Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Search Console -määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Search Console -määritelmä & Merkitys

Mikä on Google Search Console?

Google Search Console on Googlen tarjoama palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat seurata verkkosivustonsa näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa ja tehdä vianetsintää.

Se sisältää työkaluja, joiden avulla Google voi paikantaa ja indeksoida verkkosivuston. Google Search Console voi ratkaista indeksointiongelmat ja indeksoida päivitetyn tai uuden sisällön uudelleen. Sen käyttö ei ole edellytys verkkosivuston sisällyttämiselle Googlen hakutuloksiin.

Google Search Console auttaa yrityksiä, digitaalisia markkinoijia ja sivustojen ylläpitäjiä valvomaan verkkosivuston liikennettä, ymmärtämään sivuston demografisia tietoja, pitämään silmällä yksittäisten hakukyselyiden napsautussuhteita ja selvittämään, rikkooko sivusto Googlen käytäntöjä.

Se myös ilmoittaa käyttäjälle aina, kun sivustossa havaitaan roskapostia, ja näyttää luettelon sivustoista, jotka linkittävät käyttäjän verkkosivustoon. Google Search Consolessa on työkaluja nopeutettujen mobiilisivujen testaamiseen ja verkkosivuston mobiiliresponsiivisuuden parantamiseen.

Rekisteröityminen Google Search Consoleen on ilmaista ja edellyttää verkkosivuston omistajuuden vahvistamista. Kaikilla ilmaisilla tileillä on käyttörajoitukset.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Motorola G Stylus 5G käytännön arvostelu: Nirvanan huomioiminen budjetilla