Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google: Yksi sivuston osa voi vahingoittaa koko sivuston laatua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google: Yksi sivuston osa voi vahingoittaa koko sivuston laatua

Googlen John Mueller vastasi kysymykseen huonosta käännöksestä verkkosivustolla. Hän laajensi vastaustaan ​​käsittelemään kysymystä siitä, kuinka Google arvioi verkkosivuston laadun, kun sen yksi osa on huonolaatuinen.

Vaikka kysymys koskee sivuston osaa, jonka käännös on huono, Muellerin vastaus antaa oivalluksia siitä, kuinka sivuston laatu jopa sivuston yhdessä osassa voi vaikuttaa koko verkkosivustoon ja sijoitukseen.

Verkkosivuston heikkolaatuinen osa

Kysyjä halusi tietää, voiko huono käännös vaikuttaa koko verkkosivustoon.

Hän kysyi:

“Ihmettelen, voiko uuden kieliversion huono käännös vaikuttaa negatiivisesti (verkkotunnuksen) vakiintuneiden pääkieliversioiden hakukoneoptimointiin.”

Sitten hän tarjosi esimerkin vakiintuneesta ranskankielisestä sivustosta, jonka julkaisija lisää sivustoon saksankielisen osion, jossa on huono automaattisesti luotu saksankielinen sisältö.

Hän myönsi tietävänsä Googlen paheksuttavan huonolaatuisia käännöksiä.

Hän halusi tietää, voisiko tämä huonolaatuinen osio tuhota sivuston muun osan vai eristetäänkö negatiivinen laatu sivuston kyseiselle osalle.

Aiheeseen liittyvä: Käytätkö Google Kääntäjää sisällön automaattiseen luomiseen?

Yksi sivuston osa voi vetää alas koko sivuston

John Mueller vastasi kysymykseen, olisiko huono laatu eristetty yhteen sivuston osaan.

Mueller:

“Lyhyt vastaus on varmaan kyllä.

Pääongelma ei ole niinkään siinä, että nämä ovat sisällön käännettyjä versioita, vaan enemmänkin se, että joidenkin asioiden osalta tarkastelemme sivuston yleistä laatua.

Ja kun tarkastelemme sivuston yleistä laatua, jos sinulla on merkittäviä osia, jotka ovat huonompia, meille ei ole väliä, kuten miksi ne olisivat huonompia.

Jos ne ovat vain huonoja käännöksiä, kauheaa sisältöä tai mitä tahansa.

Mutta jos näemme, että on huomattavia osia, jotka ovat huonolaatuisempia, saatamme ajatella, että tämä verkkosivusto ei ole kaiken kaikkiaan niin upea kuin luulimme.

Ja sillä voi olla vaikutuksia verkkosivuston eri paikkoihin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka piirtää realistinen iPhone 4 Photoshopilla

Lyhyesti sanottuna, luulen, että jos sinulla on erittäin huonolaatuinen käännös, joka on myös indeksoitu ja joka näkyy myös hyvin haussa, se voi varmasti heikentää myös hyvälaatuista käännöstä tai laadukasta alkuperäistä sisältöä, joka sinulla on myös.”

Aiheeseen liittyvä: 50 kysymystä, jotka sinun on esitettävä arvioidaksesi verkkosivustosi laatua

Ei suuria punaisia ​​lippuja sivuston laadulle

Joskus etsimme suuria punaisia ​​lippuja, jotka erottuvat joukosta, mutta John Mueller selittää, että sivuston laadussa on kyse monista asioista, kuten signaaleista, jotka toimivat yhdessä sen osoittamiseksi, onko sivusto laadukas vai huono.

Henkilö esitti jatkokysymyksen käännöksistä ja Mueller alkoi puhua sivuston yleisestä laadun arvioinnista.

Hän kuvaili, kuinka monet erilaiset sivuston heikkolaatuiset näkökohdat voivat työskennellä yhdessä saadakseen Googlen negatiivisen laatuarvion koko sivustosta.

Mueller selitti:

“Joten ainakin tapa, jolla minä sen ymmärrän, on enemmän kysymys siitä, että yritämme ymmärtää verkkosivuston laatua kokonaisuudessaan.

Eikä yleensä ole kyse yksittäisistä asioista, joihin voisimme vain osoittaa ja sanoa, että oi, jos sivulla on viisi kirjoitusvirhettä, se on merkki huonosta laadusta.

Nämä asiat tapahtuvat yksilöllisesti.

Ja kaikkia näitä tekijöitä on mielestäni yksittäin vaikea sanoa, että ne ovat merkki jostakin huonosta, mutta pikemminkin meidän on otettava kaikki yhdessä ja sitten selvitettävä, mikä yhdistelmä on yhdessä.

Ja tämä on myös syy siihen, miksi joskus, kun parannat merkittävästi verkkosivuston yleistä laatua tai kun asiat huononevat huomattavasti, järjestelmistämme kuluu paljon aikaa selvittääkseen, että oi, tämän verkkosivuston yleisnäkymä on nyt parempi tai huonompi.

Joten tästä näkökulmasta katsottuna meillä ei ole mitään erityistä, mitä voisimme osoittaa.”

Aiheeseen liittyvä: Googlelta kuluu kuukausia arvioida verkkosivustojen laatua kaikkialla verkossa

Sivuston yleinen laatu

Mueller on puhunut paljon sivuston yleisestä laadusta viimeisen vuoden aikana, ja siitä on ollut erittäin mielenkiintoista oppia, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka monet ovat ilmoittaneet, ettei heidän sisältöään indeksoida.

🔥 Empfohlen:  Miksi niin monet startup-yritykset epäonnistuvat?

Mielestäni tärkeä huomio on se, että ei ole olemassa yhtä suurta punaista lippua, johon voisi viitata sivuston negatiivisessa laadussa. Mutta pikemminkin monet asiat toimivat yhdessä antamaan yleisvaikutelman laadusta.

Yksi huonolaatuinen alue voi vahingoittaa koko sivustoa

Katso 6:53 minuuttimerkki