Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Grammarly Review 2023: Äärimmäinen kirjoitusassistentti?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Grammarly Review 2023: Äärimmäinen kirjoitusassistentti?

Tervetuloa Grammarly-arvosteluumme.

Grammarly on auttanut minua kirjoittamaan blogitekstejä, joita luet juuri nyt, niin kauan kuin muistan, ja se on vain parantunut vuosien varrella.

Tässä viestissä jaan rehellisen arvosteluni Grammarlysta, joka perustuu vuosien kokemukseni työkalun käytöstä – hyvästä, huonosta ja rumasta.

Tutustun kaikkiin sen tärkeimpiin ominaisuuksiin ja näytän sinulle, kuinka kaikki toimii. Lisäksi keskustelen myös hinnoitteluvaihtoehdoista, paljastan mielestäni sen tärkeimmät edut ja haitat ja paljon muuta.

Valmis? Aloitetaan.

Mikä on Grammarly?

Kieliopillisesti on yksi markkinoiden suosituimmista kirjoitusassistenteista.

Kun se julkaistiin ensimmäisen kerran, se oli enimmäkseen oikolukutyökalu. Ajattele Microsoftin oikeinkirjoituksen tarkistusta, mutta paremmin.

Se lukisi kirjoitetun sisällön kirjoittaessasi tarkistaakseen oikeinkirjoitus-, välimerkki- ja kielioppivirheet sekä tunnistaakseen parannusmahdollisuudet esimerkiksi tiiviyden, muodollisuuden ja sanaston osalta.

Sitten se korostaisi kielioppivirheet ja ehdottaisi tapoja korjata/parantaa niitä, jotka voit toteuttaa yhdellä napsautuksella.

Ja se tekee samoja asioita edelleen tähän päivään asti.

Mutta tämän vuoden huhtikuusta lähtien Grammarly aloitti myös GrammarlyGO:n – sisäänrakennetun on-demand-generatiivisen tekoälytyökalun – käyttöönoton. Ja se on vienyt sovelluksen aivan uudelle tasolle.

Nyt Grammarlyn käyttäjillä on personoidun tekoälyn voima sormiensa ulottuvilla, joten he voivat välittömästi luoda selkeää, houkuttelevaa kirjoitusta omalla ainutlaatuisella äänellään kaikkialla, missä he kirjoittavat.

Kirjoita sähköpostivastauksia, luo sosiaalisen median viestejä, luonnoksia blogiteksteihin, kirjoita uudelleen olemassa olevaa sisältöä muuttaaksesi sävyä/pituutta… Grammarly voi tehdä kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta.

Mitä ominaisuuksia Grammarly tarjoaa?

Grammarlylla on melko laaja ominaisuusjoukko, joka erottaa sen tavallisimmista oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksista. Tässä on joitain tärkeimmistä asioista, jotka sinun pitäisi tietää:

 • Asiakirjan editori
 • Kirjoitusehdotuksia
 • Sovellukset/integraatiot
 • GrammarlyGO (Generative AI)
 • Merkkiäänet
 • Tyylisäännöt
 • Tiedon jakaminen
 • Katkelmat
 • Analyysi ja kirjoittamisen edistyminen
 • Plagioinnin tarkistus
 • Sitaattigeneraattori

Tarkastelemme joitain näistä ominaisuuksista tarkemmin seuraavaksi, kun tutkimme alustaa.

Asiakirjan editori

Grammarly on suunniteltu toimimaan missä tahansa kirjoitat, joten niin kauan kuin asennat sovelluksen laitteellesi/selaimellesi, voit käyttää sitä missä tahansa.

Siinä on kuitenkin myös oma sisäänrakennettu Asiakirjan editori niille, jotka kirjoittavat mieluummin suoraan sovellukseen.

Aloita kirjautumalla tilillesi Grammarly-verkkosivustolla ja siirtymällä osoitteeseen Minun kielioppini.

Täällä näet luettelon kaikista Grammarlylla tähän mennessä luomistasi asiakirjoista. Klikkaus Uusi luodaksesi uuden asiakirjan, ja sinut viedään editoriin:

Se toimii aivan kuten Google Docs tai melkein mikä tahansa muu tekstieditori. Kirjoitat sanoja sivulle ja muotoilet työsi käyttämällä alareunassa olevaa työkalupalkkia lisätäksesi otsikoita, linkkejä, luettelomerkkejä jne.

Oikealla olevassa sivupalkissa näet omasi Kirjoitusehdotuksia (jota tarkastelemme seuraavaksi) ja kokonaisuutesi Suorituskykypisteetjoka arvostellaan asteikolla 0-100.

Suorituskykypisteet edustavat kirjoituksesi yleistä laatua, ja voit parantaa sitä noudattamalla Grammarlyn kirjoitusehdotuksia.

Napsauta suorituskykypisteitäsi, niin näet yksityiskohtaisen erittelyn kirjoittamistasi tärkeimmistä tiedoista.

Se kertoo esimerkiksi sanojen määrän ja ajan, joka kuluu asiakirjasi lukemiseen tai sen ääneen puhumiseen.

Se näyttää sinulle luettavuusmittareita, kuten luettavuuspisteesi, keskimääräisen lauseen pituuden ja keskimääräisen sanan pituuden. Se kertoo myös kuinka monipuolinen sanavarastosi on verrattuna muihin Grammarly-käyttäjiin.

On olemassa muutamia muita työkaluja, joita voit käyttää editorin kautta, kuten Tavoitteet, Plagioinnin ilmaisinja GrammarlyGOmutta käsittelemme näitä kaikkia myöhemmin.

Puhutaan nyt toistaiseksi Grammarlyn leivästä ja voista: se on kirjoitusehdotuksia.

Kirjoitusehdotuksia

Kun kirjoitat Grammarly-editoriin (tai mihin tahansa muualle), Grammarly tarkistaa työsi ja alleviivaa virheet ja osat, joita voitaisiin parantaa.

Kun sitten viet hiiren näiden alleviivattujen sanojen ja ilmausten päälle, se tarjoaa Kirjoitusehdotuksia jotka kertovat kuinka niitä voi parantaa.

Voit selata ehdotuksia nopeasti editorissa ja napsauttaa mitä tahansa ehdotusta muuttaaksesi asiakirjan korostetun sanan/lauseen välittömästi suositeltuun versioon.

Grammarlyssa on viisi erilaista kirjoitusehdotusten “luokkaa”, ja jokainen virhe/hälytys on alleviivattu eri värillä sen mukaan, millainen ehdotus on kyseessä: oikeellisuus, selkeys, sitoutuminen, toimitus tai tyyliopas.

Oikeudenmukaisuus ehdotukset ovat tärkeimpiä. Nämä ovat kirjoitusvirheitä, peruskielioppivirheitä ja välimerkkiongelmia – sellaisia ​​asioita, jotka haluat varmasti poistaa.

Selkeys ehdotukset koskevat enemmän syntaksi- ja lauserakenneongelmia, ja ne ovat subjektiivisempia.

Jos on olemassa tapa kirjoittaa lause uudelleen, jotta se luettaisiin selkeämmin ja ytimekkäämmin, kuten poistamalla ylimääräinen sana tai kirjoittamalla passiivinen lause aktiiviseen muotoon, Grammarly kertoo sinulle siitä:

Sitoumus ehdotukset näyttävät tapoja, joilla voit tehdä kirjoittamisestasi mielenkiintoisempaa Toimitus ehdotukset auttavat sinua varmistamaan, että toimituksen sävy on oikea.

Tyyliopas ehdotukset auttavat varmistamaan, että kirjoituksesi on linjassa organisaatiosi kirjoitusohjeiden kanssa (puhumme jälleen tästä lisää myöhemmin).

Kokemukseni mukaan Grammarlyn ehdotukset ovat toimimisen arvoisia vähintään 90 % ajasta. Mutta silloin tällöin se ilmoittaa ehdotuksen, jonka jätän huomiotta.

Esimerkiksi tavutus on hieman ylimielinen ja näyttää haluavan tavuttaa kaiken.

Ja toisinaan se käskee poistamaan “tarpeettomat” sanat/lausekkeet/välimerkit, jotka on itse asiassa sijoitettu tarkoituksella korostusta varten, kuten tässä on tehty:

Mutta lukuun ottamatta näitä harvinaisia ​​tapauksia, minulla on tapana tehdä kaikki Grammarlyn ehdottamat korjaukset, ja sillä on ehdottomasti huomattava vaikutus kirjoittamiseni laatuun.

🔥 Empfohlen:  Vowels Dubai Review 2023 – paras luova brändäystoimisto

Koska suuri osa “hyvästä” kirjoittamisesta on kuitenkin subjektiivista, voit myös asettaa tavoitteita saadaksesi kirjoitusehdotuksia Grammarlysta.

Voit tehdä sen napsauttamalla Tavoitteet dokumenttieditorin sivupalkissa:

Kerro sitten Grammarlylle, mikä on kirjoittamasi viestin tarkoitus, minkä tasoinen tietämys yleisölläsi on aiheesta, valitsemasi muodollisuus ja millainen verkkotunnus julkaistaan.

Tämä kaikki vaikuttaa siihen, millaisia ​​ehdotuksia saat.

Esimerkiksi jos valitset Luova Domain-vaihtoehtojen alla Grammarly toimii löyhemmin ja sallii sääntöjen ja kirjoituskäytäntöjen tarkoituksellisen taipumisen.

Jos valitset Kenraali sen vieressä olevista vaihtoehdoista, joissa se kysyy yleisösi tietämystä, se auttaa sinua optimoimaan kirjoituksesi luettavuuden kannalta ja tarjoaa ehdotuksia ammattikieltä.

Toinen hieno asia, jonka haluan huomauttaa, on se, että Grammarly ei tarjoa ehdotuksia vain sokeasti, vaan se selittää sen ajattelevan, että ehdotus parantaa työtäsi itse ehdotuksen alla:

Tämä ei ainoastaan ​​auta sinua päättämään, toimitaanko ehdotuksen mukaan vai jätetäänkö se huomiotta, vaan se myös opettaa sinulle enemmän kielioppista ja siitä, miltä hyvä kirjoittaminen yleensä näyttää. Ja se auttaa sinua parantamaan käsityötäsi ajan myötä.

Sovellukset/integraatiot

Grammarly toimii parhaiten, kun asennat sen sovelluksia.

Tällä tavalla sinun ei tarvitse kopioida ja liittää kaikkea sisältöäsi Grammarlyn editoriin sen siivoamiseksi ja siirtämiseksi takaisin, kun olet valmis. Se vain toimii missä tahansa kirjoitat.

Asenna sovellukset siirtymällä osoitteeseen Minun kielioppini ja napsauta sitten Sovellukset.

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on asentaa Grammarly-laajennus Chromelle. Kun olet tehnyt sen, Grammarly voi tarjota kirjoitusehdotuksia Google-dokumenteissa, Gmailissa ja melkein kaikkialla muualla, missä voit kirjoittaa verkossa.

Jos haluat kirjoittaa mieluummin työpöydällesi, napsauta Kielioppi Windowsille asentaaksesi Grammarly-työpöytäsovelluksen.

Ja jos haluat kirjoittaa liikkeellä ollessasi mobiililaitteeltasi, asenna Grammarly Androidille tai Grammarly iPhonelle ja iPadille.

Tältä Grammarly näyttää Google-dokumenteista, kun olet asentanut Chrome-laajennuksen:

Se toimii taustalla, joten se vie vain vähän tilaa näytöllä, ja voit napsauttaa oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta avataksesi sivupalkin, jossa on kaikki kirjoitusehdotuksesi tarpeen mukaan.

Yksi nitpicki, jonka osoitan tässä kuitenkin, on, että Grammarly voi olla hieman buginen Google Docsissa, ainakin minun kokemukseni mukaan.

Se esimerkiksi epäonnistuu ajoittain lukemaan koko viestiä ja ilmoittaa, ettei kirjoitusehdotuksia ole. Mutta sitten, jos vierität sivua alaspäin ja napsautat tiettyä kappaletta, se huomaa yhtäkkiä kirjoitusvirheet kyseisessä osassa ja korostaa ne.

En voi puhua muiden käyttäjien puolesta, ja tämä saattaa olla ongelma minulle, mutta epäilen sitä, koska olen huomannut sen tapahtuvan useilla tietokoneilla ja eri tileillä.

Se ei kuitenkaan ole suuri asia – voit yleensä korjata sen vierittämällä sivua manuaalisesti hitaasti alaspäin saadaksesi Grammarlyn lukemaan kaiken. Se on vain vähän ärsyttävää.

Myös yli 30 sivua pitkiä Google Docs -tiedostoja sekä alaviitteitä ja taulukoita sisältävien asiakirjojen kanssa on yhteensopivuusongelmia. Grammarly on tietoinen joistakin näistä ongelmista ja toivottavasti korjaa ne pian.

Henkilökohtainen sanakirja

Joskus saatat joutua kirjoittamaan sanan, jota ei esiinny Grammarlyn sanakirjassa, kuten tietyn tuotemerkin.

Kun näin tapahtuu, Grammarly olettaa sen olevan kirjoitusvirhe ja korostaa sen virheenä. Voit estää tämän tapahtuman lisäämällä nämä sanat sanaasi Henkilökohtainen sanakirja.

Sinun tarvitsee vain viedä hiiri tekstin päälle ja klikata Lisää sanakirjaan.

Tai vaihtoehtoisesti mene osoitteeseen Minun kielioppini > Ylläpitäjän paneeli > Mukauta > Sanakirja ja lisää sanoja manuaalisesti.

Yksi suurimmista valituksistani on, että voit lisätä Grammarlyn henkilökohtaiseen sanakirjaasi vain yksittäisiä sanoja, jotka eivät sisällä välilyöntejä. Et voi lisätä kokonaisia ​​lauseita/lauseita, joiden haluat lopettavan kieliopin merkitsemisen.

Oletetaan esimerkiksi, että kirjoitan tilaustulostustyökaluista, mutta en halua tavuttaa tilaustulostusta joka kerta.

En voi mitenkään lisätä Grammarlyyn poikkeusta, joka käskee sitä lopettamaan “print on demand” -merkinnän virheeksi, joten minun on vain jätettävä huomioimatta ehdotukset yhä uudelleen ja uudelleen. Se ei ole iso asia, mutta se voi olla hieman ärsyttävää.

Sanakirjan lisäksi löydät alta myös kaksi muuta välilehteä Mukauta tililläsi: Kieli ja Kirjoitusasetukset.

Alla Kielivoit vaihtaa kirjoittamaasi kieltä ja murretta. Saatan esimerkiksi vaihtaa amerikanenglannista brittienglanniksi sen mukaan, kuka yleisöni on.

Alla Kirjoitusasetuksetvoit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä kymmeniä tiettyjä ehdotuksia.

Voit esimerkiksi kääntyä Kuulostaa diplomaattisemmalta tai Käytä sukupuolineutraaleja pronomineja päälle ja pois päältä tarpeen mukaan.

Tai voit käskeä Grammarlylle aloittamaan/lopettamaan passiivisen äänen välttämisen tai aloittamaan/lopettamaan ehdotusten tekemisen järjestysnumeroiden 1-9 kirjoittamiseksi. Ymmärrät idean.

Edistymisen ja analytiikan kirjoittaminen

Grammarly tarjoaa myös todella hyödyllistä analytiikkaa.

Esimerkiksi vuonna Kirjoittamisen edistyminen Raportissa voit tarkastella keskimääräisiä kirjoitustehokkuuspisteitäsi kullakin kuukaudella, joten näet yhdellä silmäyksellä, paranetko ajan myötä.

Voit myös nähdä esimerkiksi kuinka usein kirjoitat, useimmin käyttämäsi sävyt ja luettelon kolmesta yleisimmästä virheestä, joita teet usein, jotta tiedät, mitä asioita sinun on työstettävä.

Täysin Analytics Raportin avulla voit tarkastella entistä enemmän tiimin suorituskykymittareita ja kerätä strategisia oivalluksia, joiden avulla voit suunnitella seuraavat vaiheet.

🔥 Empfohlen:  Doblinin 10 tyyppistä innovaatiokehystä ja kuinka voit käyttää sitä?

Tyylisäännöt

Style Rules on suhteellisen uusi ominaisuus, joka on erittäin hyödyllinen joukkueille. Sen avulla voit määrittää mukautettuja sääntöjä, joiden avulla tiimisi voi kirjoittaa johdonmukaisesti organisaatiosi tyyliohjeiden mukaisesti.

Voit käyttää Tyylisäännöt sinun Ylläpitäjän paneelialla Tyyliopas -välilehti.

Tässä on esimerkki siitä, kuinka voit käyttää sitä.

Oletetaan, että olen perustanut Business-tilin kaikille ohjatun Blogging Wizardin kirjoittajille. Ja halusin varmistaa, että aina kun he mainitsivat tuotenimemme kirjoituksessaan, he kirjoittivat sen välilyönnillä eikä ilman

Siinä tapauksessa klikkaisin Lisää sääntö:

Sitten kirjoitin väärän version (BloggingWizard) viereen Alkuperäinen tekstija oikea versio (Blogging Wizard) vieressä Sääntö.

Voisin lisätä alle lyhyen selityksen siitä, miksi on tärkeää kirjoittaa se oikein, ja sitten klikata Tallentaa.

Kun olin tehnyt sen, Grammarly alkoi merkitä kirjoitusehdotuksia muistuttaakseen kirjoittajia lisäämään välilyönnin aina, kun he kirjoittivat sen väärin.

Tämä on vain yksi esimerkki hyvin yksinkertaisesta käyttötapauksesta, mutta on olemassa monia muita sääntöjä, jotka yritykset saattavat haluta määrittää. Jos sinulla on valtava määrä tyylisääntöjä, voit jopa tuoda luettelon lisätäksesi ne joukkona.

Tiedon jakaminen

Tiedon jakaminen on toinen erittäin hyödyllinen ominaisuus ryhmille ja organisaatioille.

Sen avulla voit luoda jaetun tietovaraston, joka tarjoaa kontekstuaalista tietoa tietyistä yrityksesi tai markkinaraon käyttämistä termeistä, mikä helpottaa heidän kirjoittamistaan ​​asiantuntevasti.

Esimerkiksi kirjoitamme usein markkinointiaiheista Blogging Wizardissa. Joten saatan lisätä tietokantaan määritelmiä/tietoja markkinoinnin lyhenteistä, kuten SEO, CPC ja CTA, auttaakseni kirjoittajiani.

Jos tarvitset apua lisättävien termien päättämisessä, voit selata Grammarlyn ennalta asetettujen termien luetteloa, joka sisältää paljon lyhenteitä ja alan ammattislangia eri toimialoilla.

Katkelmat

Katkelmat on erittäin hyödyllinen aikaa säästävä ominaisuus. Pääset siihen Grammarlyn sivupalkin kautta Ylläpitäjän paneeli.

Katkelmien avulla voit muuttaa yleisesti käytetyt lauseet ja kappaleet uudelleenkäytettäviksi katkelmiksi, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa samaa asiaa uudestaan ​​​​ja uudestaan. Voit lisätä sen kirjoitukseesi yhdellä napsautuksella.

Ilmeinen käyttötapa tälle on sähköpostivastaukset.

Ihmisillä on tapana allekirjoittaa samankaltaisia ​​lauseita, kun he aloittavat tai lopettavat sähköpostin, kuten “Kiitos yhteydenotosta” tai “Kerro, jos voin auttaa sinua jossakin muussa”. Joten miksi et muuttaisi niistä katkelmia ja säästäisi aikaa?

Kuten tyylisäännöissä, voit luoda katkelmia manuaalisesti yksi kerrallaan tai tuoda luettelon lisätäksesi ne joukkona.

Merkkiäänet

Haluan puhua vielä yhdestä mukauttamis-/personointiominaisuudesta ennen kuin siirrymme eteenpäin, ja se on Merkkiäänet. Jälleen pääset käyttämään tätä työkalua omasi kautta Ylläpitäjän paneeli.

Brand Tonesilla voit luoda omia Ääniprofiili joka opettaa Grammarlylle sellaisen äänen, jolla haluat kirjoittaa.

Sitten Grammarly ottaa tämän sävyn huomioon tulevissa kirjoitusehdotuksissaan. Ja se pysyy myös tuossa sävyssä, kun luot sisältöä GrammarlyGO:lla, jotta se voi kirjoittaa äänelläsi. Aika siisti, vai mitä?

Aloita napsauttamalla Aseta ääniprofiili. Grammarly kysyy sitten sinulta kysymyksen ja antaa sinulle joukon erilaisia ​​vastauksia eri sävyillä, joista voit valita, kuten esimerkiksi:

Valitse vastaukset, jotka sopivat parhaiten brändisi valitsemaan sävyyn, ja napsauta sitten Analysoi vastaukset.

Grammarly selvittää sitten, miten haluat kirjoittaa, ja täyttää puolestasi sävyprofiilin, joka sisältää luettelon “dos” (brändin mukaiset äänet) ja “donts” (merkin ulkopuoliset äänet), joita se pitää jatkossakin. .

Voit lisätä ääniprofiiliisi lisää ohjeita napsauttamalla Lisää sävyjä.

GrammarlyGO (Generative AI)

Mennään nyt todella hyviin asioihin ja puhutaan niistä GrammarlyGO.

Tämä on Grammarlyn uusi generatiivinen tekoälytuote, joka muuttaa sovelluksen yksinkertaisesta kielioppiavustajasta tehokkaaksi tekoälykirjoittajaksi, joka pystyy välittömästi säveltämään, ideoimaan, kirjoittamaan uudelleen ja vastaamaan sisältöön lennossa.

Siinä on OpenAI:n LLM, joten se on erittäin hienostunut ja pystyy kirjoittamaan tavalla, jota ei voi erottaa todellisesta ihmisestä.

Ja mikä parasta, se on kontekstuaalinen, joten se voi selvittää, mistä jo kirjoitat, ja tarjota sinulle nopeita ehdotuksia.

Voit käyttää GrammarlyGO:ta Grammarly Editorissa, Google Docsissa, Gmailissa tai missä tahansa muualla, missä kirjoitat verkossa (kunhan Chrome-laajennus on asennettu). Napsauta vain hehkulampun kuvake:

Jos olet joskus kokeillut ChatGPT:tä tai mitä tahansa muuta tekoälykirjoittajaa, se toimii melkein samalla tavalla: Annat kehotteen (tai useita kehotteita) kertoaksesi sille, mitä haluat sen tekevän.

Voit vapaasti käyttää keskustelukieltä – se on tarpeeksi älykäs tietääksesi, mitä pyydät, miten ilmaisit sen.

Mutta toisin kuin ChatGPT, GrammarlyGO on kontekstuaalinen ja on myös yhteydessä muuhun Grammarly-ekosysteemiin, joten voit pyytää sitä käyttämällä termejä ja projektien nimiä Knowledge Share -tietojesi avulla. Ja se kirjoittaa äänelläsi sen perusteella, kuinka määrität merkkiäänet.

Esimerkkinä siitä, mitä voit tehdä sen kanssa, aion pyytää sitä “antamaan minulle parannusideoita” tässä viestissä.

Koska se on kontekstuaalisesti tietoinen, sen pitäisi jo tietää, mistä aiheesta kirjoitan, vaikka en sitä erityisesti kerro. Katsotaan mitä se tulee takaisin:

Hyvä. Pyydetään nyt sitä noudattamaan ehdotusta numero 2 kirjoittamalla vertailukappale minulle. Tässä tulos:

Jos haluaisin, voisin napsauttaa alla olevia ehdotuksia, jotta Grammarly kirjoittaa tämän uudelleen niin, että se kuulostaa “brändiltä paremmin” tai “tee diplomaattiselta”. Tai voisin kirjoittaa mukautetun kehotteen, jotta se kirjoitetaan uudelleen haluamallani tavalla.

🔥 Empfohlen:  Kinsta Review 2023: Ominaisuudet, hinnoittelu, suorituskyky ja paljon muuta

Sitten voisin klikata Lisää jotta se lisää julkaisuun minulle luomansa sisällön.

Kuten voit kuvitella, tälle on monia hienoja käyttötapauksia. Voit esimerkiksi pyytää Grammarlya lukemaan saapuvat sähköpostisi ja kirjoittamaan heti vastauksen puolestasi.

Voit antaa sen luoda ideoita seuraavaa blogikirjoitusta varten tai lukea käsittelemäsi romaanin ensimmäisen luonnoksen ja antaa sinulle ehdotuksia sen parantamiseksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Kuinka paljon Grammarly maksaa?

Grammarly tarjoaa kolme erilaista hinnoittelusuunnitelmaa: Free, Premium ja Business.

The Vapaa versio ei maksa mitään, ja siinä on peruskirjoitusehdotuksia, kuten kielioppia, oikeinkirjoitusta, välimerkkejä ja ytimekkyyttä.

Se antaa sinulle myös 100 GrammarlyGO-kehotetta kuukaudessa. Voit kuitenkin jäädä paitsi tiimiominaisuuksista ja ensiluokkaisista kirjoitusehdotuksista.

Grammarly Premium alkaa 12 dollaria kuukaudessa ja sisältää kaiken, mitä saat ilmaisella suunnitelmalla, sekä ensiluokkaisia ​​kirjoitusehdotuksia, mukaan lukien ehdotuksia sellaisille asioille kuin johdonmukaisuus, sanavalinta, muotoilu, lausevalikoima, sävy, sanasto ja koko lauseen uudelleenkirjoitus.

Premium-käyttäjät saavat myös pääsyn plagioinnin havaitsemiseen ja viittausten muotoiluun sekä GrammarlyGO-rajan korotettuun 1 000 kehotteeseen kuukaudessa.

Mutta onko Grammarly premium sen arvoista? Se riippuu tarpeistasi, mutta jos voit perustella kustannukset, uskon sen ehdottomasti olevan. Olen ollut tällä suunnitelmalla nyt muutaman vuoden, enkä ole katunut sitä.

Grammarly Business suunnitelma on huipputason suunnitelma ja alkaa 15 dollaria per jäsen/kk. Sen mukana tulee kaikki Premiumin ominaisuudet sekä tiimikeskeiset ominaisuudet, kuten tiliroolit ja -oikeudet, tyylioppaat, katkelmat, brändiäänet ja analytiikan hallintapaneeli.

Yrityskäyttäjät saavat 1 000 GrammarlyGO-kehotetta jäsentä kohden kuukaudessa

Volyymialennukset ovat saatavilla vuosisuunnitelmissa yli 10 jäsenelle. Voit kokeilla liiketoimintasuunnitelmaa a 7 päivän ilmainen kokeilu.

Kieliopillisesti plussat ja miinukset

Ennen kuin päätämme, tässä on yleiskatsaus näkemykseeni Grammarlyn suurimmista eduista ja haitoista

Plussat

 • Luokkansa parhaat kirjoitusehdotukset. Mitä tulee kirjoitusehdotuksiin, se ei ole paljon parempi kuin Grammarly. Mikään muu kirjoitusassistentti ei ole yhtä tarkka tai kattava tarkastaessaan työsi ja antamassa laatua aidosti parantavia suosituksia.
 • Helppokäyttöinen. Grammarly on erittäin helppokäyttöinen. Et tarvitse teknisiä taitoja, asenna se ja aloita kirjoittaminen. Etsi sitten hälytyksiä ja toimintojen kirjoitusehdotuksia yhdellä napsautuksella. Se on niin yksinkertaista.
 • Toimii kaikkialla. Grammarlyn Chrome-laajennuksen ja alkuperäisten työpöytä- ja mobiilisovellusten ansiosta se toimii missä tahansa kirjoitat. Olitpa kirjoittamassa blogitekstiä WordPressissä tai Google Docsissa tai kirjoittamassa sähköpostia Gmailissa, Grammarly auttaa sinua.
 • Hyvin muokattavissa. Yksi asia, joka erottaa Grammarlyn kilpailijoistaan, on sen muokattavissa oleva asia. Voit luoda omia tyylisääntöjäsi ja brändiääniä, kirjoittaa sanoja henkilökohtaiseen sanakirjaasi, ottaa tiettyjä ominaisuuksia käyttöön ja poistaa niitä käytöstä ja paljon muuta.
 • GrammarlyGO on loistava. Pidän todella Grammarlyn uudesta generatiivisesta tekoälystä. Se toimii hyvin ja integroituu saumattomasti olemassa olevaan työnkulkuusi, mikä helpottaa sisällön luomista kontekstuaalisesti liikkeellä ollessasi.

Haittoja

 • Satunnaisia ​​vikoja. Grammarlyn Chrome-integraatio ei ole täydellinen, ja näyttää edelleen olevan muutamia bugeja, jotka kehittäjien on vielä korjattava, etenkin Google-dokumenteissa.
 • Ei 100% tarkka. Mikään kirjoitusassistentti ei ole täydellinen, eikä Grammarly ole poikkeus. Suosittelen, ettet ota sen sanaa evankeliumina vaan käsittelet kirjoitusehdotuksia juuri sellaisina – ehdotuksina.
 • Ei SEO. Grammarly ei sisällä SEO-ehdotuksia tai muita ominaisuuksia, jotka auttaisivat sinua optimoimaan kirjoitetun sisällön hakua varten.

Kieliopilliset vaihtoehdot

Etsitkö vaihtoehtoja Grammarlylle? Tässä muutamia hyviä vaihtoehtoja:

 • ProWritingAid – Toinen tekoälyn kirjoitusassistentti. Grammarlyn tavoin se tarkistaa työsi tekoälypohjaisen analyysin avulla ja tarjoaa ehdotuksia oikeinkirjoituksen, kieliopin, tyylin, selkeyden ja johdonmukaisuuden parantamiseksi.
 • Quillbot – Yksi suosituimmista tekoälyparafrasointityökaluistamme. Käytä sitä sisältösi uudelleenkirjoittamiseen eri sävyillä ja tyyleillä korkealaatuisella ja ainutlaatuisella tulosteella joka kerta.
 • Wordtune – Ammattimainen kirjoitusassistentti ja editori, jonka avulla voit parafrasoida työsi ja parantaa sen sävyä, kielioppia ja selkeyttä.

Viimeiset ajatukset Grammarlysta

Tähän päättyy Grammarly-arvostelumme.

Kaiken kaikkiaan Grammarly ansaitsee maineensa ykkönen oikeinkirjoituksen ja kieliopin avustajana.

Se on korvaamaton työkalu ammattikirjoittajille, sisältömarkkinoijille, bloggaajille ja kaikille muille, jotka haluavat hioa kirjoitustaitojaan ja varmistaa, että heidän sisältönsä on aina niin hyvää kuin se voi olla.

Ja nyt, GrammarlyGOn julkaisun myötä, se on vain parantunut. Sen kyky kirjoittaa ja kirjoittaa sisältöä uudelleen kontekstuaalisesti nopeasti tekoälyn avulla on valtava pelin muuttaja.

Suosittelemme kokeilemaan sitä itse nähdäksesi, mitä se voi tehdä. Ja Grammarlyn runsaan ilmaisen paketin ansiosta ei todellakaan ole mitään menetettävää. Napsauta alla olevaa painiketta rekisteröityäksesi ja aloittaaksesi.

Nauttia!


Table of Contents