Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

.Gov-käänteisten linkkien hankkiminen (10 tapaa, jotka toimivat GOV-sivustoilla)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: .Gov-käänteisten linkkien hankkiminen (10 tapaa, jotka toimivat GOV-sivustoilla)

Tässä artikkelissa opit hankkimaan .gov-käänteisiä linkkejä.

Kuten ehkä tiedät, .gov-käänteisten linkkien hankkimista pidetään laadukkaina linkkeinä, joita voit rakentaa verkkosivustolle, koska valtion sivustoilla on korkea verkkotunnuksen auktoriteetti.

Ja jos voit saada linkin valtion verkkosivulle, jolla on myös korkea auktoriteetti saapuvien linkkien kanssa, se voi lisätä PageRank-arvoa, joka voidaan välittää verkkosivustollesi, mikä auttaa parantamaan sen sijoitusta hakukoneissa, kuten Google, Yahoo ja Bing.

Tosiasia on, että .gov-linkit voivat olla hyviä hakukoneoptimoinnissa (SEO), koska ne osoittavat verkkosivustollesi arvoa ja luottamusta, jonka hakukonealgoritmit mittaavat sijoituksissa. Ja tämä opas opettaa sinulle, kuinka saat käänteisiä linkkejä GOV-sivustoilta, kuten paikallis-, osavaltio- ja liittovaltiohallituksista, mikä auttaa parantamaan digitaalista markkinointia.

Mitä ovat .Gov-käänteiset linkit?

Gov-käänteiset linkit ovat linkkejä .gov-verkkotunnuksesta verkkosivustolle. Gov-verkkotunnukset ovat paikallisten, osavaltioiden ja liittovaltion hallitusten virallisia verkkosivustoja, ja valtion käänteiset linkit ovat hyviä hakukoneoptimoijalle, koska näillä linkeillä on korkea verkkotunnuksen auktoriteetti ja luottamus, mikä voi auttaa nostamaan linkitetyn sivuston PageRank-arvoa.

Kuinka saada .Gov-käänteisiä linkkejä

1. Löydä hyviä .Gov-verkkosivustoja

Ensimmäinen, miten saada valtion käänteisiä linkkejä, on löytää hyvät mahdollisuudet paikallisella, osavaltion ja liittovaltion tasolla.

Tätä varten sinun on käytettävä tätä tarkennettua hakuoperaattoria Googlessa:

Jos haluat rajata hakusi tiettyyn tilaan, sinun kannattaa sisällyttää nimi GOV-sivustolaajennuksen jälkeen, kuten:

2. Esitä yrityksesi GOV-sivustoille

Jos yritykselläsi on paikallinen osoite Yhdysvalloissa, voit lähettää verkkosivustosi URL-osoitteen paikallisviranomaiselle.

Voit pyytää paikallishallintoasi lisäämään käänteisen linkin verkkosivustollesi sen .GOV-sivuston paikallisten yritysresurssien sivulla. Tämän tyyppisiä sivuja käytetään tiedottamaan paikallisille yrityksille, jotta he voivat saada paikallisia tuotteita ja palveluita.

3. Hanki .Gov-käänteisiä linkkejä Broken Link Buildingin avulla

Tässä toisessa artikkelissa laadukkaiden käänteisten linkkien saamisesta puhutaan rikkinäisten linkkien rakentamisstrategian käyttämisestä löytääksesi verkkosivustolta kuolleita linkkejä, jotka voit tuoda verkkovastaavan tietoon. Tarjoa sitten linkkisi hyväksi tilalle.

Tätä samaa menetelmää voidaan soveltaa myös .gov-sivustoihin korkealaatuisten dofollow-linkkien saamiseksi. Ja se on helposti skaalattavissa, kunhan sinulla on hyvä prosessi.

Ahrefsilla on täydellinen rikkinäisten linkkien rakentamisopas, joka voi auttaa sinua tämän strategian avulla hankkimaan .gov-käänteisiä linkkejä. Nämä ovat kuitenkin nopeita vaiheita, jotka sinun on suoritettava:

Kun olet saanut luettelon toimimattomista linkeistä jokaiselle GOV-sivustolle, voit lähettää virastoille sähköpostia ja ilmoittaa heille kuolleista linkeistä ja tarjota URL-osoitteesi tilalle.

🔥 Empfohlen:  Mikä on CAMS: KRA, KYC, FATCA-tila

4. Ohjaa vanhentuneet verkkotunnuksen linkit uudelleen

Toinen linkkien rakennusstrategia, jota voit käyttää viimeisellä menetelmällä löytämiesi tietojen perusteella, on löytää vanhentuneet verkkotunnukset, joilla on nykyiset käänteiset linkit .gov-sivustoilta. Jos voit ostaa vanhentuneita verkkotunnuksia, joissa on jo niihin osoittavia käänteisiä linkkejä, voit ohjata linkit verkkosivustollesi saadaksesi PageRank-arvon ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Voit lukea tämän oppaan käänteisten linkkien uudelleenohjaamisesta hakukoneoptimointia varten, jos et ole koskaan tehnyt niin.

Toinen hyvä vinkki tässä on selvittää, mitä sisältöä rikkoutuneen linkin sivulla oli. Voit tehdä tämän osoitteessa Archive.org löytääksesi kopion vanhasta sisällöstä. Seuraavaksi sinun kannattaa lähettää sisältö uudelleen omalle sivustollesi samanlaisella URL-rakenteella. Määritä sitten 301-uudelleenohjaus vanhentuneesta verkkotunnuksesta verkkosivustollesi. Tällä tavalla, jos .gov-sivuston verkkovastaava koskaan tarkistaa linkin tulevaisuudessa, hän näkee, että sisältö vastaa linkin tarkoitusta sen ensimmäisen sijoittamisen yhteydessä.

Jos ostat vain vanhentuneen verkkotunnuksen, jossa on paljon siihen osoittavia .gov-käänteisiä linkkejä ja ohjaat sitten linkit sivustosi satunnaisille sivuille tai vain etusivulle, ne voidaan poistaa tulevaisuudessa, jos GOV-sivuston verkkovastaava tarkistaa ne ja huomaa, että niillä ei ole merkitystä.

5. Kirjoita valtion virastosta

Artikkelin kirjoittaminen valtion virastosta, joka ylistää jotakin sen ohjelmia tai tulevia aloitteita ja kertoo heille siitä, voi auttaa sinua saamaan .gov-käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi.

Jos artikkeli on laadukas ja jakamisen arvoinen, virasto voi vain linkittää siihen sivuston uutis- tai mediaosiossa. Tämä menetelmä toimii parhaiten paikallishallinnon sivustoilla, jotka yleensä arvostavat positiivista julkisuutta enemmän kuin osavaltion ja liittovaltion hallitukset.

6. Kirjoita käänteisten linkkien poliitikosta

Toinen ainutlaatuinen tapa saada .gov-käänteisiä linkkejä on kirjoittaa positiivisesti paikallisesta poliitikosta ja julkaista artikkeli verkkosivustollesi. Seuraavaksi lähetät URL-osoitteen paikallishallinnolle tai poliitikon toimistolle, jotta he tietävät sen olemassaolosta.

Poliitikot jakavat mielellään artikkeleita, jotka ylistävät heidän politiikkaansa ja luonnettaan, ja tämä linkkien rakentamisstrategia voi auttaa sinua saamaan käänteisiä linkkejä GOV-sivustoilta. Tämä vihje esitettiin myös toisessa oppaassa, joka vastaa kysymykseen “mitä ovat parhaat tavat saada .edu- ja .gov-käänteisiä linkkejä?”

7. Haastattele valtionviraston jäsentä

Jos haluat haastatella ihmisiä, voit sopia tapaamisen paikallisen tai valtion viraston jäsenen kanssa aiheesta, joka liittyy yritykseesi. Kun haastattelu on valmis, julkaiset sisällön verkkosivustollasi ja annat haastateltavalle linkin, jossa pyydetään julkaisemaan GOV-sivustolla.

🔥 Empfohlen:  Joitakin tuntemattomia faktoja Domino's Pizzasta, jotka hämmästyttävät sinut

8. Hanki hallitussopimus

Jos yrityksesi tekee sopimustyötä, sinun tulee yrittää saada valtion sopimus. Näin voit ansaita rahaa .gov-sivuston upean käänteisen linkin lisäksi sekä bränditietoisuutta julkisessa lehdistötiedotteessa.

Katso USA:n Johdanto valtion sopimukseen saadaksesi lisätietoja tämän prosessin aloittamisesta.

9. Osallistu hallituksen tiedotusohjelmiin

Jos löydät hyvän tilaisuuden osallistua hallituksen tiedotusohjelmaan paikallisessa yhteisössäsi, tämä voi auttaa sinua saamaan käänteisen linkin GOV-sivustolta. Virastolla voi olla resurssisivu, johon sivustosi voi saada linkin, ja/tai lehdistötiedote, joka julkaistaan ​​sivuston uutisosiossa.

10. Kommentoi .Gov-blogeja ja -foorumeita

Viimeinen tapa saada lisää käänteisiä linkkejä GOV-sivustoilta on etsiä avoimia foorumeita ja blogeja, joissa kommentit ovat käytössä.

Yleensä keskustelupalstan käänteiset linkit ja blogikommenttilinkit ovat nofollow-linkkejä. Tämäntyyppiset linkit voivat kuitenkin edelleen lisätä arvoa käänteislinkkiprofiiliisi, koska ne tulevat verkkosivustoilta, joilla on verkkotunnuksen valtuutus. On myös hyvä, että sinulla on sekoitus dofollow- ja nofollow-linkkejä, jotka osoittavat verkkosivustollesi, koska se näyttää luonnollisemmalta hakukonealgoritmeille.

Löydät tämän kaltaisia ​​mahdollisuuksia tekemällä Google-haun seuraavilla tarkennetuilla hakuoperaattoreilla:

  • Sivusto:.gov inurl: blogi
  • Sivusto:.gov foorumit
  • Sivusto:.gov-blogi
  • Sivusto:.gov kommentit
  • Sivusto:.gov
  • Site:.gov kirjaudu sisään/luo tili

Miksi .Gov-käänteiset linkit ovat hyviä SEO:lle?

Gov-käänteiset linkit ovat hyviä hakukoneoptimoijalle, koska ne voivat läpäistä korkean Google PageRank -arvon parantaakseen verkkosivustosi sijoitusta hakukoneessa. .gov-käänteisen linkin hankkiminen parantaa hakukoneoptimointia osoittamalla luottamusta ja auktoriteettia, ja tämäntyyppisiä linkkejä on vaikea saada.

Nyt yksi asia, joka on pidettävä mielessä, on se, että valtion sivulla, jolle saat käänteisen linkin, on oltava myös omat saapuvat linkit muista verkkotunnuksista, jotta suurin PageRank voidaan siirtää.

Kuten tässä Digital Inspiration -julkaisussa todetaan, Matt Cutts sanoi: “[websites] .edu- tai .gov-linkin automaattinen käyttö ei saa PageRank-korotusta. Jos saat .edu-linkin, mutta kukaan ei linkitä kyseiselle .edu-sivulle, et saa lainkaan PageRankia, koska sillä .edu-sivulla ei ole PageRank-arvoa.” John Mueller toisti jotain samanlaista: “[Google will] yleensä käsittelee kaikkia linkkejä samalla tavalla – olipa ne peräisin .gov- tai .edu- tai .info-sivustoista.”

Tärkeintä tässä on saada linkki .gov-URL-osoitteeseen, jolla on omat käänteiset linkit; ei mikään epäselvä sivu, jolla ei ole ulkoisia mainintoja.

Luottamus

Paikallisten, osavaltioiden ja liittovaltion viranomaisten sivustoilla on korkea luottamus, koska kukaan ei voi lunastaa näitä verkkosivustojen verkkotunnuslaajennuksia. Kuten .GOV-verkkosivustolla todetaan, “Vain Yhdysvalloissa sijaitsevat hallituksen ja julkisen sektorin organisaatiot voivat hankkia .gov-verkkotunnuksen. Tämä sisältää kaikki liittovaltion, osavaltion, paikallisen tai aluehallinnon yksiköt tai muut julkisesti valvotut yhteisöt. Se sisältää myös kaikki heimohallitukset, jotka liittovaltion hallitus tai osavaltion hallitus tunnustaa.”

🔥 Empfohlen:  Google One ‑pakettisi sai juuri kaksi suurta tietoturvapäivitystä, jotka pitävät sinut turvassa verkossa

.gov-käänteislinkeissä on tietty luottamus. Ja jos saat valtion viraston hyväksymän verkkosivustosi linkin kautta, voit saada osan luottamuksesta brändillesi, koska se liittyy GOV-sivustoon.

viranomainen

Hallituksella on merkittävä valta todellisessa maailmassa, ja siksi .gov-sivustoilla on myös paljon auktoriteettia verkossa. Internetin auktoriteettia lisää se, että tämäntyyppisillä sivustoilla on tuhansia muita sivustoja, jotka linkittävät niihin, ja näiden virastojen tuottamaa sisältöä pidetään virallisena dokumenttina, joka on yleisön saatavilla.

Kuten edellä mainittiin, paras käänteinen linkki .gov-sivustolle on URL-osoite, jolla on suuri määrä omia saapuvia linkkejä, jotka välittävät enemmän PageRank-arvoa verkkosivustollesi.

Vaikea saada

Hallituksen käänteisten linkkien saaminen ei ole satunnainen linkkien rakentaja. Ja tyypillisesti mitä vaikeaa käänteinen linkki on saada, sitä enemmän sillä on arvoa SEO:lle. Vaikka Google on julkisesti ilmoittanut, ettei se kohtele .gov-sivustoja eri tavalla kuin .com-, .net- tai .org-sivustoja, useimmat SEO-asiantuntijat uskovat toisin. On dokumentoitu tapauksia, joissa verkkosivustot ovat saaneet käänteisiä linkkejä GOV-sivustoilta ja nähneet näkyvyyden ja sijoituksen lisääntymisen hakukoneissa enemmän kuin muut linkkien rakentamismenetelmät.

.Gov käänteisten linkkien yhteenvedon saaminen

Toivottavasti pidit tästä oppaasta .gov-käänteisten linkkien hankkimiseen.

Kuten huomasit, on monia tapoja saada käänteisiä linkkejä viranomaisten sivustoilta, joilla on korkea verkkotunnus. Sinun tarvitsee vain ajatella laatikon ulkopuolelta, ja yrityksellesi tulee uusia linkkien rakentamismahdollisuuksia hankkiakseen tämäntyyppisiä linkkejä paikallisten, osavaltioiden ja liittovaltion hallituksen verkkosivustoilta.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.