Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Groww käynnistää “Ab India Karega Invest” – taloudellisen koulutusaloitteen 52 Intian kaupungissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Groww käynnistää “Ab India Karega Invest” – taloudellisen koulutusaloitteen 52 Intian kaupungissa

Yhä useammat sijoittajat toisen tason kaupungeista ryhtyvät nyt sijoittamaan verkkoalustojen kautta. Yritys isännöi konferensseja valituissa Intian kaupungeissa tehdäkseen sijoittamisesta yksinkertaista ja saavutettavaa. Johtava sijoitusalusta Groww totesi, että 60 % rekisteröityneistä käyttäjistä on kotoisin tason 2 ja 3 kaupungeista. Tämän valossa Groww on käynnistänyt omanlaisensa talousvalistusaloitteen. Ab India Karega Invest”,sijoittajien tietovajeen kuromiseksi. Aloitteen mukaan Groww-tiimi kiertää 52 valittua kaupunkia 52 viikossa ja järjestää konferensseja, joissa selitetään sijoittamisen vivahteita. Kaupunkitapaamiset keskittyvät luomaan tiedon jakamisalustaa alan toimijoille ja pyrkiville sijoittajille sekä edistämään paikallisia sijoittajayhteisöjä.

Pilottikampanjana Groww piti aiemmin kokouksia Lucknow’ssa, Jaipurissa ja Patnassa, ja ylivoimainen vastaanotto johti PAN India -kampanjan jatkamiseen.
Lanseerauksen yhteydessä Lalit Keshre, Groww’n perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi ”Rahoituspalvelujen penetraatio Intiassa on metrojen ulkopuolella todella alhainen. Groww tekee sijoittamisesta miljoonien intialaisten ulottuville keskittyen jyrkästi asiakaskokemukseen. Meille ei ole rajoja. Tämä ohjelma auttaa meitä monella tapaa, mutta suurin niistä on olla tiiviissä yhteistyössä tavoittelevien sijoittajien kanssa, jotka ovat hajallaan Intian kaupungeissa.

Lue myös – Savartin menestystarina

Groww on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhdeksi Intian lupaavimmista online-sijoitusalustoista brändikulttuurillaan, joka keskittyy asiakkaiden mukavuuteen sijoitusportaiden jokaisessa vaiheessa. Tällä hetkellä yritys toimii täysin paperittomalla, päästä päähän -tapahtumamallilla yli 800 kaupungissa eri puolilla Intiaa, ja se palvelee 40 Lac plus -käyttäjää. Tällä hetkellä se tarjoaa nollapalkkioita suoria sijoitusrahastoja ilman merkintää tai muita lisämaksuja. Groww-sovelluksen luokitus on 4,6 Google Play Kaupassa saumattoman ja intuitiivisen käyttökokemuksen ansiosta. Groww suunnittelee panostavansa osakkeisiin ja muihin sijoitustuotteisiin vuonna 2020

Tietoja Growwista

Groww muuttaa tapaa, jolla Intia sijoittaa. Neljä entistä Flipsteriä, Lalit Keshre, Harsh Jain, Neeraj Singh ja Ishan Bansal, aloittivat Groww’n yhdessä tehdäkseen sijoittamisesta helppoa miljoonille käyttäjille Intiassa. Nykyään se on nopeimmin kasvava ja arvostetuin sijoitusalusta, joka tarjoaa suoria sijoitusrahastoja alustallaan yli 40 lac rekisteröityä käyttäjää. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Bengalurussa, ja sitä tukevat useat sijoittajat, kuten Sequoia India, Y Combinator, Ribbit Capital, Propel Venture ja Kauffman Fellows. Groww on voittanut lukuisia tunnustuksia parhaan sijoituskokemuksen tarjoamisesta.