Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Google-yritysprofiilin määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google-yritysprofiilin määritelmä & Merkitys

Mikä on Google-yritysprofiili?

Google-yritysprofiili on Googlen tarjoama yritystietopalvelu, jonka avulla paikalliset yritykset voivat hallita, miten heidän tietonsa näkyvät Googlen tuotteissa, kuten Mapsissa ja Haussa.

Google-yritysprofiili tunnettiin aiemmin nimellä Google My Business tai GMB. Kaikki paikallisia asiakkaita palvelevat yritykset voivat rekisteröityä Google-yritysprofiiliin Google-tilin avulla. Yrityksellä on kuitenkin oltava fyysinen osoite, joka voidaan vahvistaa. Google-yritysprofiileja ei ole tarkoitettu vain online- tai virtuaalisille yrityksille.

Google-yritysprofiilit ovat tärkeitä, koska ne auttavat varmistamaan, että ihmiset löytävät paikallisia yrityksiä etsiessään tuotteita ja palveluita paikalliselta alueelta. Google-yritysprofiili on välttämätön paikallisia asiakkaita palvelevien yritysten, liikkeiden ja organisaatioiden paikallisen hakukoneoptimoinnin (SEO) parantamiseksi.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  8 SEO-tapaustutkimusta, jotka auttavat sinua parantamaan omaa strategiaasi