Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Googlen uudet tekoälyllä toimivat hakumainosten ominaisuudet: maksullisen median tulevaisuus?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen uudet tekoälyllä toimivat hakumainosten ominaisuudet: maksullisen median tulevaisuus?

Google Adsin tekoäly (AI) ei ole mitään uutta. Alusta on vuosien ajan korvannut manuaalisia prosesseja ja ottanut käyttöön tekoälyä parantaakseen asiakkaidensa mainosten suorituskykyä.

Esimerkkejä tästä ovat Smart Bidding, Responsiiviset mainokset ja monet muut alustalle tehdyt parannukset, joilla pyritään ymmärtämään kampanjoiden kohdeyleisöä ja toimittamaan parempia mainoksia oikeille ihmisille heidän kiinnostuksen kohteidensa, verkkokäyttäytymisensä ja muiden käyttäjiltä kerättyjen tietojen perusteella.

Eikä se lopu tähän, meillä on uutisia!

Google on juuri julkistanut uusia työkaluja joka lupaa parantaa mainoksiaan edelleen jatkuvan oppimisen ja tekoälyn tarjoaman luovan voiman avulla.

Ota nyt selvää, mitä uutta ja miten se voi hyödyttää markkinoijia heidän työssään.

Automaattinen mainosten luominen tekoälyn avulla

Mainosten otsikoiden ja kuvausten pohtiminen ja testaaminen voi olla haastavaa. Ei pelkästään työn määrän vuoksi, vaan testien nopeuden ja suorituskyvyn parantamiseksi jatkuvasti vaadittavan luovuuden vuoksi.

Tätä varten Google on kehittänyt uskomattoman ratkaisun, joka on jo lisännyt tuloksia keskimäärin 2 % verrattuna meille jo tuttuihin responsiivisiin mainoksiin.

Tämän uuden ominaisuuden ansiosta Google voi tarjota paljon parempia otsikoiden ja kuvausten yhdistelmiä. Lisäksi se luo automaattisesti uusia tekstivaihtoehtoja muun muassa mainoksen kontekstin, avainsanan, tehokkuuden ja aloitussivun sisällön perusteella.

Uusi asiakashankintatavoite

Toinen uusi ominaisuus on uusi tavoite uusien asiakkaiden hankinnassa.

Tämä tavoite auttaa sinua saamaan uusia asiakkaita tehokkaammin, jolloin kampanjoidesi hintatarjoukset ovat korkeammat uusille asiakkaille verrattuna olemassa oleviin asiakkaisiin tai jopa yksinomaan uusille asiakkaille.

Tavoitteena on, että voit tuottaa yrityksellesi suuremman putken, mikä lisää liikevaihtoa ja alentaa uusien asiakkaiden hankintakuluja (CAC).

Jos haluat tietää lisää tästä ominaisuudesta, siirry osoitteeseen tämä sivu ja katso tarkemmin, kuinka se voi parantaa kampanjoidesi tehokkuutta.

🔥 Empfohlen:  Googlen John Mueller jakaa vinkkejä sivuston rakenteen yksinkertaistamiseen

Kuinka markkinoijat voivat hyötyä tekoälystä Google-kampanjoissaan

Tekoälystä on viime aikoina puhuttu yhä enemmän ihmisten keskuudessa.

Eikä ole ihme! Joka päivä yllätämme uusilla työkaluilla ja toiminnoilla, jotka auttavat eri alojen ammattilaisia ​​optimoimaan aikaa, luomaan uusia ideoita, säästämään resursseja ja maksimoimaan toimintojensa suorituskyvyn.

Googlen tekoälypohjaiset hakumainokset näyttävät alustan uuden vaiheen, joka keskittyy entistä enemmän parempien tulosten tuottamiseen mainostajille ja paremman käyttökokemuksen tarjoamiseen käyttäjilleen.

Näillä uusilla ominaisuuksilla on mahdollisuus tarjota yksilöllisempiä mainoksia, automatisoida mainosten luonti- ja jakeluprosessi sekä lisääntyneet testausominaisuudet, joten ne voivat muuttaa tapaamme mainostaa verkossa.

Kun yhä useammat yritykset alkavat käyttää tekoälyä mainoksissaan, voimme odottaa innovatiivisempia ja tehokkaampia kampanjoita, mikä on mielestäni hieno uutinen niin markkinoijille kuin kuluttajillekin.