Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google poistaa Rivalry Apps -sovellukset Google Play Kaupasta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google poistaa Rivalry Apps -sovellukset Google Play Kaupasta

On melko selvää, kuinka Google myöntyi kiinalaisten painostukseen ja on poistanut kaksi kilpailevaa sovellusta, jotka olivat asettaneet haasteen kiinalaisille sovelluksille. Google poistaa sovelluksia Play Kaupasta, koska google pelaa kovaa Kiinan puolesta. Google poisti kaksi sovellusta Play Kaupasta: MITRON ja REMOVE CHINA APPS.

Google on pelannut kovasti Kiinan sosiaalisen median alustojen pelastamiseksi, mutta tällaista mystistä käyttäytymistä ei vieläkään tunneta.

  • Ensinnäkin se poistaa miljoonia negatiivisia arvosteluja Play Kaupasta parantaakseen TikTokin luokitusta.
  • Ja sitten se poistaa 2 sovellusta pelikaupastaan.

Me intiaanit käyttäydymme niin naiivina, että meidän on aina oltava hyviä, koska näin Gandhilainen politiikka opetti meille pitkään. Ja usko minua, tämä on etiikka, jota me lopulta toimimme. Elävin esimerkki on lyhytmuotoinen videosovellus Mitron, joka nousi kuuluisuuteen väitetyistä intialaisista juuristaan ​​TikTokin vastareaktion keskellä.

Mitron menee alas mäkeä

Googlen mielivaltainen Android-sovellusten sääntely on jälleen noussut esiin, kun Play Kauppa näyttää poistaneen sen sovellusluettelosta. “Mitron” – suosittu vaihtoehto TikTokille, jonka on kehittänyt pakistanilainen ohjelmistokehitysyritys Qboxus ja jonka myöhemmin osti intialainen opiskelija.

Sovellus poistettiin, koska se tarjosi toistuvasti samaa sisältöä ja kokemusta, jota TikTok jo tarjoaa. Google väitti sanonnassa: “Emme salli sovelluksia, jotka tarjoavat vain saman käyttökokemuksen kuin muut Google Play Kaupassa jo olevat sovellukset. Sovellusten tulee tarjota käyttäjille arvoa luomalla ainutlaatuista sisältöä tai palveluita.

Kun Intian ja Kiinan välinen jännite lisääntyi armeijan rajalla, myös verkkokampanjat, joissa ihmisiä kehotettiin poistamaan kiinalaisia ​​sovelluksia, saivat vauhtia. Mitron-sovellus osoittautui parhaaksi vaihtoehdoksi TikTokille ja miljoonat ryntäsivät sitä kohti. . Sovellusta ladattiin Androidille 5 miljoonaa kertaa muutamassa viikossa toukokuussa. Huolimatta valtavasta menestyksestään ja huomattavasta käyttäjämäärästä, siinä oli virheitä, eikä sillä ollut vankkaa tietosuojakäytäntöä.

🔥 Empfohlen:  Google julkaisee tekoälyllä toimivat kontekstuaaliset käännökset

Raportin perusteella havaittiin, että Mitron-sovelluksen kehitti ensimmäisenä Lahoressa toimiva Qboxus-niminen yritys. Pakistanissa toimiva yritys oli luonut TikTokin kaltaisen sovelluksen nimeltä TicTac. Myöhemmin sovellus nimettiin myöhemmin uudelleen Intiassa nimellä “Mitron”, jonka lähdekoodi ostettiin CodeCanyon-nimiseltä verkkosivustolta.

Qboxuksen perustajan Irfan Sheikhin mukaan IIT Roorkee -opiskelija Shivank Aggarwal osti heiltä lähdekoodin eikä tehnyt merkittäviä muutoksia alkuperäiseen sovellukseen. Mitronilla ei ole mukautuksia, ja se on suora kopio TikTok-kloonisovelluksesta nimeltä TicTac, joten Sheikh sanoi, että se ei ole sopivaa. QBoxus-tiimi on väittänyt, että he itse loivat TicTac-sovelluksen ennen sovelluksen lähdekoodin laittamista myyntiin.

Vaikuttaa siltä, ​​​​että kehittäjillä oli kiire kiirehtiä Mitron-sovellusta markkinoille, he jättivät huomioimatta tosiasian tehdäkseen korjauksia. He ajattelivat tehdä siitä näytöksen, mutta valitettavasti se ei laskeutunut kunnolla odotetulla tavalla.

On huomattava, että Mitron-sovelluksen luokitus oli 4,8 Google Play Kaupassa 5 miljoonalla latauskerralla. On hauskaa, kuinka Google vahvisti Mitron-sovelluksen poistamisen toteamalla, että se ei ole Googlen tietosuojakäytäntöjen mukainen.

“Remove China Apps” poistettiin

Toinen Intiassa viime viikkoina suosiota saavuttanut sovellus “Remove China Apps” on myös poistettu Google Play Kaupasta. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat havaita ja poistaa helposti kiinalaisten yritysten kehittämiä sovelluksia.

Yli miljoona ihmistä Intiassa oli asentanut sovelluksen puhelimeensa poistaakseen älypuhelimellasi olevat kiinalaiset sovellukset. Sovelluksen on kehittänyt Jaipurissa toimiva intialainen OneTouch AppLabs, joka lopulta saavutti suosiota maassa aikana, jolloin nationalistien keskuudessa Kiinan vastainen aggressio kasvoi jatkuvan jännitteen vuoksi kahden maan välillä LAC:ssa (Line of Actual Control).

Kun sovellus sai noin 5 miljoonaa käyttäjää, Google puuttui asiaan tiistaina poistaakseen sovelluksen Play Kaupasta. Sovelluksen kehittäjä ilmoitti Twitterissä, että heidän sovelluksensa on jäädytetty Play Kaupasta. Yritys ei tiedä, miksi Google poisti sovelluksen Play Kaupasta. He ilmoittivat, että jos käyttäjä on jo ladannut “Remove China Apps” -sovelluksen puhelimeensa, se toimii edelleen, mutta uusia latauksia ei voi tehdä.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa parantaa tulosprosenttia verkkosivustollasi

Google ei ole kertonut tarkkaa syytä, miksi sovellus poistettiin sen sovelluskaupasta. Se on kuitenkin todennäköisesti poistanut sovelluksen lisääntyvien turvallisuus- ja tietosuojaongelmien vuoksi, Indian Express raportoi.

Oli kristallinkirkasta, että kuka tahansa, jopa Google ei jättänyt vaikeuttamatta Kiinan puolesta. Pro-Kiinalainen talous voittaa puhtaalla taustalla eikä jättänyt harmaata aluetta, koska loppujen lopuksi se on vain mustavalkoinen.