näyttää siltä, ​​​​että ilmoitus voisi olla hyvä merkki Pixel-omistajille. Joka tapauksessa saamme vastauksemme pian, kun Pixel 6a julkaistaan ​​28. heinäkuuta. Sen jälkeen fanit voivat nähdä itse, parantaako uusi tekniikka mitään.

Table of Contents