Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Search Consolen maantieteellinen kohdistaminen voi vahingoittaa hakusijoituksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Search Consolen maantieteellinen kohdistaminen voi vahingoittaa hakusijoituksia

Google Search Consolen kansainvälisen kohdistusominaisuuden, joka tunnetaan myös nimellä “maantieteellinen kohdistaminen”, käyttäminen voi vahingoittaa hakujen sijoitusta, jos yrität tavoittaa laajan yleisön.

Tästä aiheesta keskustellaan Google-hakukeskuksen hakukoneoptimoinnin aukioloaikojen hangoutissa, joka tallennettiin 31. joulukuuta.

Hakukoneoptimoija nimeltä Aleem Bawany liittyy suoratoistoon kysyäkseen Google-haun asianajajalta John Muellerilta, miksi pienempi sisarsivusto ylittää hänen pääsivustonsa.

Bawany sanoo, että pääsivusto julkaisee uutissisältöä suurelle yleisölle, joka joskus julkaistaan ​​uudelleen sisarsivustolla.

Vaikka pääsivusto on uutisten lähde, se on pienempi sivusto, joka saavuttaa edullisemmat sijoitukset.

Katsottuaan sivustoa Mueller sanoo, että tämä saattaa johtua Search Consolen kansainvälisistä kohdistusasetuksista.

Katso Muellerin täydellinen vastaus alla olevasta osiosta.

Kuinka maantieteellinen kohdistaminen voi vaikuttaa negatiivisesti sijoituksiin

Mueller tarkasteli sivustoa henkilökohtaisesti ja sulki pois kaikki suuret ongelmat, jotka voisivat estää sivuston hakutuloksista, kuten manuaaliset rangaistukset tai roskapostilinkit.

Hän huomasi, että sivuston kansainväliset kohdistusasetukset Search Consolessa on määritetty Pakistania varten.

Se on hienoa, jos ensisijainen tavoite on sijoitus Pakistanissa, mutta se voi vaikuttaa haitallisesti muiden maiden sijoituksiin.

Mueller toteaa:

“Yksi asia, jonka huomasin, on se, että olet ottanut maantieteellisen kohdistuksen käyttöön Pakistanin Search Consolessa. En tiedä, onko se suunniteltu, jos yrität tehdä sitä. Jos haluat tehdä yleisen englanninkielisen uutissivuston, on luultavasti järkevää kytkeä maantieteellinen kohdistaminen pois päältä. Joten se voi olla jotain, joka voi auttaa sinua.”

Jos haluat kohdistaa verkkosivustollasi maailmanlaajuiseen yleisöön, Mueller sanoo, että sinun pitäisi ehdottomasti poistaa kansainvälinen kohdistus käytöstä Search Consolessa.

“Jos haluat kohdistaa haun muihin maihin kuin Pakistaniin, kuten yleiseen englanninkieliseen uutissivustoon, poistan sen ehdottomasti käytöstä. Koska sillä voi olla siellä vaikutusta, että se todella keskittyy Pakistaniin ja sitten vähän vähemmän muihin maihin.

🔥 Empfohlen:  Google uudistaa Family Link -sovelluksensa vanhempien valvonnan helpottamiseksi

Bawany kysyy Muellerilta, kuinka kauan kestää, ennen kuin muutos näkyy Googlen hakutuloksissa.

Mueller sanoo, että se voi kestää viikosta muutamaan kuukauteen.

Koska kyseinen sivusto julkaisee uutissisältöä, on todennäköistä, että muutos näkyy hakutuloksissa nopeammin kuin muun tyyppisillä sivustoilla.

“Arvaan, että se kestää viikosta tai kahdesta kuukauteen tai kahteen. Epäilen, että se on aikajakso, jonka esimerkiksi maantieteellisen kohdistuksen asetus muuttuu.

Mitä tulee uutissivustoon, epäilen sen olevan hieman tavallista nopeampi, koska uutissivustolla keskittyisimme uudempaan sisältöön ja uudemmalla sisällöllä näkisimme asetuksen hyvin nopeasti.

Joten luultavasti enemmän lyhyemmälle puolelle uutissivustoille, mutta en tunne kaikkia järjestelmiä, jotka liittyvät maantieteellisen kohdistuksen asetusten muutoksiin.”

Voit kuunnella koko keskustelun katsomalla alla olevan videon: