Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Googlen John Mueller käsittelee “tyhmiä” SEO-kysymyksiä Redditissä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen John Mueller käsittelee “tyhmiä” SEO-kysymyksiä Redditissä

John Mueller, Google Search Advocate, osallistui äskettäin vilpittömään keskusteluun r/BigSEO-subredditistä, käsitellen kysymyksiä erilaisista SEO-taktiikoista ja tarjoten neuvoja aloitteleville digitaalimarkkinoijille.

Mueller käsitteli aiheita, kuten kuvien geokoodaus, bloggaamistiheys ja online-rahan ansaitsemisen pikakuvakkeet.

Reddit-käyttäjä kysyy “saapuvan tyhmän kysymyksen barrage” -nimisessä säikeessä seuraavat kysymykset:

  1. Pitäisikö meidän geotagoida kuvia. Välittääkö Google edes?
  2. Bloggaaminen. Jos teemme sen, onko se joka päivä vai kerran viikossa joidenkin vakavasti kiinteiden tavaroiden kanssa?
  3. Google-yritysprofiilin julkaiseminen: joka päivä, kerran viikossa vai miksi vaivautua?
  4. Koska Senuken kaltaiset asiat kuolivat 10 vuotta sitten, onko kyse verkottumisesta samankaltaisten ja samojen kapealla sivustojen ylläpitäjien kanssa linkkien saamiseksi?
  5. Nostaminen pois numerosta 4, entä PBN:t? Ovatko he palanneet? Jos näin on, täytyykö sen olla joukko täysin laillisen näköisiä verkkosivustoja verrattuna joihinkin mukulakivisiin WP-blogeihin?

Tässä on erittely Muellerin pitkästä vastauksesta yllä oleviin kysymyksiin.

Kuvien paikkamerkintä ja bloggaamistiheys

Vastauksena kysymykseen kuvien paikkamerkinnöistä Mueller sanoi, että se on tarpeeton hakukoneoptimoinnin kannalta.

Hän käsitteli myös kysymystä bloggaamistiheydestä ja ehdotti, että sisällöntuottajien tulisi asettaa etusijalle ainutlaatuinen ja houkutteleva sisältö johdonmukaisen julkaisuaikataulun ylläpitämisen sijaan.

Hän kuitenkin myönsi, että säännöllinen julkaiseminen saattaa lisätä liikennettä, ja rohkaisi sisällöntuottajia tarkistamaan onnistuneita viestejä ja laajentamaan aiheitaan laadukkaammalla sisällöllä.

Mueller varoitti keskinkertaisen, “pörröisen” sisällön tuottamisesta aiheutuvista vaaroista:

“Ongelma taajuuden ylläpitämisessä on, että on helppo päätyä keskinkertaiseen, pörröiseen sisältöön, jonka hakukoneiden laatualgoritmit saattavat poimia, ja sitten oletetaan, että koko sivusto on sellainen.

Tällaisten riskien ottaminen alussa, kun sinun on helppo aloittaa alusta, on luultavasti hyvä asia, jonka tekeminen on pitkällä aikavälillä tuskallista, kun se tarttuu sinuun. (Kaikki tämä pätee vielä enemmän, jos käytät oikoteitä gen-ai-sisällön kanssa.)

🔥 Empfohlen:  Googlen näyttömainosten koot 2023: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Google-yritysprofiilin julkaiseminen ja linkkien luominen

Mueller ei antanut erityisiä neuvoja Google-yritysprofiilin julkaisemisen tiheydestä, mutta hän vastasi humoristisesti kysymyksiin vanhentuneista linkkien muodostusstrategioista, kuten SENukesta ja yksityisistä blogiverkostoista (PBN).

Hän varoitti, että keskustelu tällaisista strategioista voitaisiin irrottaa kontekstista ja käyttää kyseenalaisten linkinrakennustyökalujen edistämiseen.

“SENuke, hah, se on nimi, jota en ole kuullut aikoihin, lol. Anteeksi. Kikatus. Minulla on ajatuksia linkeistä, mutta ihmiset rakastavat irrottaa asioita kontekstista edistääkseen linkkiponnistelujaan / työkalujaan, joten ehkä joku muu sanoo jotain järkevää tai ei.

OMG, myös PBN:t. Mikä tämä lanka edes on. Nyt en sano mitään ilman asianajajaa.”

Online-rahaa ansaitsevien pikanäppäinten etsiminen

Mueller huomautti, että kysymykset näyttivät kiertävän oikoteitä rahan ansaitsemiseen verkossa.

Hän varoitti, että monet ihmiset yrittävät tehdä samoin ja että jotkut jopa myyvät työkaluja ja kursseja, jotka lupaavat menestystä, mutta lopulta hyödyttävät myyjiä eikä asiakkaita.

Hän selitti edelleen, että parhaat työkalut on suunnattu yrityksille, joiden on hallittava verkkoläsnäoloaan, eikä niitä ole tarkoitettu henkilöille, jotka etsivät nopeaa tietä vaurauteen.

Neuvoja etsiville SEO-ammattilaisille

Mueller rohkaisi hakukoneoptimoinnin parissa työskenteleviä ihmisiä oppimaan HTML:ää, ohjelmointia ja muita tärkeitä taitoja ymmärtääkseen alaa paremmin.

”… opi HTML, opettele vähän ohjelmointia ja mene siihen. 90 % kohtaamistasi satunnaisista temppuista ei toimi, 9 % lopuista polttaa sivustosi maan tasalle, mutta jos olet onnekas ja sitkeä (onko se sama?), törmäät joihinkin asioita, jotka toimivat sinulle.

Jos haluat mennä tälle tielle, hyväksy, että suurin osa – tai kaikki – rakentamistasi asioista räjähtää lopulta, mutta ehkä törmäät matkan varrella joihinkin, jotka tekevät siitä kannattavan.

Ja… jonkin ajan kuluttua saatat huomata, että itse asiassa jonkin pysyvän arvon rakentaminen voi olla myös kiehtovaa, ja alat työskennellä sivuprojektissa, joka tekee asiat oikealla tavalla ja jossa voit hyödyntää kokemustasi. Vältä tekemästä kaikkea kauttaviivaa ja polta sivustoa/roskapostia.”

🔥 Empfohlen:  13 parasta yrityssäästötiliä ja rahamarkkinatiliä

Ennen kaikkea hän korostaa, että onnistunut verkkonäkyvyys edellyttää muutakin kuin avainsanoja ja linkkejä. Mueller suosittelee vahvasti perinteisten SEO-strategioiden kokeilemista ja rajojen ylittämistä.


Lähde: Reddit