Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google virallistaa elokuun ydinpäivityksen: mitä voimme oppia uudesta päivityksestä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google virallistaa elokuun ydinpäivityksen: mitä voimme oppia uudesta päivityksestä?

Kesti jonkin aikaa, mutta Google on vihdoin tehnyt virallisen ilmoituksen algoritminsa muutoksista: Core Update. Googlen tavoitteena tällä suurella päivityksellä on edelleen optimoida hakutuloksia käyttäjilleen.

Olemme puhuneet tästä jo jonkin aikaa odottaen virallista vahvistusta toiselle päivitykselle. Viime kuukausien aikana SEO-ammattilaiset ovat jakaneet huolensa SERP:n paikkojen laskusta, mikä vaikutti suoraan verkkosivustojen liikenteeseen ympäri maailmaa.

The Elokuun 2023 päivitys on edelleen käynnissä ja sen valmistuminen kestää yhteensä noin 2 viikkoa.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Miten uusi ydinpäivitys vaikutti rock-sisältöön?

Huhtikuusta lähtien olemme havainneet Googlen SERP:n suurta vaihtelua. Yhtiö on tehnyt useita pieniä päivityksiä pääalgoritmipäivityksen keskellä, mm poistamalla sivustokartan ping-päätepiste käytöstä, muutoksia nimikkeisiin ja sivustojen nimiinja muutoksia usein kysyttyihin kysymyksiin joita olimme tottuneet näkemään hakujen aikana.

Täällä Rockilla tilanne ei ollut erilainen. Esimerkiksi molemmissa blogeissamme saatoimme nähdä tämän volatiliteetin korkeita tasoja, jotka vaikuttivat liikenteeseen. Tässä on mitä meille tapahtui verrattuna muihin saman luokan sivustoihin heinäkuussa:

Ilman varasuunnitelmaamme tulokset olisivat varmasti olleet huonommat. Miten teimme sen? Kuuntelemalla itse Googlea!

Tämän vuoden ensimmäisen päivityksen jälkeen, maaliskuun puolivälistä loppuun, SERP:issä on tapahtunut huomattava merkittävä muutos. Tämä liike alkoi vaikuttaa kohteihin entistä intensiivisemmin huhtikuusta 2023 lähtien, samoin kuin huhtikuussa tehty tarkistuspäivitys.

Tämän avulla kohtasimme haasteen tarkistaa joitakin tärkeitä kohtia: arvioida artikkeleissamme olevien tietojen laatua ja arvioida, kuinka hyödyllistä tiedosta oli.

Sieltä, käynnistimme työryhmän päivittämään vanhaa sisältöä vanhentuneella tiedolla, joka olisi voinut tuottaa negatiivisen käyttökokemuksen.

Pudotusten ja parannusten tulkitseminen ydinpäivityksen jälkeen

Se on tärkeää korostaa erityisesti hakukoneoptimoinnin ja sisällön ammattilaisille: Google selventää, että jos huomaat sivustosi tehokkuuden laskun suuren päivityksen jälkeen, se ei välttämättä tarkoita ongelmaa sivustosi sisällössä tai rakenteessa.

🔥 Empfohlen:  Mitä riittämätön luottohistoria tarkoittaa? Kuinka parantaa omaasi

Havaitsemamme pudotukset voivat itse asiassa liittyä pääalgoritmipäivityksen tekemiin säätöihin. Muista kuitenkin se on välttämätöntä asettaa sivustosi laatu etusijalle kaiken muun edelle ja keskittyä ennen kaikkea käyttökokemukseen. Loppujen lopuksi juuri siitä Core Updatessa on kyse!

Tiesimme, että se olisi haaste ja että tulokset eivät tule nopeasti. Emme voi etsiä välittömiä tai epätoivoisia ratkaisuja näinä hetkinä. Nämä ovat muutoksia, joissa emme tarkalleen tiedä, mitä sivuja tämä koskee!

On tärkeää päivittää itseäsi jatkuvasti ja pyrkiä jatkuvasti parantamaan sisältöäsi ja sivustosi sivuja.

Kuinka palautua päivityksestä?

Kuten mainitsimme, vanhemman sisällön päivittämisen lisäksi on tärkeää ottaa huomioon muita seikkoja, joissa Google itse opastaa meitä:

  • Tunnista sivut, joiden suorituskyky on huono;
  • Analysoi, mitkä avainsanat johtivat ihmiset näille sivuille;
  • Suunnittele näiden sivujen optimointi paremmalla sisällöllä.

Toinen vinkki on verrata sisältöäsi Googlen siihen liittyviin kysymyksiin sivu Core Update -päivityksistä.

Voit analysoida, missä sisällöstäsi saattaa puuttua arvokasta sisältöä ja hyviä kokemuksia käyttäjillesi. Tällä tavalla on helpompi priorisoida sisältösi jatkuvaa parantamista ja täyttää samalla vaatimukset osuvaa sisältöä, joka ansaitsee ensimmäisen sivun hakukoneissa.

Onko taattu, että nämä toimet vievät sinut aina kärkisijoille? Ei.

Ei ole koskaan varmaa, että nämä parannukset auttavat palauttamaan SERP-asemat tai että sivusi eivät koskaan vaihda sijaintia. Googlen ohjeiden noudattaminen on kuitenkin varmasti tietoisempi lähestymistapa kuin sisällön korjaaminen sokeasti.

Kuinka valmistautua Googlen algoritmipäivityksiin?

Googlen itsensä kuuleminen SEO-päivityksistä on tärkein asia. Valitettavasti hakukoneoptimoinnin alalla vallitsee kulttuuri, jossa useimmat ammattilaiset eivät ota yhteyttä ensisijaiseen lähteeseen näistä muutoksista!

Näihin päivityksiin valmistaudutaan sekä ennen niiden virallistamista että sen jälkeen! Odottaa, että Google käynnistää virallisesti algoritmin, ennen kuin ymmärrät, mitä sinun pitäisi tehdä, on ajanhukkaa ja voi varmasti vahingoittaa sivustoasi.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää maksuttomista palveluntarjoajista

Kiinnitä huomiota kaikkiin päivityksiin, myös pienempiin; tarkkaile SERP-volatiliteettia ja seuraa Googlen virallisia profiileja, joissa keskustellaan näistä asioista, kuten Google-hakukeskus, esimerkiksi. Tarkista myös aina, kun sinulla on epäilyksiä kuinka luoda sisältöä, joka todella hyödyttää yleisöäsi.

Merkitse nämä linkit kirjanmerkkeihin, tallenna ne näkyvään paikkaan ja muista tarkistaa ne aina tarvittaessa.

Jos yrityksesi on pieni tai sinulla on toimisto, joka ei pysty käsittelemään vaikkapa suurempaa sisällöntuotantoa, muista, että voit kokeile WriterAccessia ilmaiseksi 14 päivän ajansaada pääsy huippusisällön freelancereille eri puolilta maailmaa.

Table of Contents