Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Googlen John Mueller varoittaa avainsanoja sisältäviä verkkotunnuksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen John Mueller varoittaa avainsanoja sisältäviä verkkotunnuksia

Avainsanojen sisältävien verkkotunnusten katsottiin kerran olevan tehokas tapa lisätä verkkosivuston näkyvyyttä ja parantaa sijoituksia hakukoneissa.

On kuitenkin useita syitä, miksi avainsanarikkaat verkkotunnukset voivat haitata verkkosivuston menestystä.

Vastauksena Reddit-ketjuun Google-haun asianajaja John Mueller jakaa mielipiteensä verkkotunnuksista, joissa on tarkan haun avainsanoja ja miksi ne voivat olla huono idea.

Mueller verkkotunnuksissa tarkan haun avainsanoilla

Redditin r/SEO-foorumilla käyttäjä kysyy, kannattaako maksaa mojova maksu verkkotunnuksesta, joka sisältää tarkat avainsanat, joilla he haluavat sijoittua.

Mueller sanoo:

“En ole avainsana-avainsanaverkkotunnusten fani, vaan YMMV. Satunnaisia ​​ajatuksia:

kaikki luulevat, että olet roskapostittaja

liiketoiminnan painopisteen muuttaminen tai jopa laajentaminen on vaikeampaa

sinulla ei ole tuotenimeä, ihmiset eivät voi etsiä mitään, jonka “ilmeisesti” pitäisi näyttää sivustosi. Kilpailet aina, et rakenna arvoa pitkäaikaisten käyttäjien kanssa.”

Mueller ei tarkenna, mutta yritän parhaani tulkita hänen ajatuksiaan seuraavissa osissa.

1. Roskaposti

Ihmiset saattavat ajatella, että verkkosivusto, jossa on avainsanarikas verkkotunnus, liittyy roskapostiin.

Tämä johtuu siitä, että roskapostittajat käyttävät usein avainsanoja sisältäviä verkkotunnuksia manipuloidakseen hakusijoituksia ja houkutellakseen hyväuskoisia vierailijoita sivustolle.

Tämän seurauksena verkkosivustoa, jolla on runsaasti avainsanoja sisältävä verkkotunnus, voidaan pitää epäluotettavana ja epäammattimaisena, mikä voi karkottaa potentiaaliset asiakkaat.

2. Business Focus

Avainsanojen sisältävä verkkotunnus voi vaikeuttaa yrityksesi painopisteen vaihtamista tai tarjontasi laajentamista.

Jos esimerkiksi yritys, jolla on verkkotunnus, kuten “best-running-shoes.com”, päättää aloittaa muiden urheiluvarusteiden myynnin, voi olla haastavaa vakuuttaa asiakkaat siitä, että verkkosivusto on näiden tuotteiden luotettava lähde.

Sitä vastoin tuotenimiverkkotunnus, kuten “Nike.com”, antaa yritykselle mahdollisuuden laajentaa tarjontaansa säilyttäen samalla brändi-identiteettinsä.

3. Ei tuotemerkkiä

Verkkosivustolta, jolla on runsaasti avainsanoja sisältävä verkkotunnus, puuttuu tuotemerkki, joka toimii yksilöllisenä tunnisteena, joka auttaa asiakkaita muistamaan ja erottamaan yrityksen kilpailijoista.

🔥 Empfohlen:  Aloita urasi uudelleen näillä 7 parhaalla Intian naisten paluuohjelmalla

Verkkosivusto voidaan helposti unohtaa tai sekoittaa samankaltaisiin verkkosivustoihin ilman tuotenimeä, mikä vahingoittaa sen mainetta ja asiakasuskollisuutta.

4. Ei mitään etsittävää

Avainsanojen sisältävä verkkotunnus tarkoittaa, että ihmisillä ei ole yrityksen nimeä, jota he voisivat etsiä.

Kun asiakkaat etsivät yritystä nimellä, he todennäköisemmin löytävät ja muistavat sen kuin jos he etsivät yleistä avainsanaa, kuten “juoksukengät”.

Tämä tarkoittaa, että verkkosivustolla, jolla on runsaasti avainsanoja sisältävä verkkotunnus, voi olla vaikeuksia houkutella pitkäaikaisia ​​asiakkaita, jotka etsivät tiettyä yrityksen nimeä.

5. Aina kilpaileva

Verkkosivusto, jolla on avainsanarikas verkkotunnus, kilpailee aina muiden verkkosivustojen kanssa, joilla on samankaltaisia ​​avainsanoja.

Sitä vastoin verkkosivusto, jolla on ainutlaatuinen tuotenimi, voi rakentaa uskollisen asiakaskunnan, joka palaa verkkosivustolle riippumatta siitä, missä se näkyy hakutuloksissa.

Yhteenvetona

Vaikka avainsanoja sisältäviä verkkotunnuksia on joskus pidetty tehokkaana tapana lisätä verkkosivuston näkyvyyttä, ne voivat vahingoittaa sen mainetta ja haitata sen pitkän aikavälin menestystä.

Vankan brändi-identiteetin rakentaminen ainutlaatuisella verkkotunnuksella voi olla tehokkaampaa asiakasuskollisuuden rakentamisessa ja yrityksesi kasvattamisessa.


Lähde: Reddit