Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google: “Yritä aina” korvata HTTP-linkit HTTPS:llä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google: “Yritä aina” korvata HTTP-linkit HTTPS:llä

Googlen hakuedustaja John Mueller sanoo, että sinun tulee aina yrittää korvata HTTP-URL-osoitteisiin osoittavat sisäiset linkit uudemmilla HTTPS-versioilla.

Tämä kerrotaan Reddit-säikeessä, jossa kysytään, kannattaako sisäiset HTTP-linkit korvata HTTPS-versioilla, vaikka uudelleenohjauksia olisikin jo olemassa.

Useita vuosia sitten Googlen Gary Illyes sanoi, että linkkien vaihtaminen ei ole sen arvoista, kun asianmukaiset uudelleenohjaukset ovat käytössä:

@pip_net Jos uudelleenohjaukset on otettu käyttöön oikein, sen tekemisestä saatava hyöty on niin vähäinen, että se ei ole sen arvoista.

— Gary 鯨理/경리 Illyes (@methode) 7. heinäkuuta 2015

Nyt Mueller sanoo, että se on “aina” tekemisen arvoista. Onneksi muiden säikeen tilassa olevien kommentoijien tavoin HTTP-sisäisten linkkien massakorvaaminen ei ole vaikeaa.

Tässä on mitä Mueller sanoo HTTP:n korvaamisesta HTTPS-linkeillä ja miten se tehdään.

Sisäisten HTTP-linkkien korvaaminen HTTP-versioilla

Mueller antaa kaksi syytä korvata vanhat HTTP-sisäiset linkit.

Ensinnäkin se on puhtaampaa kuin joukko uudelleenohjauksia. Ja toisin kuin ulkoiset linkit, sinulla on täydellinen hallinta URL-osoitteeseen, johon vierailijat lähetetään.

Mueller toteaa:

”Yritän aina korjata sisäiset linkit, se vain tekee asioista puhtaampia ja on sinun hallinnassasi. Epäilen kuitenkin, että sillä olisi mitään näkyvää vaikutusta.”

Sisäisten HTTP-linkkien vaihtamisella ei todennäköisesti ole huomattavaa vaikutusta hakutuloksiin, kuten Mueller sanoo, mutta se kannattaa tehdä.

Miksi?

Linkkien muuttaminen uudelleenohjauksiin luottamisen sijaan voi vaikuttaa positiivisesti verkkosivun tehokkuuteen.

Jokaisen, joka napsauttaa linkkiä, joka uudelleenohjaa HTTPS:ään, on ensin käytävä läpi HTTP-versio. Ylimääräisestä “huijauksesta” pääseminen eroon tarkoittaa, että vierailijat pääsevät sisältöön nopeammin.

Lisäksi sisäisten linkkien uudelleenohjauksiin luottaminen on typerää hommaa. Monet asiat voivat mennä pieleen, kuten uudelleenohjausketjut, uudelleenohjaussilmukat ja rikkinäiset linkit.

Jos sivusto lataa kuvia HTTP-URL-osoitteilla, selaimet voivat antaa vierailijoille “ei suojattu” -virheilmoituksen, mikä estää heitä jäämästä sivustollesi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta tapaa ansaita rahaa videoiden luojana

Uudelleenohjaukset syövät indeksointibudjettisi, koska jokainen uudelleenohjaus lasketaan indeksoiduksi sivuksi. Google voi mahdollisesti indeksoida useampia sivuja istuntoa kohden ilman uudelleenohjauksia.

Lopuksi, et voi luottaa siihen, että uudelleenohjaukset toimivat loputtomiin. Uudelleenohjaukset voivat katketa ​​tai poistua, kun taas linkit korvataan, mikä varmistaa, että ne muuttuvat pysyvästi.

Tässä on tietoa sisäisten linkkien massakorvauksesta.

Sisäisten linkkien massa korvaaminen

Sisäisten linkkien automaattinen korvaaminen ei ole vaikeaa, mutta menetelmä vaihtelee sen mukaan, miten sivustosi on rakennettu.

Sisäisten linkkien massakorvaaminen on yhtä yksinkertaista kuin haku ja korvaaminen tietokannassa. Voit muuttaa jokaisen HTTP-URL-osoitteen viittauksen HTTP-versioksi yhdellä iskulla.

Jos sinulla on WordPress-sivusto, useat laajennukset tekevät tästä tehtävästä helppoa, kuten Parempi haku Korvaa.

Jos et kuitenkaan halua tehdä tällaisia ​​merkittäviä muutoksia, suosittelen keskustelemaan ensin kehittäjän kanssa.

Muista, että on aina olemassa riski, että sivustosi hajoaa, kun teet suuria muutoksia, joten on tärkeää tallentaa varmuuskopio, johon voit palata.


Lähde: Reddit