Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google saattaa tappaa parhaan Pixel-älypuhelimensa ensi vuonna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google saattaa tappaa parhaan Pixel-älypuhelimensa ensi vuonna

Odotamme Pixel 7a:n tulevan markkinoille myöhemmin tänä vuonna. Äskettäinen vuoto viittaa kuitenkin siihen, että se saattaa olla viimeinen laatuaan.

Pixel A -sarja on Googlen budjettiystävällinen versio sen vuosittaisista lippulaiva-Pixel-malleista – ja se on jatkuvasti ollut yksi parhaista laitteista, joita yhtiöllä on valikoimassaan. Pixel A -sarjan menestyksestä huolimatta näyttää siltä, ​​​​että Pixel 7a on viimeinen A-sarjan laite.

Pixel 7a renderöi OnLeaks/MySmartPrice

Vuotavan Yogesh Brarin mukaan Pixel 8a:ta ei tule olemaan, koska Pixel A -sarjasta on tullut perusmallien vastineita. Vaikka tämä uutinen on varmasti pettymys Pixel A -faneille, siinä on paljon järkeä, kun tarkastellaan Pixel 7a:ta ympäröiviä huhuja.

Nykyiset huhut sen teknisistä tiedoista viittaavat siihen, että 7a on pohjimmiltaan sama puhelin kuin Pixel 7, vaikkakin hieman pienemmällä näytöllä ja pienellä erolla kameroissa. Hinnan suhteen huhutaan myös, että Pixel 7a saa 50 dollarin hinnankorotuksen Pixel 6a:sta – se maksaa 499 dollaria, vain 100 dollaria vähemmän kuin Pixel 7.

Kun nämä kaksi laitetta ovat tulossa lähelle, Googlen ei ole kovin järkevää jatkaa molempien tarjoamista, varsinkin kun Pixel A -sarja maksaa vähemmän kuin perusmalli, mutta tarjoaa hyvin samankaltaisia ​​teknisiä tietoja.

Pixel 6a Joe Maring/Digital Trends

Tästä ymmärryksestä huolimatta on silti melkoinen ikävä, että saatamme menettää A-sarjan, koska se on jatkuvasti ollut yksi markkinoiden vankimmista budjettiystävällisistä laitteista. Halvoissa puhelimissa on varmasti monia muita vaihtoehtoja, mutta Pixel A tuntui aina voittajalta.

Brarin mukaan Google korvaa mallistossaan Pixel A -sarjan vuosittain taitettavalla laitteella – iteraatio tulevasta Pixel Foldista. Valitettavasti tämä jättää fanit epäonniseksi, kun heidän tulee hankkia Pixel-laitteita alle 500 dollarilla. Brar mainitsee myös, että Samsung saattaa omaksua samanlaisen käytännön, mutta koska Samsung valmistaa vuosittain suuren määrän budjettilaitteita, on epäselvää, mikä linja saattaa olla auringonlasku.

🔥 Empfohlen:  SEO Experiments 2023: 3 testiä, joilla voit parantaa sijoitustasi