Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Haastattelu: BT:n Adam Mills Digital Consumer Intelligence Assessment -arvioinnista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Haastattelu: BT:n Adam Mills Digital Consumer Intelligence Assessment -arvioinnista

Tällä viikolla Brandwatch käynnistää Digital Consumer Intelligence (DCI) -arvioinnin. Se on työkalu, joka voi auttaa organisaatioita ymmärtämään alueita, joilla ne voivat kehittyä kehittyäkseen DCI:ssä.

Adam Mills, BT:n Brand Planning & Strategy Insight -päällikkö, oli ensimmäisten joukossa, joka kokeili arviointia, ja saimme hänet kiinni siitä, kuinka hän löysi sen ja mitä hän ajattelee sen taustalla olevasta teoriasta.

Arviointi

DCI-arviointi haastaa organisaation tarkastelemaan nykyistä käyttäytymistään ja suorituskykyään digitaalisten oivallusten avulla aina tiedonhallinnasta aina siihen, kuinka hyvin näkemykset jaetaan tiimien kesken ja kuinka oivallukset sopivat organisaation yleiseen kulttuuriin.

Ensimmäinen asia, mitä Adam sanoi, kun kysyimme, kuinka hän havaitsi sen, oli helpotus. “Se on kattava. Se todella kattaa globaalit yritykset, ja suuri pelkoni sitä täyttäessäni oli, että se ei ota huomioon meidän kaltaisiamme yrityksiä, joissa toimimme monissa maissa ja meillä on kollegoita ympäri maailmaa”, hän sanoi.

Toinen asia, josta Adam on innoissaan, on yhteinen kieli ja kehys, jonka DCI-arviointi ja siihen liittyvä kypsyysmalli tarjoavat.

Hän sanoo: “Mielestäni sen avulla voit käydä syvempiä ja merkityksellisempiä keskusteluja konferensseissa, kuten Now You Know, ja muiden alan ammattilaisten kanssa esimerkiksi Slack-kanavilla tai Brandwatch-yhteisössä. Voit kysyä: “Teillä menee todella hyvin tällä alueella, mutta me emme. Mitä matkaa olet käynyt viimeisen kahden tai kolmen vuoden aikana päästäksesi siihen pisteeseen?” Luulen, että se antaa sinulle keskittymisen, se antaa sinulle kyvyn työntää oikeaan suuntaan.”

Viitekehys antaa myös oivalluksille tiimeille mahdollisuuden rakentaa liiketoimintaperusteita, joiden avulla he voivat investoida enemmän toimintoihinsa, mikä viime kädessä tehostaa niiden vaikutusta koko organisaatiossa.

teoria

DCI Assessment kulkee käsi kädessä äskettäin julkaistun DCI Maturity Modelin kanssa.

🔥 Empfohlen:  Truth Social Users: Kuinka monta ihmistä on Truth Socialissa vuonna 2023?

Adamille mallia on tarvittu pitkään.

DCI-kypsyysmalli voi auttaa brändejä tunnistamaan suunnilleen missä ne ovat. Samaan aikaan DCI-arviointi voi pisteyttää ne eri kriteerien mukaan ja tarjota hyödyllisiä neuvoja parantamiseen.

DCI:n kypsyysmallin ja arvioinnin taustalla on kuusi avainpilaria: hallinto, näkemysten kulku, nopeus oivalluksiin, datakulttuuri, kokeilu ja asiakkaan strategia.

Nämä tarjoavat hyödyllistä segmentointia eri osa-alueista, joihin yritys voi keskittyä parantaakseen DCI:n yleistä kypsyyttä.

Adamin vinkkejä DCI:ssä kypsymiseen

Adam tarjosi kiehtovia näkemyksiä BT:n DCI-kypsyysmatkasta sekä siitä, miten muut organisaatiot voivat kehittyä.

Ensinnäkin hän korostaa tyytyväisyyden vaaraa. “Se on sykli”, hän sanoo. “Sinua saatetaan pitää kypsänä nyt, mutta voit tulla kypsymättömäksi hyvin nopeasti, jos et pysy perässä.”

Toiseksi, joka liittyy itsetyytyväisyyteen, on jatkuvan iteroinnin arvo. Vaikka kypsyysmalli tarjoaa nelivaiheisen kehyksen, on tärkeää ymmärtää, että edistystä voi tapahtua yhden vaiheen sisällä. “Aina on jotain opittavaa, aina jotain uutta, aina joku tekee jotain täysin erilaista”, hän sanoo. Vaikka arviointi voi antaa sinulle puitteet, alan vertaisilta oppiminen on korvaamatonta, ja Adam on ollut Brandwatch-yhteisön varhainen ja innostunut omaksuja.

Arviointi on inspiroinut Adamia ajattelemaan BT:n oivalluksia pidemmällä aikavälillä. “Mielestäni todella mielenkiintoista on se, kuinka datamme leikkivät yhdessä ja kuinka voimme aloittaa tietolähteiden ja tietopankkien yhdistämisen suoraan yhteen”, hän sanoo. “Se, että voimme käyttää Brandwatch-dataa NPS:n tai data-analytiikkamme korostamiseen, on todella mielenkiintoista. Jos voimme yhtäkkiä alkaa käsitellä sitä yhtenä tietopankina ja yhtenä datajärvenä, meillä on se täällä käden ulottuvilla kaikkialla.”

DCI-kypsyysmatkasi

Jos olet kiinnostunut ymmärtämään, missä organisaatiosi on ja mihin se voi edetä DCI:n avulla, suosittelemme sinua suorittamaan DCI-arvioinnin.

Voit myös lukea lisää DCI Maturity Model -mallista ja oppia muilta Brandwatch-yhteisön digitaalisen kuluttajatiedon ammattilaisilta ja ottaa heihin yhteyttä.

🔥 Empfohlen:  Haastattelu: Jim Armstrong, Google-tilivastaava