Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google tarjoaa Android 13:lle taikatempun musiikin toistoon CES 2023:ssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google tarjoaa Android 13:lle taikatempun musiikin toistoon CES 2023:ssa

Android 13 julkaistiin viime vuonna, mutta Google ei ole vielä läheskään valmis työstämään sitä. CES 2023:ssa julkistettu uusi ominaisuus tekee äänen toistamisesta Android-laitteista Bluetooth-kaiuttimilla helpompaa kuin koskaan. “Keskeytyksetön kuuntelu” kutsutun ominaisuuden tarkoituksena on tehdä siirtymisestä puhelimesi äänisisällön kuuntelusta muihin laitteisiin saumatonta ja intuitiivista.

Keskeytymätön kuuntelu antaa käyttäjille ilmoituksia puhelimissaan, kun he lähestyvät äänilaitetta. Kun kuljet kotonasi, saatat haluta alkaa kuunnella kappaletta tai podcastia toisella laitteella (kuten älykaiuttimella tai televisiolla) sen perusteella, oletko lähellä niitä. Kuunteletko kappaletta Pixel Buds Prolla, mutta kävelet keittiöön Nest Audion lähellä? Saat ilmoituksen, jossa sinua kehotetaan siirtämään ääni välittömästi kuulokkeista kaiuttimeen.

Google

Pohjimmiltaan se on tarkoitettu vähentämään aikaa, joka kuluu seulomaan ja vaihtamaan kaikkiin Bluetooth-äänilaitteisiin liittyvien eri sovellusten välillä tarjoamalla nopean tavan muodostaa yhteys laitteisiin suoraan lukitusnäytöltäsi. Koska maailmassa on valtava määrä Android-laitteita, keskeytymättömän kuuntelun tarkoituksena on yhdistää ne tuettuihin lisävarusteisiinsa helpommin virtaviivaistamalla yhteysprosessia.

Android 13 teki paljon uudistaakseen Android-mediasoitinta, ja uusi ominaisuus tekee osansa saamaan sen tuntumaan merkittävältä parannukselta aiempiin Android-ohjelmistojen iteraatioihin verrattuna. Google on työskennellyt Android-laitteiden Bluetooth-ominaisuuksien parantamiseksi vuosia, ja tämä on vankka seuraava askel.

Keskeytymätön kuuntelu voi näyttää Googlelta

Google ei ole kertonut tarkalleen, milloin keskeytymätön kuuntelu tulee yleisölle, paitsi että käyttäjät voivat odottaa sitä joskus myöhemmin tänä vuonna. Kun otetaan huomioon, kuinka aikaisin se on vuonna 2023, se pitää asiat erittäin epämääräisinä. Tiedämme, että keskeytymätön kuuntelu toimii Spotifyn ja YouTube Musicin kanssa alusta alkaen ja todennäköisesti myös muiden musiikkipalveluiden kanssa, joita tullaan seuraamaan myöhemmin.

Onneksi tämä on elämänlaatua parantava ominaisuus, ei olennainen osa Android 13:sta, joka puuttui julkaisun yhteydessä, joten näyttää epätodennäköiseltä, että kukaan jää kaipaamaan sitä odottaessaan päivitystä. Riippumatta siitä, milloin se julkaistaan, ominaisuus on kuitenkin ilmainen päivitys kaikille Android-laitteiden omistajille, kuten kaikki muut Android 13 -päivitykset.

🔥 Empfohlen:  Google menetti suuren mahdollisuuden ChatGPT:n kaltaisella tekniikalla, raportti väittää