Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

GreenSole-menestystarina – Kuinka ympäristöystävällinen jalkineiden startup tekee kestävän eron

Seuraava artikkeli auttaa sinua: GreenSole-menestystarina – Kuinka ympäristöystävällinen jalkineiden startup tekee kestävän eron

Kierrätys ja kestävä valmistus ovat kriittisiä osia ympäristötietoisessa yhteiskunnassa. Kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kaatopaikalle menevän jätteen määrää, kun taas kestävä valmistus varmistaa, että tavarat tuotetaan ympäristöystävällisesti. Yhdistettynä nämä käytännöt voivat vähentää merkittävästi käyttämiemme tuotteiden ympäristövaikutuksia.

Yksi startup, jolla on merkittävä vaikutus tällä alalla, on Shriyans Bhandarin ja Ramesh Dhamin perustama GreenSole. Heidän ainutlaatuinen visionsa on kierrättää vanhat kengät ja muuttaa niistä käyttökelpoisia, korkealaatuisia tuotteita. Näin tekemällä GreenSole ei ainoastaan ​​auta vähentämään jätettä, vaan tarjoaa myös edullisen ja kestävän ratkaisun jalkineille. Yrityksen innovatiivinen lähestymistapa kierrätykseen on kerännyt laajaa huomiota ja kiitosta, ja sen ponnistelut edistävät kestävämpää tulevaisuutta kaikille.

Tässä artikkelissa opit lisää GreenSolen liiketoiminta- ja tulomallista, startup-tarinasta, perustajista ja muusta.

GreenSole – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi GreenSole

Päämaja Mumbai, Maharashtra, Intia
sektori Jalkineet, Kierrätys, Valmistus
Perustaja Shriyans Bhandari, Ramesh Dhami
Perustettu 2015
Verkkosivusto greensole.com

GreenSole – Tietoja
GreenSole – Teollisuus
GreenSole – perustajat
GreenSole – Startup Story
GreenSole – Missio ja Visio
GreenSole – Nimi, tunnuslause ja logo
GreenSole – Liiketoimintamalli ja tulomalli
GreenSole – kohtaamat haasteet
GreenSole – Mainokset ja sosiaalisen median kampanjat
GreenSole – Saavutukset ja tunnustus
GreenSole – Kilpailijat
GreenSole – Tulevaisuuden suunnitelmat

GreenSole – Tietoja

GreenSole on ainutlaatuinen startup, joka vaikuttaa merkittävästi sosiaalisten ja ympäristöinnovaatioiden alalla työskentelemällä kestävän jalkineiden valmistuksen ja kierrätyksen parissa.

Yritys kunnostaa käytöstä poistetut urheilujalkineet mukaviksi jalkineiksi ja toimittaa niitä tarvitseville suojaamattomien jalkojen aiheuttamilta sairauksilta. Innovatiivisella lähestymistapallaan GreenSole ratkaisee jätteen vähentämisen ympäristöongelman hiilijalanjäljettömällä kunnostusprosessillaan.

GreenSole – Teollisuus

GreenSole toimii jalkineteollisuudessa, joka on valtava maailmanlaajuinen markkina, jonka odotetaan saavuttavan 320,44 miljardia dollaria vuoteen 2023 mennessä. Teollisuus on historiallisesti liitetty raskaisiin ympäristövaikutuksiin, koska tuotantoprosessin aikana kuluu paljon raaka-aineita ja energiaa. GreenSolen keskittyminen kestävään valmistukseen ja kierrätykseen voi vaikuttaa merkittävästi alan yleisten ympäristövaikutusten vähentämiseen.

GreenSolen kasvun jatkuessa yrityksellä on potentiaalia laajentaa toimintaansa ja vaikutustaan. Se on jo toimittanut kunnostettuja jalkineita tuhansille niitä tarvitseville henkilöille, ja se aikoo laajentaa toimintaansa entisestään. GreenSole on sitoutunut kestävään kehitykseen, innovaatioon ja sosiaaliseen vaikutukseen, ja se on hyvässä asemassa jatkamaan jalkineteollisuudessa vaikuttamista.GreenSole – perustajat

Shriyans Bhandari ja Ramesh Dhami ovat GreenSolen perustajia.

Shriyans Bhandari

Shriyans Bhandari, taitava yrittäjä ja sosiaalinen innovaattori, on GreenSolen toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Hän on myös Heritage Girls Schoolin johtaja. Shriyansilla on johtamisopintojen kandidaatin tutkinto Jai Hind Collegesta Mumbaissa, Intiassa, ja hän on myös suorittanut MSM Entrepreneurial Leadership -koulutuksen Babson Collegesta Massachusettsissa, Yhdysvalloissa.

Ramesh Dhami

Ramesh Dhami on GreenSolen johtaja ja perustaja. GreenSolessa hän vastaa lahjoitusajoista ja kylätietojen keräämisestä. Ramesh on myös suunnitellut GreenSole-jalkineiden ensimmäiset prototyypit.

GreenSole – Startup Story

GreenSole on kahden urheilijan, Shriyans Bhandari ja Ramesh Dhami, perustama startup. Ajatus kestävistä jalkineista syntyi, kun he havaitsivat rahan ja resurssien haaskaamista käytettyjen ja kalliiden kenkien polkumyynnillä. Kaksikko juoksi satoja kilometrejä vuosittain ja kävi usein läpi useita urheilukenkiä vuosittain. He kuitenkin huomasivat, että vaikka pohjat olivat vielä hyvässä kunnossa, kenkien sivut repeytyivät muutamassa kuukaudessa.

Tämä sai heidät uteliaiksi, oliko vielä käyttökelpoisia korkealaatuisia kengänpohjia mahdollista käyttää uudelleen. Tutkittuaan he keksivät idean muuttaa ne tyylikkäiksi tossuiksi. He alkoivat kehittää prototyyppejä, sitten saivat CSR-rahoituksen ja astuivat vähittäismarkkinoille, mistä syntyi ympäristöystävällinen yritys nimeltä GreenSole.

Tämä oli vain 19-vuotiaiden teini-ikäisten projekti, jonka tarkoituksena oli tarjota ympäristölle pitkäkestoinen ratkaisu, mutta ajan myötä idea sai suosiota Z-sukupolven ja Millennials-sukupolven keskuudessa, ja nyt he ovat saavuttaneet vakiintuneen organisaatioaseman.

GreenSole – Missio ja Visio

GreenSolen visio Lausunnossa sanotaan, että “edistää yhteiskunnallista hyvää luomalla itseään ylläpitävä infrastruktuuri, joka helpottaa kenkien perustarpeen saamista kaikille, ikuisesti, ympäristöhyödyksi, kunnostamalla käytöstä poistetut kengät hiilijalanjäljellä ja taloudellista hyötyä työllistämällä kunnostaa kenkiä.”

The GreenSolen tehtävä On-
“Kierrättää ja lahjoittaa miljoona paria apua tarvitseville lapsille samalla kun luodaan työmahdollisuuksia maaseudun naisille. Tuetaan kolmea muutospilariamme: sosiaalinen, ympäristöllinen ja taloudellinen.”

GreenSolen tunnuslause on “Askel kohti kestävää kehitystä” – edistää kestävää kehitystä kannustaaksemme ihmisiä ottamaan käyttöön ympäristöystävällisiä ratkaisuja ostamalla kestävän kehityksen jalkineita tai lahjoittamalla ja ryhtymällä luonnonpelaajiin olemalla kanssamme tekemisissä.

GreenSole-nimen taustalla olevasta tarinasta puhuttaessa tiimi antoi alkuaikoina brändille nimen “Kadam by Kadam”, mutta sitten ammattitoimisto auttoi heitä ja keksi idean “GreenSole”. Tämä nimi ei ainoastaan ​​kuvaa brändin olemusta, vaan se on myös tavoitettavissa kaikkialla maailmassa. Ja tunnuslause jakaa saman tarinan.

GreenSole – Liiketoimintamalli ja tulomalli

GreenSolen liiketoimintamalli perustuu kiertotalouslähestymistapaan, jossa jätteet muunnetaan arvokkaaksi resurssiksi.

GreenSolen tulomalli perustuu kahteen ensisijaiseen lähteeseen:

  1. Yritysten yhteiskuntavastuun (CSR) kumppanuudet: GreenSole tekee yhteistyötä eri yritysten ja organisaatioiden kanssa kerätäkseen heidän käytöstä poistetut kenkänsä ja muuttaakseen niistä mukavia jalkineita vähäosaisille yhteisöille. Yritys veloittaa palkkion kenkien keräämisestä, siivoamisesta, korjaamisesta ja toimittamisesta edunsaajille.
  2. Suoramyynti kuluttajille: GreenSole myy myös kierrätettyjä kenkiään suoraan kuluttajille verkkosivustonsa ja muiden verkkokauppapaikkojen kautta. Asiakkaat voivat ostaa kengät itselleen tai lahjoittaa ne valitsemalleen kansalaisjärjestölle tai yhteiskunnalliseen tarkoitukseen. Näistä myynneistä kertynyt tuotto sijoitetaan takaisin yhtiön toimintaan ja yhteiskunnallisiin vaikuttamishankkeisiin.

GreenSole tarjoaa vegaanisia ja kestäviä ratkaisuja jalkineissa ja vaatteissa, joita asiakkaat voivat ostaa verkosta verkkokaupan alustojen kautta, mikä ei ole vain ympäristöystävällinen ele, vaan myös erittäin kätevä omaksua.

Startup lahjoittaa myös osan tuloistaan ​​osaamiskeskusten perustamiseen ja vähävaraisten lasten jalkineiden hankkimiseen. Koska GreenSole harrastaa myös kierrätystä ja yhteiskuntavastuuta, jossa yritysten on hävitettävä jalkineiden ja vaatteiden tuotannosta syntyneet jätteensä, se kierrättää jätteen, muuntaa ne käyttökelpoisiksi esineiksi ja lahjoittaa ne. Nämä ovat siis GreenSolen olennaiset tuotteet ja käytännöt.

GreenSole – kohtaamat haasteet

GreenSolen ajatus kestävästä kehityksestä kiinnitti alusta alkaen tämän uuden sukupolven huomion ja startup onnistui keräämään yleisön helposti.

Sen menestynein kampanja oli #Donatingwalks. Kampanja oli Greensolen käynnistämä aloite rohkaistakseen ihmisiä lahjoittamaan vanhoja kenkiään. Kampanjan ideana oli kerätä pois käyttämättömät kengät, kunnostaa ne ja lahjoittaa heikommassa asemassa oleville jalkineita tarvitseville. Kampanjan tavoitteena oli edistää kestävyyttä vähentämällä jätettä ja edistämällä vastuullista kulutusta sekä vaikuttamalla positiivisesti lahjoituksen saaneiden elämään.

Greensole mainosti aktiivisesti kampanjaa verkkosivuillaan ja sosiaalisen median sivuillaan ja teki yhteistyötä muiden organisaatioiden kanssa lisätäkseen sen kattavuutta ja vaikuttavuutta. Kampanja sai paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, ja monet ihmiset ja organisaatiot tukivat asiaa ja levittivät tietoisuutta kestävän kehityksen ja vastuullisen kulutuksen tärkeydestä.

GreenSole – Saavutukset ja tunnustus

  • GreenSole aloitti ensimmäisen taitokeskuksensa vuonna 2018 yhteistyössä TATA Steelin ja Lion’s Club Noamundin kanssa.
  • GreenSole-jalkineet on esitelty kahdesti Lakme Fashion Weekin kiitoradalla.
  • Franchise India ja Economic Times ovat myöntäneet GreenSolelle Lexus India Design Award 2017 -palkinnon ja vuoden 2018 sosiaalisen yrittäjän.
  • Perustajat esiteltiin Forbes 30 Under 30 – Aasia – Social Entrepreneurs -lehdessä (2018).

GreenSole – Kilpailijat

Jotkut GreenSolen kilpailijoista ovat:GreenSole – Tulevaisuuden suunnitelmat

Greensole aikoo laajentaa liiketoimintaansa tekemällä yhteistyötä yleisten jalkine- ja vaatemerkkien kanssa laajentaakseen vanhojen kenkien ja pohjallisten kunnostusta. Yhtiö pyrkii lisäämään brändin näkyvyyttä kohdeyleisön keskuudessa ja tarjoamaan kestävämpiä jalkineita. Lisäksi Greensole keskittyy kehittämään innovatiivista teknologiaa biohajoavien jalkineiden luomiseksi hävikin vähentämiseksi.

Kaiken kaikkiaan yhtiön tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu vastuullisuustyön lisääminen ja uusien ratkaisujen kehittäminen ympäristöongelmien torjumiseksi.

GreenSole – UKK

Mikä on GreenSole?

GreenSole on ainutlaatuinen startup, joka tekee merkittävää vaikutusta sosiaalisten ja ympäristöinnovaatioiden alalla työskentelemällä kestävän jalkineiden valmistuksen ja kierrätyksen parissa.

Kuka perusti GreenSolen?

Shriyans Bhandari ja Ramesh Dhami ovat GreenSolen perustajia.

Onko GreenSole intialainen startup?

Kyllä, GreenSole on intialainen startup, jonka pääkonttori on Mumbaissa.

Milloin GreenSole perustettiin?

GreenSole on perustettu vuonna 2015.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Google käsittelee sivujen otsikoita useilla kielillä?