Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Googlen rangaistuksen määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen rangaistuksen määritelmä & Merkitys

Mikä on Google-rangaistus?

Google-rangaistus on negatiivinen vaikutus, jota sovelletaan verkkosivuston sijoitukseen manuaalisen tarkistuksen tai algoritmin päivityksen perusteella. Manuaalisesta toiminnasta johtuva rangaistus näkyy Google Search Consolessa sekä ilmoitus, jossa selitetään rangaistuksen syy. Algoritmipäivityksistä aiheutuvia rangaistuksia ei dokumentoida, ja ne ilmenevät yleensä äkillisenä liikenteen katkeamisena.

Rangaistuksen syyn selvittäminen päivityksen aikana voi olla vaikeaa. Googlen markkinointikäytäntöjen rikkominen, verkkosivuston suojaussertifikaatin hankkimatta jättäminen tai muilla sivustoilla julkaistun sisällön käyttäminen ovat yleisimmät syyt rangaistuksen määräämiseen.

Google-rangaistuksen kohteeksi joutuneet verkkosivustot työnnetään hakusijoituksen alapuolelle, mikä vaikuttaa dramaattisesti niiden orgaaniseen liikenteeseen. Lisäksi toistuva black hat SEO -käytäntöjen käyttö voi johtaa verkkosivuston poistamiseen Googlen hakemistosta.

Google-rangaistuksesta toipuminen vie aikaa. Se sisältää kaikkien tekijöiden diagnosoinnin ja korjaamisen, jotka vaikuttivat verkkosivuston hakusijoituksen alenemiseen.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada työpaikka Googlelta | Googlen palkkausstrategia