Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Googlen manuaaliset toimet ja rehelliset SEO-virheet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen manuaaliset toimet ja rehelliset SEO-virheet

Googlen hakuedustaja John Mueller vastaa kysymykseen rehellisistä virheistä hakukoneoptimoinnissa ja siitä, saavatko verkkosivustot rangaistuksen Googlen sääntöjen vahingossa rikkomisesta.

Tätä käsitellään Ask Googlebot -sarjan viimeisimmässä osassa YouTubessa. Mueller vastaa erityisesti seuraavaan kysymykseen:

“Kuinka Google reagoi rehellisiin virheisiin”

Internetissä on paljon tietoa hakukoneoptimoinnista. Se ei ole aina ajan tasalla tai välttämättä totta.

Hakukoneoptimoinnista oppivat ihmiset tekevät helposti virheitä, jotka voivat johtaa siihen, että Googlen jatkuvasti tarkkaileva silmä laskee manuaalisen toimenpiteen ja sijoituksen laskun.

Mueller aloittaa selventämällä, että hän voi puhua vain Googlen verkkovastaavan ohjeista ja roskapostikäytännöistä. Ihmisten on helppo joutua vahingossa huonoihin käytäntöihin ystävän hyvää tarkoittavien neuvojen vuoksi tai näkeessään vääriä tietoja verkossa.

Google ymmärtää virheitä

Mueller sanoi, että kukaan ei ole 100-prosenttisesti täydellinen SEO:n suhteen, ja algoritmi yrittää ymmärtää sen. Jos sivustosi indeksoinnissa ilmenee ongelmia, Googlebot eristää ja jättää huomiotta sen.

Sen sijaan Google keskittyy niihin sivustosi osiin, joissa sen hakukoneoptimointi sopii ohjeiden ja käytäntöjen mukaisesti.

Tämä on myönteinen asia amatöörille hakukoneoptimoijalle, joka yrittää saada sivustonsa paremmuusjärjestykseen, mutta ei ymmärrä sen monimutkaisuutta. SEO on yhtä paljon taidetta kuin tiedettä, ja Google ymmärtää, että kaikki eivät ole sekoitus Van Goghia ja Einsteinia.

Entä jos on manuaalinen rangaistus?

Vaikka Google tekee parhaansa jättääkseen huomiotta pienet ohjeet ja käytännöt liittyvät ongelmat, se ei voi antaa kaikille vapaata pääsyä. Jos ongelma on vakava tai pahenee ajan myötä, Google antaa sivustolle manuaalisen toimenpiteen.

Jokainen verkkosivusto on yhdistettävä Google Search Consoleen monista syistä, kuten manuaalisista toimista selvittämisestä. Manuaalinen toimenpide on sijoituksen merkittävä pudotus tai luettelosta poistaminen, joka johtuu vakavista Googlen ohjeiden ja käytäntöjen rikkomuksista.

🔥 Empfohlen:  Suora liikenne: onko se Googlen sijoitustekijä?

Mueller sanoo, että manuaalinen toimenpide on väliaikainen. Jos sivusto korjaa manuaaliseen toimenpiteeseen liittyvät ongelmat, he voivat hakea Googlelta uudelleenarviointipyyntöä. Google tarkistaa sivuston uudelleen varmistaakseen, että kaikki ongelmat on korjattu, ja poistaa manuaalisen toimenpiteen, mikä johtaa sijoituksesi palauttamiseen.

Mueller päättää videon sanomalla, että yritys yrittää käsitellä virheitä harkiten, eikä niiden tarvitse vaikuttaa Google-haussasi ikuisesti.

Tieto on valtaa

Paras tapa estää virheitä tapahtumasta on ymmärtää, mitä Google haluaa alusta alkaen. Tutustu Googlen verkkovastaavan ohjeet ennen kuin teet muutoksia sivustoosi.