Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google tekee yhteistyötä ADT:n kanssa uuden älykkään kodin turvajärjestelmän käynnistämiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google tekee yhteistyötä ADT:n kanssa uuden älykkään kodin turvajärjestelmän käynnistämiseksi

Google on tehnyt yhteistyötä ADT:n kanssa tuodakseen älykkään kodin laitteiden valikoimansa uuteen DIY-kodin turvajärjestelmään – ADT Self Setup -järjestelmään. Ainutlaatuisen paketin avulla voit valita useista Google-laitteista lisättäväksi kotiisi, jotka kaikki tarjoavat täyden tuen uudelle ADT+ -älypuhelinsovellukselle.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota ADT:n asiakaspalvelua ja turvallisuutta Googlen kehittämien premium-tuotteiden avulla. ADT Self Setup -järjestelmää voidaan muokata sisältämään Nest Cam, Nest Thermostat, Nest Mini, Nest Hub Max, Nest Doorbell ja useita ensimmäisen osapuolen ADT-tuotteita, kuten ADT Motion Sensor ja ADT Smart Home Hub.

Paketin hinta vaihtelee valitsemiesi tuotteiden mukaan, vaikka ADT sanookin, että paketti alkaa 219 dollarista. Sinun on myös valittava kuukausittainen seurantasuunnitelma, joka maksaa 25 dollaria kuukaudessa. Saatavilla on muutamia esikonfiguroituja vaihtoehtoja, joiden avulla voit kahlata kaikkien vaihtoehtojen läpi, kuten Starter Bundle, joka maksaa 336 dollaria ja sisältää Nest Doorbellin, neljä ADT-ovi- ja ikkunaanturia, kaksi liikeanturia ja ADT Smart Home Hubin.

Asiakkaat voivat myös valita, mitkä tuotteet jakavat tietoja ADT:n kanssa. Googlen tuotteiden, jotka mahdollistavat tietojen jakamisen ADT:n kanssa, tiedot tallennetaan automaattisesti ADT:n pilvialustaan, jotta yritys voi määrittää, tarvitaanko ensiapuhenkilöille hälytystä.

ADT Self Setup -järjestelmä näyttää olevan toinen vankka lisä älykkään kodin turvallisuusmarkkinoille, vaikka se ei ole kaukana ainoasta vaihtoehdosta. Muista tutustua SimpliSafen tai Ringin ratkaisuihin, sillä ne tarjoavat paljon samoja toimintoja ja saattavat sopia edullisempaan hintaan (riippuen niputetuista tuotteista).

🔥 Empfohlen:  Parhaat verkkokaupan markkinoinnin työkalut [2023 Content + SEO + Ads Guide]