Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Googlen 10 suurinta epäonnistunutta tuotetta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen 10 suurinta epäonnistunutta tuotetta

Google on tunnettu hakukoneestaan, joka on yksi Internetin eniten käytetyistä. Yhtiö tarjoaa myös valikoiman muita tuotteita ja palveluita, mukaan lukien sähköposti, kartat, tuottavuustyökalut, mainosalustoja ja laitteita, kuten älypuhelimia ja älykotilaitteita. Ydinliiketoimintansa lisäksi Google on harjoittanut myös useita muita hankkeita, mukaan lukien autonomisten ajoneuvojen kehittäminen, satelliitti-internet-palvelun käynnistäminen ja uusiutuvaan energiaan investoiminen. Yritys keskittyy vahvasti innovaatioihin ja on tunnettu kokeilukulttuuristaan, joka on johtanut lukuisten tuotteiden ja aloitteiden kehittämiseen ja lanseeraukseen vuosien varrella.

Tässä liiketoiminnan kasvattamisessa ja googlen käsissä ja jaloissa se on myös tehnyt paljon virheitä. Virheitä, ja se myös julkisesti. He ottavat ylpeyttä ja ovat totta, se on ainoa tapa kasvaa. Tässä artikkelissa olemme listanneet joitain hankkeita, jotka epäonnistuivat pian sen jälkeen, kun Google julkaisi ne ja joista ei voi tulla hittiä kuten muista Googlen palveluista. Tämä on vain pieni näyte tuotteista, jotka Google on lopettanut vuosien varrella. Google tunnetaan uusien tuotteiden kokeilemisesta ja lanseerauksesta, ja ei ole harvinaista, että yritys lopettaa tuotteita, jotka eivät menesty tai täytä sen tavoitteita.

Google ja epäonnistuneet tuotteet

 1. Google-lasi
 2. Google Wave
 3. Google Buzz
 4. Google lukija
 5. Google Nexus
 6. Google+
 7. Google Allo
 8. Google Inbox
 9. Google Hangouts
 10. Google Play Musiikki
  Key Takeaways

Google ja epäonnistuneet tuotteet

Google lanseerasi monia tuotteita, joista ei tullut hittiä, mutta jotka toimivat opetuksena yritykselle. Google tunnetaan uusien tuotteiden kokeilemisesta ja lanseerauksesta, ja ei ole harvinaista, että yritys lopettaa tuotteita, jotka eivät menesty tai täytä sen tavoitteita. Tämä on vain pieni näyte tuotteista, jotka Google on lopettanut vuosien varrella. Katsotaanpa joitain virusperäisiä mutta epäonnistuneita tuotteita.

Google-lasi

Optisella päähän kiinnitetyllä näytöllä varustettu puettava tietokone julkaistiin vuonna 2013, ja sen valmistus lopetettiin vuonna 2015. Google Glass oli Googlen kehittämä ja valmistama puettava tietokone optisella päähän kiinnitetyllä näytöllä. Se julkaistiin vuonna 2013 ja lopetettiin vuonna 2015. Google Glass suunniteltiin handsfree-laitteeksi, jota voidaan käyttää kuin silmälaseja. Sen avulla käyttäjät voivat käyttää tietoja ja olla vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa saumattomammin ja luonnollisemmin. Siinä oli pieni näyttö, joka oli sijoitettu juuri käyttäjän oikean silmän yläpuolelle, ja sitä voitiin ohjata rungossa olevilla äänikomennoilla tai kosketuseleillä.

Google Glass pystyi näyttämään ilmoituksia, ottamaan valokuvia ja videoita sekä tarjoamaan reaaliaikaista tietoa käyttäjän ympäristöstä. Se pystyi myös muodostamaan yhteyden Internetiin ja käyttämään erilaisia ​​sovelluksia ja palveluita.

Vaikka Google Glass sai paljon huomiota ja herätti huomattavaa kohua, kun se julkistettiin ensimmäisen kerran, sillä oli lopulta vaikeuksia saada laajaa käyttöä. Se kohtasi useita teknisiä ja tietosuojaongelmia, ja se lopetettiin lopulta vuonna 2015. Google Glassin taustalla oleva tekniikka ja konsepti ovat kuitenkin edelleen vaikuttaneet muiden puettavien tuotteiden ja lisätyn todellisuuden tuotteiden kehitykseen.

Google Wave

Viestintä- ja yhteistyöalusta, joka lanseerattiin vuonna 2009 ja lopetettiin vuonna 2010. Google Wave oli viestintä- ja yhteistyöalusta, jonka Google lanseerasi vuonna 2009 ja lopetti vuonna 2010. Alusta on suunniteltu mahdollistamaan käyttäjien kommunikointi ja yhteistyö reaaliajassa. käyttämällä erilaisia ​​työkaluja ja ominaisuuksia, kuten tekstiä, kuvia, videoita, karttoja ja paljon muuta.

Yksi Google Waven tärkeimmistä ominaisuuksista oli sen kyky antaa käyttäjille mahdollisuus muokata asiakirjoja ja tehdä yhteistyötä niiden kanssa reaaliajassa Google-dokumentin tapaan. Käyttäjät voivat myös kommentoida tiettyjä asiakirjan osia ja nähdä muiden käyttäjien muutokset sitä mukaa, kun niitä on tehty.

Google Wave sisälsi myös viestintäominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää viestejä ja liitteitä toisilleen, sekä “Wave Robots” -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida tiettyjä tehtäviä alustassa.

Innovatiivisista ominaisuuksistaan ​​​​huolimatta Google Wave kamppaili saada laajaa käyttöä, ja sen tuotanto lopetettiin lopulta vuonna 2010. Jotkut Google Wavelle kehitetyistä ideoista ja teknologioista sisällytettiin kuitenkin myöhemmin muihin Google-tuotteisiin, kuten Google Docsiin ja Google Driveen.

🔥 Empfohlen:  Poshmark-maksut: Kuinka paljon Poshmark veloittaa myymisestä?

Google Buzz

Sosiaalisen verkostoitumisen palvelu, joka integroitiin Gmailiin vuonna 2010 ja lopetettiin vuonna 2011. Google Buzz oli sosiaalinen verkostoituminen palvelu, joka integroitiin Googlen Gmail-palveluun vuonna 2010. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa päivityksiä, valokuvia, videoita ja muuta sisältöä kontakteilleen. , ja siinä oli myös ominaisuuksia kommentointiin ja viestien tykkäämiseen.

Buzzin oli tarkoitus olla muiden sosiaalisen verkostoitumisen alustojen, kuten Facebookin ja Twitterin, kilpailija, mutta se sai käyttäjien haaleaa palautetta ja kritiikkiä yksityisyyden suojaa koskevista huolenaiheista. Vuonna 2011 Google ilmoitti lopettavansa Buzzin ja integroivansa sen ominaisuuksia muihin Google-tuotteisiin.

Yksi Google Buzzin tärkeimmistä kritiikistä oli, että se loi automaattisesti luettelon käyttäjän yhteystiedoista niiden ihmisten perusteella, joille he usein lähettivät sähköpostia tai keskustelivat, ja se teki luettelon käyttäjän seuraajille. Tämä johti huoleen yksityisyydestä, koska ihmisten yhteystiedot julkaistiin ilman heidän nimenomaista suostumustaan. Google lopulta ratkaisi nämä huolenaiheet antamalla käyttäjien muokata yhteystietoluetteloitaan ja helpottamalla hallita, kuka näkee heidän viestinsä.

Lyhyestä elinkaarestaan ​​huolimatta Google Buzz vaikutti muiden sosiaalisen verkostoitumisen ja viestintätyökalujen kehitykseen, ja se auttoi tasoittamaan tietä sosiaalisten ominaisuuksien integroinnille Gmailiin ja muihin Googlen tuotteisiin.

Google lukija

Uutiskokooja, joka lanseerattiin vuonna 2005 ja lopetettiin vuonna 2013. Google-syötteenlukija oli uutiskokooja, jonka avulla käyttäjät voivat tilata ja lukea uutisia ja muuta sisältöä useista eri lähteistä yhdessä paikassa. Se lanseerattiin vuonna 2005, ja se oli suosittu käyttäjien keskuudessa, jotka halusivat seurata suosikkisivustojaan ja -blogejaan, sekä kehittäjien keskuudessa, jotka käyttivät sen APIa palveluun integroitujen sovellusten rakentamiseen.

Google-syötteenlukijassa oli useita ominaisuuksia, kuten mahdollisuus järjestää tilauksia kansioihin, merkitä kohteita luetuiksi tai lukemattomiksi ja jakaa kohteita muiden kanssa. Se oli saatavana verkkopohjaisena sovelluksena, ja siinä oli myös mobiilisovelluksia iOS:lle ja Androidille.

Vuonna 2013 Google ilmoitti lopettavansa Google-syötteenlukijan käytön vähentyneen käytön ja tarpeeseen keskittyä muihin prioriteetteihin vedoten. Palvelu suljettiin virallisesti 1.7.2013. Huolimatta palvelun suosiosta joidenkin käyttäjien keskuudessa, sen sulkeminen kohtasi joiltakin tahoilta vastareaktiota.

Google Nexus

Joukko kulutuselektroniikkalaitteita käytettiin Android-käyttöjärjestelmällä ja lopetettiin vuonna 2016. Google Nexus oli kulutuselektroniikkalaitteiden sarja, joka käytti Android-käyttöjärjestelmää. Sarjaan kuuluivat älypuhelimet, tabletit ja suoratoistomediasoittimet. Nexus-brändi kehitettiin yhteistyössä useiden laitevalmistajien, kuten LG:n, Huawein ja HTC:n, kanssa, ja se on suunniteltu esittelemään Androidin uusinta versiota ja tarjoamaan puhdas Android-kokemus ilman valmistajan lisäohjelmistoja tai mukautuksia.

Ensimmäinen Nexus-laite, Nexus One -älypuhelin, julkaistiin vuonna 2010. Vuosien mittaan Google julkaisi useita muita Nexus-laitteita, mukaan lukien Nexus 7 -tabletin, Nexus 10 -tabletin ja Nexus Playerin suoratoistomediasoittimen. Vuonna 2016 Google lopetti Nexus-sarjan ja korvasi sen Google Pixel -brändillä.

Nexus-laitteet tunnettiin korkealaatuisesta laitteistostaan, nopeasta suorituskyvystään ja ajankohtaisista päivityksistä Androidin uusimpaan versioon. Ne olivat suosittuja Android-harrastajien ja -kehittäjien keskuudessa, jotka arvostivat Androidin puhdasta, muokkaamatonta versiota ja kykyä rootata ja mukauttaa laitteitaan. Nexus-sarja ei kuitenkaan koskaan saavuttanut samaa markkinaosuutta tai suosiota kuin muut valmistajien, kuten Samsungin ja LG:n, Android-laitteet.

Google+

Sosiaalinen verkostoituminen palvelu, joka lanseerattiin vuonna 2011 ja lopetettiin vuonna 2019. Google+ oli sosiaalinen verkostoituminen palvelu, jonka Google lanseerasi vuonna 2011. Sen tarkoituksena oli antaa käyttäjille mahdollisuus olla yhteydessä toisiinsa ja jakaa tietoja, kuten valokuvia, videoita ja tietoja. linkkejä samalla tavalla kuin muut sosiaalisen verkostoitumisen alustat, kuten Facebook ja Twitter.

Google+ -palvelussa oli useita ominaisuuksia, kuten:

 • Streamit: Syöte päivityksistä käyttäjän piireissä olevilta ihmisiltä (ihmisryhmät, joita käyttäjä on päättänyt seurata).
 • Yhteisöt: Ihmisryhmät, joilla oli yhteinen kiinnostuksen kohde ja jotka voivat keskustella ja jakaa siihen liittyvää sisältöä.
 • Hangouts: Videochat-ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat käydä ryhmäkeskusteluja tai kahdenkeskisiä keskusteluja muiden käyttäjien kanssa.

Google+ sai alun perin myönteisiä arvosteluja, mutta sillä oli vaikeuksia saada merkittävää käyttäjäkuntaa ja kilpailla muiden sosiaalisen verkostoitumisen alustojen kanssa. Vuonna 2019 Google ilmoitti sulkevansa Google+:n vähäisen käytön ja satojen tuhansien käyttäjien henkilötiedot paljastaneen tietoturvavirheen vuoksi. Google+ suljettiin virallisesti huhtikuussa 2019.

🔥 Empfohlen:  15 syytä, miksi startup-yritysten tulisi keskittyä asiakaspalveluun ja tukeen

Google Allo

Viestisovellus, joka julkaistiin vuonna 2016 ja lopetettiin vuonna 2018. Google Allo oli Googlen kehittämä viestisovellus, joka julkaistiin vuonna 2016 ja lopetettiin vuonna 2018. Sovellus on suunniteltu antamaan käyttäjien kommunikoida keskenään tekstin, kuvien ja emojit, ja se sisälsi ominaisuuksia, kuten älykkäitä vastauksia, jotka tarjosivat automaattisia vastauksia viesteihin keskustelun kontekstin perusteella.

Yksi Google Allon pääominaisuuksista oli sen integrointi Google Assistantiin, virtuaaliseen avustajaan, joka voi auttaa käyttäjiä tehtävissä, kuten verkkohakujen tekemisessä, muistutusten asettamisessa ja suositusten tekemisessä. Sovelluksessa oli myös ominaisuus nimeltä “incognito mode”, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää viestejä, jotka poistuvat automaattisesti tietyn ajan kuluttua.

Google Allo oli saatavilla sekä Android- että iOS-alustoilla, ja sen voitiin ladata ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta. Huolimatta ominaisuuksistaan ​​ja integroinnista Google Assistantin kanssa, sovelluksella oli kuitenkin vaikeuksia saada merkittävää käyttäjäkuntaa, ja se lopetettiin lopulta muiden Googlen kehittämien viestialustojen hyväksi.Google Inbox

Mobiilisovellus ja sähköpostipalvelu, joka julkaistiin vuonna 2014 ja lopetettiin vuonna 2019. Google Inbox oli mobiilisovellus ja sähköpostipalvelu, jonka Google julkaisi vuonna 2014. Se on suunniteltu auttamaan käyttäjiä hallitsemaan sähköpostiaan tehokkaammin tarjoamalla ominaisuuksia, kuten mahdollisuus torkkua sähköposteja, luoda tehtäväluetteloita ja asettaa muistutuksia. Inbox tarjosi myös sähköpostien luokittelun, joka lajitteli sähköpostit automaattisesti luokkiin, kuten “Tarjoukset”, “Ostokset” ja “Matka”.

Inbox oli tarkoitettu vaihtoehdoksi perinteiselle Gmail-käyttöliittymälle, ja se oli alun perin saatavilla vain kutsusta. Lopulta se kuitenkin asetettiin kaikkien Gmail-käyttäjien saataville.

Vuonna 2019 Google ilmoitti lopettavansa Inboxin tuotannon ja integroivansa sen ominaisuuksia tavalliseen Gmail-käyttöliittymään. Inbox-sovellus suljettiin virallisesti huhtikuussa 2019, ja kaikki käyttäjätiedot siirrettiin Gmailiin.

Monet käyttäjät arvostivat Inboxin tarjoamia lisäominaisuuksia ja toimintoja, mutta joidenkin mielestä se oli hämmentävää tai ylivoimaista. Lopulta Google päätti lopettaa Inbox-sovelluksen ja keskittyä Gmailin ydinkokemuksen parantamiseen ja päivittämiseen.

Google Hangouts

Viestintä-, videokeskustelu- ja VOIP-ominaisuuksia sisältävä viestintäalusta lopetettiin vuonna 2020. Google Hangouts oli viestintäalusta, joka sisälsi viestintä-, videokeskustelu- ja Voice over Internet Protocol (VoIP) -ominaisuudet. Google julkaisi sen vuonna 2013 korvaamaan useita vanhempia viestintä- ja videokeskustelutuotteita, kuten Google Talk, Google+ Messenger ja Google Hangouts Chat.

Google Hangouts oli saatavilla pöytäkoneilla ja mobiililaitteilla, ja käyttäjät pääsivät käyttämään sitä verkon tai Android- ja iOS-sovellusten kautta. Sen avulla käyttäjät voivat lähettää viestejä, soittaa ääni- ja videopuheluita sekä jakaa valokuvia ja tiedostoja muiden käyttäjien kanssa. Siinä oli myös useita lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuus soittaa lanka- ja matkapuhelimiin, osallistua ryhmäkeskusteluihin jopa 150 ihmisen kanssa ja käyttää erilaisia ​​emoji- ja tarroja ilmaisemaan itseään.

Google Hangoutsia käytettiin laajasti henkilökohtaiseen ja yritysviestintään, ja se integroitiin useisiin muihin Google-tuotteisiin, kuten Gmailiin, Google-kalenteriin ja Google Driveen. Vuonna 2020 Google ilmoitti kuitenkin lopettavansa palvelun ja siirtävänsä käyttäjiä muihin viestintäalustoihin, kuten Google Meetiin ja Google Chatiin. Yhtiö mainitsi näiden uudempien tuotteiden kasvavan suosion syynä Hangoutsin lopettamiseen.

Google Play Musiikki

Musiikin suoratoistopalvelu, joka lanseerattiin vuonna 2011 ja lopetettiin vuonna 2020. Google Play Musiikki oli Googlen kehittämä musiikin suoratoistopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kuunnella musiikkia pyynnöstä ja löytää uutta musiikkia. Palvelu lanseerattiin vuonna 2011, ja se oli saatavilla useille alustoille, mukaan lukien Android, iOS ja verkko.

Google Play Musiikki tarjosi suuren kirjaston kappaleita, albumeja ja soittolistoja, joita käyttäjät voivat käyttää tilauksen kautta tai ostamalla yksittäisiä kappaleita tai albumeita. Palvelu sisälsi myös ominaisuuksia, kuten henkilökohtaisia ​​suosituksia, kuratoituja soittolistoja ja mahdollisuuden ladata ja suoratoistaa jopa 50 000 omaa kappalettasi.

Musiikin suoratoiston lisäksi Google Play Musiikki tarjosi myös useita radioasemia, jotka soittivat musiikkia eri genreihin, tunnelmiin ja aktiviteetteihin perustuen. Käyttäjät voivat myös luoda omia radioasemia tietyn artistin tai kappaleen perusteella.

Google Play Musiikki lopetettiin vuonna 2020, ja sen tilalle tuli YouTube Music, toinen Googlen kehittämä musiikin suoratoistopalvelu. Monet Google Play Musiikin ominaisuudet ja toiminnot integroitiin YouTube Musiciin, mukaan lukien mahdollisuus ladata ja suoratoistaa henkilökohtaisia ​​musiikkikirjastoja sekä käyttää suurta kappale- ja albumikirjastoa.

🔥 Empfohlen:  Uuden asiakastilin luominen Magento 2 -hallintapaneelista

Key Takeaways

Vaikka Google oppii ja paranee tekemällä virheitä, voimme myös oppia tästä. Meidän ei tarvitse toistaa virheitä, voimme vain etsiä tärkeimmät takeet ja siirtyä rakentamaan parempaa tuotetta. Googlen epäonnistuneista tuotteista voidaan ottaa pois muutama keskeinen oppi:

Sopivuus markkinoille on tärkeää: Monet Googlen epäonnistuneet tuotteet eivät saaneet käyttäjien kiinnostusta, koska ne eivät ratkaisseet ongelmaa tai täyttäneet tarvetta tavalla, joka resonoi kohdemarkkinoilla. Yritysten on tärkeää harkita huolellisesti, vastaako tuote tai palvelu kohdeyleisön tarpeita ja toiveita.

Kilpailu voi olla kovaa: Joissakin tapauksissa Googlen epäonnistuneet tuotteet kilpailivat ahtailla markkinoilla vahvojen vakiintuneiden toimijoiden kanssa. Voi olla haastavaa saada jalansijaa markkinoilla, joita hallitsevat jo vakiintuneet kilpailijat.

Ajoitus on ratkaiseva: Jotkut Googlen epäonnistuneista tuotteista lanseerattiin aikana, jolloin markkinat eivät olleet vielä valmiita niitä varten tai kun vastaavat tuotteet olivat jo vakiintuneita. Yritysten on tärkeää harkita tuotteidensa lanseerauksen ajoitusta ja sitä, ovatko markkinat valmiit heidän tarjontaansa.

Tuotteita saa muuttaa tai lopettaa: Google on osoittanut, että se on halukas muuttamaan tai lopettamaan tuotteita, jotka eivät täytä sen tavoitteita tai jotka eivät kiinnosta käyttäjiä. On tärkeää, että yritykset ovat valmiita tekemään vaikeita päätöksiä ja muuttamaan kurssia tarvittaessa sen sijaan, että investoisivat tuotteisiin, jotka eivät toimi hyvin.

Jatkuva kokeilu ja innovaatio ovat tärkeitä: Joistakin epäonnistuneista tuotteista huolimatta Googlella on ollut myös monia menestyneitä tuotteita ja palveluita. Menestys johtuu usein yrityksen jatkuvasta kokeilu- ja innovaatiokulttuurista, jonka ansiosta se voi nopeasti testata uusia ideoita ja kääntyä tarvittaessa.

Johtopäätös

On tavallista, että ihmiset ja tuotteet kokevat epäonnistumisen osana oppimis- ja kehittymisprosessia. Epäonnistuminen voi olla arvokas tilaisuus pohtia, mikä meni pieleen, tunnistaa parannettavat alueet ja tehdä muutoksia menestyäkseen paremmin tulevaisuudessa. Tämä koskee niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä ja niiden tuotteita.

Googlen tapauksessa yhtiöllä on kokeilu- ja innovaatiokulttuuri, eikä se pelkää ottaa riskejä ja kokeilla uusia asioita. Tämän seurauksena jotkut sen tuotteista ja aloitteista ovat onnistuneet, kun taas toiset eivät. Kuitenkin myös tuotteet, jotka lopetetaan tai suljetaan, voivat tarjota arvokkaita oivalluksia ja kokemuksia, joita voidaan soveltaa tuleviin projekteihin.

Huolimatta menestyksestään ja vaikutuksestaan ​​teknologiateollisuudessa, Googlella on ollut osuutensa epäonnistuneista tuotteista ja aloitteista. Nämä lopetetut tuotteet Google Glassista Google Waveen muistuttavat, että innovatiivisimmatkin yritykset voivat kokea takaiskuja ja epäonnistumisia. Nämä epäonnistumiset voivat kuitenkin myös tarjota arvokkaita opetuksia ja oivalluksia, jotka voivat antaa tietoa tulevasta tuotekehityksestä ja auttaa Googlen kaltaista yritystä jatkamaan mahdollisuuksien rajojen ylittämistä. Siksi on tärkeää, että yritykset hyväksyvät epäonnistumisen ja oppivat siitä osana innovaatioprosessia.

FAQ

Kuinka moni käyttää Googlea palveluihin?

Google on maailman suurin hakukone, ja sen tuotteita ja palveluita käyttää yli miljardi ihmistä.

Oliko Google Glass epäonnistunut?

Kuluttajat hylkäsivät suurelta osin tämän vallankumouksellisen korkean potentiaalin pidiketuotteen massamarkkinoilta. Google Glass epäonnistui monissa osissa, kuten terveys- ja turvallisuusnäkökohdat, erittäin korkea hinta, lämpöongelmat ja monet muut.

Miksi Google Plus epäonnistui?

Vastaus siihen, miksi Google+ epäonnistui, voi johtua sen kömpelöstä käyttöliittymästä. Google keskittyi perustamishetkellään käyttäjiinsä, ei suureen yleisöön.

Miksi Google wave epäonnistui?

Aalto oli valmis tuote julkaisuhetkellä. Se oli buginen ja käyttöliittymä oli huonosti suunniteltu ja hankala käyttää. Käyttäjät kyllästyivät selittämään kollegoilleen ja ystävilleen Waven toiminnasta ja perusominaisuuksien käytöstä.