Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Googlen neuvoja useisiin paikkoihin kohdistamiseen yhdellä verkkosivustolla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen neuvoja useisiin paikkoihin kohdistamiseen yhdellä verkkosivustolla

Google tarjoaa yksityiskohtaisia ​​neuvoja verkkosivustoille, jotka on kohdistettava useisiin paikkoihin, kuten yrityksille, joilla on toimistoja eri osavaltioissa.

Aiheesta keskustellaan Google-hakukeskuksen hakukoneoptimointipalveluiden aukioloaikojen hangoutissa, joka tallennettiin 14. tammikuuta.

Hakukoneoptimoinnin ammattilainen nimeltä Gail (sukunimeä ei anneta) kysyy Googlen hakuedustajalta John Muellerilta ideaa, jonka hänen asiakkaansa on optimoida verkkosivustonsa useiden Yhdysvaltain osavaltioiden tarpeisiin.

Heidän ideanaan on luoda aloitussivut jokaiselle osavaltiolle, jossa he toimivat, ja lähettää vierailijat etusivulta automaattisesti oikealle aloitussivulle dynaamisen geo-IP-uudelleenohjauksen kautta.

Tämän lisäksi he aikovat lisätä noindex-tunnisteen jokaiselle erilliselle aloitussivulle.

Jos kuulet hälytyskellojen soivan, vaistosi ovat oikeat. Tämä ei ole hyvä strategia.

Mueller selittää tämän suunnitelman noudattamisen SEO-vaikutukset ja eri tapoja, joilla se voidaan tehdä paremmin.

Katso hänen neuvonsa alla olevista osioista.

Ensimmäinen huomio: Google indeksoi yhdestä paikasta

Ensimmäinen huomioitava asia, kun kohdistat useisiin kaupunkeihin tai osavaltioihin samalla verkkosivustolla, on se, että Google indeksoi vain yhdestä sijainnista.

Tämä tarkoittaa, että dynaamiset geo-IP-uudelleenohjaukset, kuten Gailin asiakas ehdottaa, eivät auttaisi Googlebotia löytämään eri aloitussivuja.

Mueller sanoo:

“Uskon, että tässä on muutama asia, joka on pidettävä mielessä. Toisaalta… me yleensä vain indeksoimme yhdestä paikasta. Ja luultavasti useimmissa järjestelmissä se palaisi Kaliforniaan.

Ja pohjimmiltaan se tarkoittaisi sitä, että sisältö, jota voimme tarkastella, olisi Kalifornian sisältöjä, eikä meillä olisi pääsyä muiden osavaltioiden sisältöön, mikä riippuu siitä, millaista sisältöä sinulla on siellä. Se saattaa olla ok, mutta se voi olla ongelmallista.

Joten se on ensimmäinen asia, joka on pidettävä mielessä, kun haet yritystäsi, se näyttää siltä, ​​​​että tämä on puhtaasti Kaliforniassa tai ehkä jopa San Franciscossa, en tiedä kuinka IP-osoitteet kartoittaisivat siellä.

🔥 Empfohlen:  9 intialaista hammaslääkäriyritystä, jotka tekevät hymyn arvoisen vaikutuksen!

Joten mielestäni tämä on asia, joka saa ihmiset usein syrjään, etenkin maantieteellisten IP-osoitteiden uudelleenohjauksilla tai sisällön dynaamisella vaihtamisella.”

Vaikka vierailijoiden uudelleenohjaus IP-osoitteen perusteella saattaa toimia käytännössä, se ei ole optimaalista Googlebotin indeksoinnin kannalta.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka usein Google indeksoi

Toinen huomio: Älä ohjaa uudelleen indeksoimattomalle sivulle

Toinen ja vakavampi pohdiskelu Gailin asiakkaan ehdottamasta suunnitelmasta on se, mitä tapahtuu, kun ohjataan noin indeksoidulle sivulle.

Mueller selittää, että tämä saisi sivuston kotisivun putoamaan hakutuloksista:

“Toinen asia on, että jos noindexaat yksittäiset osavaltion aloitussivut, niin tietysti myös osavaltion aloitussivu, jolle joku Kaliforniasta menisi, ei ole indeksoitu, mikä periaatteessa tarkoittaisi, että etusivusi putoaisi hakutuloksista. Se olisi siis aika huono asia.”

Jälleen tämä suunnitelma olisi voinut toimia ihmisvierailijoille, mutta se aiheuttaisi suuria ongelmia SEO:n suhteen.

Tässä on mitä Mueller suosittelee tekemään sen sijaan.

Aiheeseen liittyvä: Täydellinen paikallisen hakukoneoptimoinnin opas useille sijainneille

Muellerin suositukset useisiin paikkoihin kohdistamiseen

Sen sijaan, että kävijät uudelleenohjattaisiin sivuille heidän sijaintinsa perusteella, Mueller sanoo, että on parempi tarjota vierailijoille linkkejä asiaankuuluville sivuille dynaamisella bannerilla.

“Yleinen suositukseni tällaisiin tilanteisiin automaattisen uudelleenohjauksen sijaan tiettyyn paikkaan on tehdä siitä niin, että käyttäjä löytää sisällön paljon helpommin.

Joten jotain dynaamista banneria sivulla, kun käyttäjä siirtyy etusivulle, sen päällä on banneri, joka sanoo: “Oi, näyttää siltä, ​​että olet Texasissa, ja meillä on toimisto Texasissa, ja tässä on tiedot, ja napsauta tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja.

Ja tällä tavalla käyttäjällä on mahdollisuus siirtyä näille yksittäisille sivuille. Ja ihannetapauksessa nuo yksittäiset sivut olisivat myös indeksoitavissa, koska jos joku etsii yrityksesi nimeä ja osavaltion nimeä, hän löytäisi kyseisen aloitussivun, mikä olisi pohjimmiltaan ihanteellinen.”

🔥 Empfohlen:  Googlen Core Web Vitals tarkastelee tarkasti käyttökokemusta

Toinen tapa käsitellä tätä tilannetta, Mueller sanoo, on vaihtaa dynaamisesti osa kotisivun kopiosta vierailijan sijainnin perusteella.

Useiden eri osavaltioiden aloitussivujen sijaan voit asettaa etusivun näyttämään vierailijoille erilaista tekstiä, joka liittyy heidän sijaintiinsa.

Mueller selittää:

“Toinen lähestymistapa, jonka voit käyttää, on vaihtaa osa sisällöstä dynaamisesti etusivulla. Joten sen sijaan, että sinulla olisi erilliset osavaltion aloitussivut, sinulla on yleinen etusivusi ja kyseiset osavaltiokohtaiset tiedot on vaihdettu dynaamisesti.

Tärkeä osa tässä on varmistaa, että tällä etusivulla on edelleen tarpeeksi yleistä sisältöä, jotta se ei näytä siltä kuin kaikki olisi Kaliforniaa varten, vaan pikemminkin kuin tämä olisi paljon tietoa yrityksestäsi, ja koska se näyttää olet Kaliforniassa, tässä on tarkat tiedot Kaliforniasta tai mistä tahansa osavaltiosta, jossa olet.

Joten nämä ovat yleensä ne kaksi suuntaa, joita suosittelemme siellä.”

Mueller selventää, että yksittäisten osavaltion aloitussivujen luomisessa ei ole mitään väärää, jos Gailin asiakas sen sijaan valitsisi sen.

Ei ole hyvä idea luoda aloitussivuja jokaiselle kaupungille kaikissa osavaltioissa, mutta aloitussivujen luominen jokaiselle osavaltiolle, jossa yritys sijaitsee, on hyvä idea.

”Muiden versioiden yksittäisten osavaltioiden aloitussivujen osalta emme todellakaan näkisi sitä ongelmallisena. Jos sinulla olisi aloitussivut jokaiselle kaupungille jokaisessa osavaltiossa, se alkaisi näyttää hieman tyhmältä verkkoroskapostialgoritmeillemme.

Mutta jos puhut kourallisesta osavaltiosta tai ehkä jopa kaikista osavaltioista, sinulla on 50 erilaista versiota kotisivuista, joissa on paikallinen osoitteesi puhelinnumeroineen, aukioloajoineen ja sellaisina paikallisia lisätietoja. Meidän näkökulmastamme se on yleensä hyvä.”

Kuuntele koko keskustelu alla olevalta videolta: