Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google vahvistaa Android 13 Beta 1:n julkaisun ensi viikolla ja uuden Android 14:n eleen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google vahvistaa Android 13 Beta 1:n julkaisun ensi viikolla ja uuden Android 14:n eleen

Suosituin Instagramin orgaaninen kasvupalvelu vuonna 2023. Sano ei väärennetyille boteille ja työkaluille, kokeile 100 % ihmisvoimaista kasvupalvelua.

Liity InstaGroviin nyt!

Google vahvistaa Android 13 Beta 1:n julkaisun ensi viikolla ja uuden Android 14:n eleen

Jos olet yksi Googlen ja sen toiminnan paatuneimmista faneista, olet luultavasti painanut “tarkista päivitykset” -painiketta pixel 7 -laitteessasi viime päivinä, oletimme, että google jättäisi sen. kauan odotettu maaliskuun ominaisuuksien pudotus älypuhelimiinsa tällä viikolla, se oli odotettavissa myös tällä viikolla, koska nämä päivitykset ilmestyvät yleensä kuukauden ensimmäisenä maanantaina,

mutta maanantai tuli ja meni antamatta meille mitään, paitsi yksinkertaista turvallisuustiedotetta. Vaikka korjaustiedostosta ei ole merkkiäkään, se ei ole estänyt yritystä mainostamasta tulevaa Android 13 QPR3 -betasarjaa, joka saapuu joskus ensi viikolla.

Yhtiö jakoi ilmoituksen virallisesta Android beta Subredditistä nykyisille testaajille, varoittaen kaikkia, jotka käyttävät QPR2 beta 3.2 -versiota, että heidän on poistuttava ohjelmasta, koska tämä auttaa heitä saamaan vakaan päivityksen tämän kuun virallisessa päivityksessä.

Jos testaajat eivät poista sitä ennen 13. maaliskuuta, he saavat automaattisesti Android 13 QPR3 beta 1:n joskus ensi viikolla. Prosessi on kuitenkin hieman erilainen kuin tavallisesti, joten jos päätät poistua beta-versiosta täällä, on tärkeää, että noudatat Googlen antamia ohjeita erittäin tarkasti.

Yritys sanoo, että jokaisen, joka haluaa siirtyä vakaaseen march buildiin sen saapuessa, tulee kieltäytyä ohjelmasta, jättää huomioimatta OTA, joka lähetetään heidän Pixeliinsä, ja sitten heidän pitäisi odottaa Stable March Buildin saapumista. että se tulee pian.

Tämän menetelmän avulla käyttäjät voivat välttää matkapuhelinten pyyhkimistä, mikä on välttämätöntä beta- ja vakaan version alentamisessa.

🔥 Empfohlen:  Edullisempi ja nopeampi nettiyhteys asuntoihin saattaa olla tulossa pian

Sillä välin, jos QPR3-beta saapuu puhelimeesi ensi viikolla, voit silti valita, mistä se on huomioimatta. Tämä näyttää viittaavan siihen, että QPR3 Betalla on mahdollisuus saapua ennen vakaan marssin rakentamista. Vaikka meidän on odotettava koko viikonloppu nähdäksemme, kuinka asiat sujuvat.

Sillä välin, jos QPR3-beta saapuu laitteellesi ensi viikolla, sen huomioimatta jättäminen ja käytöstä poistaminen on edelleen vaihtoehto, äläkä anna monimutkaisen prosessin saada sinut huomioimatta uutisia siitä, että QPR3 on todella tapahtumassa, kun Google ilmoitti ensimmäisen kerran päätöksestään jatkaa Android 13:n beta-ohjelma, pienellä tekstillä ilmoitettiin, että sen QPR-sarja päättyy maaliskuussa.

Siirtymä Android 14:ään, tulossa joskus tämän jälkeen. Siirtyminen voi silti tapahtua, ja sanamuoto on edelleen Beta-sivustolla, mutta tämän ilmoituksen myötä QPR-beta ennen kesäkuun pikselien ominaisuuksien pudotusta vahvistetaan virallisesti, koska maaliskuun päivityksessä tämän jatkuvan viiveen on nyt määrä venyä toiseen. viikolla, ja jos olet kateellinen Samsungin omistaville ystävillesi, saattaa Googlen vuotanut muutosloki herättää sinussa jonkinlaista mielenkiintoa, kun lähestymme viikonloppua.

Android 14 on myös ilmoittanut elenavigoinnin tulevaisuudesta. Google esitteli elenavigoinnin ensimmäisen kerran Android 9:ssä vuonna 2018, tämä alkuperäinen ratkaisu oli selvästi puolikypsä, ja Google säilytti sekä takaisin- että aloituspainikkeet ja lisäsi vain eleitä moniajoa varten.

Vuotta myöhemmin yritys teki oikein ja teki täydellisen muutoseleen Android 10:ssä, he muuttivat myös koti- ja paluupainikkeet eleiksi.

Kun verrataan tätä tilannetta iPhoneen, joka luultavasti oli edelläkävijä ele-navigoinnin, jota käytämme nykyään Androidissa. Saatat myös huomata, että apple käsittelee asioita hieman intuitiivisemmin animaatioiden suhteen. iOS tarjoaa lähes samat moniajo- ja kotieleet kuin Android, vaikka siitä puuttuu yleinen selkäele, joka vie sinut aina takaisin aloitusnäyttöön siirtymien tapaan. joita käsitellään yksittäisissä iOS-sovelluksissa, on paljon intuitiivisempi Androidissa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aktivoida STARZ kaikilla laitteilla vuonna 2023

Monet iOS-sovellukset mahdollistavat pyyhkäisemisen paneelin vasempaan reunaan, jolloin näkyviin tulee näyttöpaneeli, jonka näit samassa sovelluksessa aiemmin. Tämän lähestymistavan avulla on mahdollista kurkistaa navigointivaiheeseen, jonka aiot ottaa, ennen kuin todella seuraat sitä. Tämä tarkoittaa vain, että voit pysähtyä, jos et ole menossa minne halusit.