Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google Shopping tuo markkinoille uusia tekoälytyökaluja, jotka tekevät verkko-ostoksista realistisempia ja kattavampia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Shopping tuo markkinoille uusia tekoälytyökaluja, jotka tekevät verkko-ostoksista realistisempia ja kattavampia

Google julkaisee uusia tekoälyominaisuuksia parantaakseen käyttökokemusta verkkokaupoissamikä tekee niistä realistisempia ja kuluttajan osallistavampia.

Tämän uuden työkalun ideana on auttaa käyttäjiä löytämään vaatteita eri ihosävyille ja vartalotyypeille sekä tarkentaa hakua, kunnes he löytävät juuri haluamansa.

Google Shopping -käyttäjillä Yhdysvalloissa on jo pääsy tähän ominaisuuteen suorittaakseen testejä alustalla. Aluksi heillä on tarjolla vain naisten toppeja useilta brändeiltä, ​​kuten H&M, Anthropologie, Everlane ja Loft, virtuaalikokemukseen.

Näitä malleja on saatavana erilaisilla ihonväreillä, etnisillä ryhmillä, hiustyypeillä ja vartalon muodoilla, ja ne esitetään realistisesti oikeilla ihmismalleilla. Muut naisten ja miesten vaatteet tulevat saataville myöhemmin tänä vuonna, Googlen mukaan.

Virtuaalinen sovitushuone, jossa on erilaisia ​​ihonvärejä ja vartalotyyppejä

Googlen tuotejohtajan Lilian Riconin mukaan tämän ominaisuuden ideana on saada kuluttajat tuntemaan olonsa varmaksi ostaessaan vaatteita verkosta, välttämään pettymyksiä ja antamaan käyttäjälle mahdollisuuden visualisoida yksityiskohtaisemmin, miltä vaatteet näyttävät vartalollaan jo ennen kuin he ostavat niitä. osta se.

Googlen mukaan 42 % verkko-ostajista ei tunne olevansa mallikuvien edustajia ja 51 % on tyytymätön verkosta ostamaansa tuotteeseen, koska se näytti erilaiselta kuin odotettiin.

Virtuaalinen vaatesovitus käyttää a diffuusiopohjainen generatiivinen tekoälymalli, jota harjoitetaan lisäämällä kuvaan Gaussin kohinaa (lähinnä satunnaisia ​​pikseleitä), jotka malli oppii poistamaan realististen kuvien luomiseksi. Tämä saa Googlen tekoälymallin esittämään kuvia realistisemmin riippumatta siitä, missä kulmassa tai asennossa ne ovat.

Tarkenna tuotetta ja löydä mitä todella haluat

Google on myös julkaissut ominaisuuden, joka auttaa sinua löytämään tuotteita muiden kokeilamiesi vaihtoehtojen perusteella. Pidätkö esimerkiksi paidasta, mutta haluat halvemman version? Vai löysitkö farkut, mutta haluat eri mallin? Tässä Googlen luomassa jalostuksessa ostajat voivat muokata tuotteita, kunnes he löytävät täydellisen tuotteen.

🔥 Empfohlen:  15 parasta ulkoilma-affiliate-ohjelmaa markkinoille

Tämä johtuu koneen parannuksista ja uusista visuaalisista täsmäysalgoritmeista, joiden avulla voit tarkentaa osia käyttämällä syötteitä, kuten väriä, tyyliä ja kuvioita. Tämä ominaisuus on myös aloittelijoille suoraan tuoteluettelosta.

AI:n tulevaisuus

Se, mitä näimme aiemmin vain elokuvissa – kuten ”Clueless” päähenkilö Cherin virtuaalihuoneessa – on tullut enemmän kuin todeksi, ja nyt tekoälytekniikka on läsnä päivämme eri hetkinä.

Tekoälyn jatkuvan päivittäisen käytön myötä myös sen sääntelyyn liittyvä huoli on tullut keskustelunaiheeksi. Esimerkiksi EU on tällä viikolla hyväksynyt a laki tekoälyn säätelystä.

Yksi lakiesityksen käsittelyssä noussut esille oli reaaliaikaisen kasvojentunnistuksen käytön kielto julkisissa tiloissa, paitsi rikostapauksissa ja tuomioistuimen valtuutuksessa. On mahdollista, että myös muut maat alkavat luoda tämäntyyppistä tekoälyn käyttöön tarkoitettua lakia keinona säännellä markkinoita ja suojella kuluttajien oikeuksia.

On tärkeää, että suuret teknologiayritykset kiinnittävät huomiota tähän liikkeeseen, jotta heidän ideansa eivät ylitä kunkin maan lainkäyttövallan asettamia rajoja eivätkä häiritse sellaisen teknologian kehittämistä, josta voi olla hyötyä kaikille.

Lisäksi odotamme innolla, että pääsemme testaamaan näitä uusia Google Shopping -ominaisuuksia ja tekemään verkkokaupoista demokraattisempia ja realistisempia.