Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Googlen erityinen kaiutintelakka tekee Pixel Tabletista massiivisen Nest Hubin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen erityinen kaiutintelakka tekee Pixel Tabletista massiivisen Nest Hubin

Google on toimittanut lisätietoja ensi vuonna tulevasta Google Pixel Tablet -laitteesta. Vaikka Pixel 7, Pixel 7 Pro ja Pixel Watch olivat 6. lokakuuta järjestetyn Made By Google ’22 -tapahtuman keskiössä, esityksen lopulla muutama minuutti omistettiin tähän mennessä suurimmalle Pixel-mobiililaitteelle. Laitteen yksityiskohdat ovat edelleen heikkoja maassa, mutta mikä todella erottui, on Pixel Tabletin älykäs kaiutintelakka, joka muuttaa suuren näytön laitteen jättimäiseksi Nest Hubiksi.

Google

Kaiutintelakointiasema näyttää täsmälleen Nest Hubin takaosalta, jos otit näytön pois, ja sen yläosassa on magneetteja, jotka pitävät Pixel Tabletin tukevasti paikallaan ja lataavat sen langattomasti. Telakkaa kuvataan laitteeksi, joka “toimii käsissäsi ja kotonasi”, ja se kuvittelee uudelleen, kuinka tablettia käytetään. Sen sijaan, että viettäisi aikansa laatikossa tai kuvapuoli alaspäin pöydällä, kun sitä ei käytetä, se tekee kaiken, mitä Nest Hub tekee, mukaan lukien näyttää syötteen Google Photos -tilistäsi, olla vuorovaikutuksessa Google Assistantin kanssa, toistaa videoita ja näyttää kellonajan. päivämäärä ja sää.

Vedä tabletti irti magneeteista ja se on ladattu ja käyttövalmis. Pixel Tabletin sisällä on Googlen uusi Tensor G2 -prosessori, sama, jota käytettiin Pixel 7:ssä ja Pixel 7 Prossa, sekä uusin Android-versio, joka sisältää Material You -suunnittelu- ja mukautusvaihtoehdot. Google kutsui sitä “paras tapa kokea Android tabletilla” ja sanoi, että kaikki Pixel 7 -sarjan Tensor G2 -erikoisominaisuudet, kuten valokuvien muokkaus, Google Assistant ja videopuhelujen parannukset, ovat saatavilla.

Google

Aiemmin esityksessä Google puhui uudesta nanokeraamisesta pinnoitteesta, jota käytettiin Pixel Tabletin alumiinirungon takaosassa. Posliinin tekstuurin innoittamana takapaneelin pinnoitteeseen on infusoitu pieniä keraamisia hiukkasia, jotka luovat pehmeän, mattapintaisen ja teksturoidun tunteen. Google on aina valinnut Nest-tuotteidensa pehmeän muotoilun juuri kotikäyttöön, joten Nest Hubin kaltaisen kaiutintelakan ja mattapintaisen tabletin yhdistelmä kuulostaa hyvältä.

🔥 Empfohlen:  Trustindexin tarkistussertifikaatin käyttäminen

Kaiutintelakka tuo varmasti uuden ulottuvuuden Android-tabletille, joka kokonaisuutena elää edelleen Applen ylivoimaisen iPad-valikoiman varjossa. Googlen mukaan se syntyi, koska 80 % tableteista ei koskaan poistu kotoa, mutta jos se on yksi jäljellä olevista 20 %:sta, joka on tarkoitettu elämään myös kodin ulkopuolella, kodin älylaitteiden ohjaaminen voi olla hankalaa, jos se on ainoa kodin laite. ja joku muu haluaa sytyttää valot, kun olet ulkona sen kanssa.

Pixel Tablet tulee vuonna 2023, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole annettu. On mahdollista, että se saa virallisen julkaisun perinteisesti toukokuussa pidetyn Google I/O -kehittäjäkonferenssin yhteydessä tai mahdollisesti myöhemmin samaan aikaan Android 14:n julkaisun kanssa syyskuun tienoilla.