Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Googlen Bard vs. Microsoftin Bing Chat: The Clash of Titans and Who May Win

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen Bard vs. Microsoftin Bing Chat: The Clash of Titans and Who May Win

Ei ole mikään salaisuus, että Microsoftin Bing-hakukone on aina ollut useita askeleita Googlen hakukoneen takana. Jotenkin se ei napsauttanut Internetin käyttäjien kanssa. Voidaan syyttää Bing Search -käyttöliittymää tai sitä, miten se tuo tuloksia, mutta tiedät, ettei se ole sitä. Tarkoitan, Forbes yritti tiivistää sen seuraavasti:Google onnistui houkuttelemaan paljon parempia osaajia innovatiivisemman ja kehittäjäystävällisemmän yrityksen maineensa sekä markkina-asemansa ansiosta. Bing kärsi Microsoftin vastaisesta mielipiteestä kehittäjien keskuudessa, eikä se kyennyt houkuttelemaan samanlaatuisia kykyjä.” Lisäksi Google on ollut olemassa pidempään ja on pärjännyt hakualgoritmillaan uskomattoman hyvin.

Muutoksen tuulet ovat kuitenkin vihdoin kääntyneet parempaan – tekoälyn (AI) ja muiden, erityisesti luonnollisen kielen käsittelyn (NLP) ja koneoppimisen (ML) aikakauteen. Aikana, jolloin Elon Musk ja Bill Gates (yhteisperustaja, Microsoft) investoivat merkittävästi ChatGPT:hen, keskustelevaan AI-chatbotiin, joka pystyy tuottamaan pitkiä kontekstuaalisia kappaleita mistä tahansa aiheesta (edellyttäen, että kyse ei ole tietyn sanansaattajan tai Joen kritisoinnista Biden tai kehuu Donald Trumpia), kun taas Google Inc. kokeilee Bardia.

Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai sanoi kerran näkemyksensä kielestä ja tekoälystä:

Tämä bardi on aivan erilainen kuin kelttiläiset runoilijat ja säveltäjät, jotka tunnetaan vanhojen englantilaisten kuninkaiden ylistyslaulusta vanhan englantilaisen aikakauden aikana. Tämä Bard on amerikkalainen, joka perustuu Googlen LaMDA:han (Language Model for Dialogue Applications), suorittaa toimintoja aivan kuten ChatGPT, mutta luottaa Googlen hakukoneeseen tuottaakseen tarkkoja tuloksia (se yrittää), ja se oppii edelleen.

Googlen Bard on “luova ja avulias yhteistyökumppanisi, Täällä voit ladata mielikuvituksesi, tehostaa tuottavuuttasi ja toteuttaa ideasi.”

Joten ilmeinen kysymys on, kuka voittaa, kun Microsoft ja Google, kaksi bisnesjättiläistä, ovat tulleet ottamaan huomiosi, aikasi ja luultavasti rahasi (he sanovat, että aika on rahaa, joten mennään sen kanssa)? Miten päätät voittajan tässä modernissa titaanien yhteenotossa? Mitä parametreja tulee ottaa huomioon?

🔥 Empfohlen:  Mitä sinun pitäisi tietää Googlen päivitetystä Bard Chatbotista

The Clash of Titans: Bard vs. Bing chat

Kun kysyin Bardilta, että halusin verrata näitä kahta palvelua – Googlen Bardia ja Microsoftin Bing Chatia – mitä se mielestäsi sanoi?

Tässä on mitä se keksi:

”Bard perustuu Googlen LaMDA-kielimalliin, kun taas Bing Chat OpenAI:n GPT-4-kielimalliin. LaMDA on uudempi malli kuin GPT-4, ja se on koulutettu laajemmalle teksti- ja kooditietojoukolle. Tämä tarkoittaa, että Bard saattaa pystyä luomaan luovampaa ja informatiivisempaa tekstiä kuin Bing Chat.

Bard tarjoaa myös kolme eri luonnosta samasta vastauksesta, kun taas Bing Chat tarjoaa vain yhden. Tämä antaa sinulle paremman hallinnan lopulliseen vastaukseen ja voi auttaa sinua saamaan tarvitsemasi tiedot nopeammin.”

Microsoftin Bing Chat toimi myös hyvin, kun kysyin saman kysymyksen:

Entä ChatGPT? Joku saattaisi kysyä!

Joten miten päätämme kumpi suoriutui paremmin?

No, Googlen Bard vastaa kuten ChatGPT (joka ei vastannut, kuten yllä näkyy). Se tuottaa tekstejä ja vastaa kysymyksiisi Googlen “suuremman tekstin ja koodin tietojoukon” avulla – mutta Microsoftin Bing Chat vastasi Internetissä olevien resurssien avulla kappaleittain sekä verkkosivustojen hyperlinkkejä – se kokosi tulokset .

Kuka voittaa tämän Clash of Titansin?

No, ei Perseus eikä Hades!

Googlen Bardissa on LaMDA, Googlen tekoälyn kehittämä kielimalli, ja kielimallina se on vielä oppimassa. Vaikka sen oletetaan tarjoavan parempia tuloksia, koska se käyttää Googlen suurta tietojoukkoa, Microsoftin Bing Chat, joka perustuu GPT-4:ään, OpenAI:n kehittämään kielimalliin, ei ole vähäisempi. Sillä on ainutlaatuinen tyyli tuottaa vastauksia hyperlinkeillä verkkoresursseihin, mikä on varsin hyödyllistä tulosten eheyden määrittämisessä.

Se ei vieläkään vastaa kysymykseen!

Joten luulen, että se nyt riippuu yksilöllisistä valinnoista ja tarpeista. Microsoft tai Google eivät voi pakottaa sinua käyttämään hakukoneitaan (tai Bard/Bing AI:ta), ja voit käyttää mitä tahansa näistä. Olitpa konservatiivi tai (herännyt) liberaali, humanisti tai feministi, valkoinen cis-mies tai värillinen trans-ihminen – voit vapaasti tehdä valintasi.

🔥 Empfohlen:  Devyani International - Intian suurin pikapalveluravintolaoperaattoreiden verkosto

Mutta entä tulevaisuus? Kuka voittaa tämän taistelun muutaman seuraavan vuoden aikana?

Koska sekä Google Inc. että Microsoft Inc. investoivat voimakkaasti tekoälytutkimukseen ja -kehitykseen, ja molemmat yritykset jatkavat merkittävää edistystä tulevina vuosina, kuten voidaan olettaa, AI-taistelun voittaja riippuu viime kädessä siitä kumpi yritys voi kehittää tehokkain ja käyttäjäystävällisin tekoälyteknologia.

Se riippuu luultavasti pääomasta, jonka kukin yritys on valmis investoimaan tekoälytutkimukseen, sen kehittämiseen ja kyvyistä, joita kukin yritys voi houkutella tekoälytiimiinsä.

Sekä Bard että Bing Chat toimivat hyvin. Bard ei ole vielä lanseerattu täällä Intiassa; Voit kuitenkin käyttää Bing Chatia.

UKK

Kumpi AI Chatbot on parempi, Googlen Bard vai Microsoftin Bing Chat?

Toistaiseksi se riippuu yksilöllisistä valinnoista ja tarpeista, ja voit vapaasti käyttää mitä tahansa näistä. Sekä Bard että Bing Chat toimivat hyvin. Bard ei ole vielä lanseerattu täällä Intiassa; Voit kuitenkin käyttää Bing Chatia.

Miten Googlen Bard ja Microsoftin Bing Chat vastaavat kyselyyn?

Googlen Bardissa on LaMDA, Googlen tekoälyn kehittämä kielimalli, ja kielimallina se on vielä oppimassa. Vaikka sen oletetaan tarjoavan parempia tuloksia, koska se käyttää Googlen suurta tietojoukkoa, Microsoftin Bing Chat, joka perustuu GPT-4:ään, OpenAI:n kehittämään kielimalliin, ei ole vähäisempi. Sillä on ainutlaatuinen tyyli tuottaa vastauksia hyperlinkeillä verkkoresursseihin, mikä on varsin hyödyllistä tulosten eheyden määrittämisessä.

Table of Contents