Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google saattaa saada lisää lyhytmuotoisia videoita hakutuloksissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google saattaa saada lisää lyhytmuotoisia videoita hakutuloksissa

Google etsii tapoja näyttää lyhyempiä videoita hakutuloksissa, sillä se on selkeä ja ytimekäs muoto tiettyjen kyselyiden täyttämiseksi.

Tämän totesi viimeisimmässä Search Off The Record -podcast-jaksossa Googlen tuotepäällikkö Danielle Marshak, joka valvoo videoita hakutuloksissa.

Marshakin lisäksi Gary Illyes ja Lizzi Sassman, molemmat Googlen hakusuhdetiimistä, jaksossa, joka keskittyy Google-haun videoihin.

Noin 17 minuutin kohdalla keskustelussa pohditaan lyhytmuotoisten videoiden aihetta ja sitä, onko Googlella suunnitelmia tähän muotoon liittyen.

Sen lisäksi, että olemme oppineet Googlen haluavan näyttää enemmän lyhyitä videoita hakutuloksissa, olemme huomanneet, että Search Relations -tiimi on kiinnostunut omien videoiden tallentamisesta.

Lisää lyhytmuotoisia videoita Googlessa?

Tätä keskustelua varten Marshak määrittelee “lyhyen” videon alle viiden minuutin pituiseksi ja pystysuoralla kuvasuhteella tallennetuksi.

Hän sanoo, että tällä formaatilla on kyky välittää runsaasti tietoa lyhyessä ajassa.

Koska lyhyet videot voivat olla hakijoille hyödyllisiä, Google pohtii, kuinka saada niitä enemmän esiin hakutuloksissa.

Marshak toteaa:

”Ja tämä formaatti on todella siistiä, koska kuten mainitsin, se on hyvin ytimekäs. Voit saada paljon tietoa lyhyessä ajassa, ja voit myös saada paljon erilaisia ​​näkemyksiä ja näkökulmia…

Siksi uskomme, että tällainen sisältö voisi olla hyödyllistä monille erityyppisille hakukyselyille, ja olemme kokeilleet, kuinka näyttää se käyttäjille useammin.”

Millaisia ​​lyhyitä videoita Google Surface olisi?

Marshak pyydetään toimittamaan esimerkkejä lyhyistä informatiivisista videoista, joita Google saattaa näyttää hakutuloksissa.

Hän antaa esimerkin videosta, jossa esitellään reseptin valmistusta:

”Sanotaan siis jälleen, että etsit uusia ideoita banaanileivän tekemiseen. Ja juuri nyt saatat nähdä perinteisiä reseptejä, saatat nähdä pidempiä videoita, mutta saatat nähdä myös lyhyitä videoita, jotka voivat vain antaa sinulle erilaisen tyylin tai näkökulman.

🔥 Empfohlen:  Uudella Motorola Razrilla saattaa vihdoin olla ansaitsemansa teho

Ja ihmisten mieltymykset ovat erilaisia. Jotkut ihmiset saattavat mieluummin lukea; jotkut ihmiset saattavat pitää parempana pidemmästä videosta; Jotkut ihmiset saattavat pitää lyhyistä videoista.

Ja siksi haluamme tarjota monia erilaisia ​​vaihtoehtoja tämäntyyppisten tietojen saamiseksi sinulle hyödyllisimmässä muodossa. Tämä on siis yksi esimerkki.”

Illyes lisää keskusteluun sanomalla, että hän pitää lyhyistä videoista ja saattaa harkita tekevänsä niitä kouluttaakseen ihmisiä Google-hausta.

Illyes toteaa:

“Joo, pidän todella lyhyistä videoista ja näen paljon opetusvideoita tietyillä sivustoilla. Ja uskon todella, että jossain vaiheessa saatamme haluta kokeilla sitä koulutustarkoituksiin. Kuten tutkimusta, keskustelua varten.

En tiedä, olemmeko siellä vielä, mutta lopulta, varsinkin jos näen, että hakukoneet havaitsevat sen ja voivat esittää sen jollain tavalla, meidän pitäisi ehkä ajaa sitä eteenpäin.”

Miten Google Surface Short Form -video tekisi?

Google näyttäisi lyhyitä videoita indeksoimalla ne kuten minkä tahansa muun sisällön.

Tämä on jo tehty itse isännöidyillä lyhyillä videoilla, kuten Googlen verkkotarinoilla, ja Illyes ehdottaa, että se saattaa olla mahdollista myös muiden videoiden kanssa.

Koska TikTok-videoilla on URL-osoite, johon voit vierailla verkkoselaimella, Google saattaa pystyä indeksoimaan ne haussa, Illyes sanoo:

“Voit itse avata sen kannettavalla tietokoneella ja päädyt verkkosivulle ja voit itse katsoa sitä verkkosivulla. Sinulla ei tarvitse olla TikTok-sovellusta videon katsomiseen.

Joten kuvittelen, että jos ne sallivat indeksoinnin – en ole tarkistanut, voimme luultavasti indeksoida myös nuo videot.”

Tämä tarkoittaa, että lyhyitä videoita alustoilla, kuten Snapchat ja Instagram, ei voitu indeksoida Googlessa, koska niiden katsomiseen tarvitaan sovellus.

Kuuntele alla oleva podcast, niin saat koko keskustelun Google-haun videoista. Tai siirry 17 minuutin rajaan lyhyiden videoiden keskusteluun.