Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Ranking Factors Definition & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Ranking Factors Definition & Merkitys

Mitä ovat Googlen sijoitustekijät?

Googlen sijoitustekijät ovat joukko kriteerejä, joita Googlen algoritmit käyttävät arvioidakseen verkkosivustoja ja verkkosivuja hakutulosten sijoitusjärjestyksen laatimiseksi. Googlen algoritmijärjestelmissä on arvioitu olevan yli 200 sijoitustekijää.

Täydellistä luetteloa Googlen sijoitustekijöistä ei ole saatavilla, mikä johtaa usein spekulaatioihin tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa verkkosivuston hakusijoitukseen. Algoritmi käyttää näitä tekijöitä näyttääkseen indeksoidun sisällön, joka on olennainen käyttäjän hakukyselyn kannalta ja eliminoi kaikki vähäarvoiset tulokset.

Sisällön laatu, verkkosivuston verkkotunnuksen auktoriteetti ja käänteisen linkin rakenne ovat tärkeimpiä Googlen sijoitustekijöitä, jotka määrittävät suurelta osin verkkosivuston suorituskyvyn hakukoneissa.

Googlen sijoitustekijät on jaettu useisiin luokkiin, mukaan lukien sivuston ulkopuolinen roskaposti, brändisignaali, sivustotaso, verkkotunnus, sivutaso ja käänteiset linkit. Jokainen luokka sisältää useita tekijöitä, mutta siitä, missä määrin kukin tekijä vaikuttaa sivuston hakukoneoptimointiin, on kyseenalaista.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Art Martori JavaScript-kirjastot & uuden vuoden oppimiskehykset Lue artikkeli