Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google varoittaa yrityksiä tekniikan vastaisesta lainsäädännöstä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google varoittaa yrityksiä tekniikan vastaisesta lainsäädännöstä

Koska Google käyttää miljoonia sähköposteja ja yritysprofiileja, se käyttää valtavia resurssejaan tiedottaakseen yrityksille teknologialainsäädännöstä sähköpostitse ja useilla verkkosivustoilla.

Henkilöt, joilla on Google-yritysprofiileja tai jotka käyttävät muita Googlen ominaisuuksia, ovat saattaneet huomata sähköpostin, jossa heitä varoitetaan tulevasta lainsäädännöstä, joka saattaa vaikuttaa heidän yrityksiinsä.

Sähköpostien lisäksi Google on kirjoittanut blogeja ja perustanut verkkosivustoja, joiden tavoitteena on valistaa ihmisiä näiden laskujen mahdollisista seurauksista.

Anti-tech laskut, kuten American Innovation and Choice Online Actpyrkii estämään Googlen kaltaisia ​​yrityksiä käyttämästä verkkoalustojaan syrjivään toimintaan.

Google ja muut suuret teknologiayritykset kokoontuvat torpedoidakseen äskettäisen laskun.

Googlen ruohonjuuritason ponnistelut

Mukaan BillHartzer.com, sähköpostissa todetaan, että laskulla on “toivottuja seurauksia” yrityksille, jotka käyttävät digitaalisia työkaluja, kuten Google Adsia, Gmailia, Google Analyticsia ja Docsia. Se myös ilmoittaa, että se vaikuttaisi listauksiin Google-haussa ja Mapsissa.

Sähköpostissa sanotaan, että lasku vaikeuttaisi yrityksesi löytämistä, vahingoittaisi tuottavuutta ja maksaisi sinulle sekä aikaa että rahaa.

Google ei sisällytä laskun nimeä sähköpostiinsa, tietoja siitä, mistä ihmiset voivat lukea sen, tai muita tunnistettavia ominaisuuksia, joita lukijat voisivat käyttää löytääkseen sen itse.

Tämä on osoitus siitä, että Google yrittää luoda oman kertomuksensa ehdotetun lakiesityksen ympärille sen sijaan, että se rohkaisisi yrityksiä tekemään omat johtopäätöksensä etsimällä tietoa muualta.

Mikä on American Innovation and Choice Online Act?

Lakiesitys on molempien osapuolien ponnistelu, jonka tarkoituksena on katkaista suurimpien verkkoalustojen siivet kilpailuoikeuden ja kuluttajien valinnanvapauden rikkomisesta.

Suurimpia laskun kohteena olevia yrityksiä ovat Apple, Amazon, Meta ja Google.

He ovat kaikki kohteena, koska niillä on yli 50 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää (tai 100 000 yrityskäyttäjää), niiden vuotuinen markkina-arvo (tai Yhdysvaltain liikevaihto ylittää 550 miljardia dollaria) ja ne ovat kriittinen kauppakumppani yrityskäyttäjilleen. laskun kieleen.

🔥 Empfohlen:  Parhaat lahjatavaraliikkeet liikeideat | Vinkkejä lahjatavarakaupoille

Kuluttajien valinnat ja yksityisyys ovat olleet ongelma jo pitkään, kun Googlen kaltaiset yritykset käyttävät kuluttajatietoja ja -tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Lakiesitys antaisi liittovaltion kilpailuviranomaisille mahdollisuuden määrätä siviilioikeudellisia rangaistuksia ja kieltomääräyksiä seuraavista toimista:

 • Epäoikeudenmukaiset suositukset verkkoalustan tuotteille verrattuna muihin yrityksiin.
 • Alustaa vastaan ​​kilpailevien yritysten tuotteiden rajoittaminen.
 • Syrjivien käytäntöjen käyttö palveluehtojen täytäntöönpanossa, mikä voi vahingoittaa kilpailua.
 • Alustan yrityskäyttäjien hankkimien tai luomien ei-julkisten tietojen käyttäminen alustan tuotteiden asettamiseen liiketoimintaan nähden paremmaksi.
 • Alustalle esiasennettujen ohjelmistosovellusten rajoittaminen tai estäminen tai alustan oletusasetusten muuttaminen, joka ohjaa ihmiset omiin tuotteisiinsa.
 • Kosto käyttäjille, jotka ilmoittavat huolestaan.

Lakiesitys on epämääräistä, aivan kuten Ison-Britannian vuoden 2018 tietosuojalain alkuperäinen kieli, joka jätti monet yritykset raapimaan päätään siitä, kuinka noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

Lakiesityksen kannattajat sanovat, että se poistaa syrjivät käytännöt. Vastustajat sanovat, että se vaikuttaa kielteisesti kuluttajiin ja yrityksiin.

Google-sivuston tiedot -vastus

Googlen ponnistelut laskun suistamiseksi ovat a verkkosivusto joka kertoo asioista ja sallii ihmisten lähettää kongressiedustajalleen kirjeitä, joissa on esikirjoitettu viesti, jossa vastustetaan lakiesitystä.

Sivustolla kerrotaan yksityiskohtaisesti siitä, miten lasku vaikuttaa liiketoimintaan, mukaan lukien:

 • Puhelinnumeron, osoitteen ja aukioloaikojen poistaminen Google-hausta ja Mapsista.
 • Irrotetaan Google-mainostuotteet toisistaan ​​ja Google Analyticsista.
 • Gmail, Docs ja Kalenteri jaetaan, jotta ne eivät enää toimi yhdessä.

Sivustolla on myös laaja UKK-osio, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot erityiskysymyksistä, kuten Internet-turvallisuudesta ja listausryhmistä, jotka ovat huolissaan laskusta, mukaan lukien:

 • Yhdysvaltain kauppakamari
 • Connected Commerce Council
 • US Black Chambers
 • Latino-koalitio
 • Edistyskamari
 • Aasian/Tyynenmeren saaristolainen Amerikkalainen kauppa- ja yrittäjäkamari

Sivusto sisältää myös linkin Googlen blogiin, jossa Kent Walker, globaalien asioiden johtaja ja lakiasiainjohtaja, Google and Alphabet, kertoo yksityiskohtaisesti Googlen huolista lakiesityksen ja sen viimeaikaisten muutosten suhteen.

🔥 Empfohlen:  The Search Party: SEJ:n viikoittainen uutiskatsaus haulle, sosiaalisille ja tekoälylle

Osoittavatko Googlen ponnistelut laskun tarpeellisuuden?

Google käytti omaa alustaansa ja tietojaan lähettääkseen sähköposteja kuluttajille ja yrityksille tuomitseen laskun vastustamisen näyttämällä, kuinka teknologian vastaiset laskut voivat vaikuttaa niihin. Yksipuolinen sähköposti on yhtä epämääräinen kuin itse lasku.

Todistaako Google tällaisen laskun tarpeen tarjoamalla kuluttajille yksipuolisen ehdotuksen, joka edistää yrityksen asialistaa?

Lainsäädäntö on suunniteltu suojelemaan yrityksiä Googlen ja Amazonin kaltaisten massiivisten yritysten rautamaiselta otteelta. Googlen mukaan siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Viime kädessä päätös lakiesityksen hyväksymisestä ja sen kielenkäyttö on kongressin tehtävä. On selvää, että Google ja muut yhtiöt, joihin lakiehdotus vaikuttaa, jatkavat omia ponnistelujaan teknologian vastaisten laskujen muuttamiseksi tai poistamiseksi.