Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Haastattelu Gaurav Aroran, RedKnotin perustajan kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Haastattelu Gaurav Aroran, RedKnotin perustajan kanssa

1. Mikä Redknot Marketing Solutions on ja mitä palveluita se tarjoaa alalle?

Redknot on yritys- ja yhteisötapahtumien asiantuntija. Tarjoamme täyden palvelun tapahtumahallinnan konseptin rakentamisesta, tavoitteiden strategiosta, kattavan viestinnän helpottamisesta aitojen brändikokemusten luomiseen ja arvokkaan teknologian integroimiseen koko tapahtuman kehitysprosessiin.
Olemme intohimoisia ja palvelumme ovat laajat tapahtumahallinnasta elämykselliseen markkinointiin.

2. Mikä on RedKnotin perustamisen taustalla oleva visio?

Visio, jolla RedKnot tuli markkinoille, oli haaveilla ja järjestää jännittävä ja inspiroiva kokemus. Halusimme jättää vaikutuksen kokemuslähtöisen ja kuluttajavetoisen markkinoinnin ekosysteemiin. Tänään 8 vuoden toiminnan jälkeen RedKnot suunnittelee pääsevänsä eroon laatikosta sen sijaan, että ajattelisi ulos laatikosta. Visiomme on ylittää odotukset jokaisessa toimituksessamme. RedKnotin arvolupaus on laatu määrän edelle. Pyrimme tunnistamaan ongelman nykyisen skenaarion avulla ja ehdottamaan ratkaisua vastaavasti.

3. Mitä asiakkaita RedKnot palvelee ja miten nämä palvelut tuovat lisäarvoa?

Yrityksen osaaminen markkinoinnin ja tapahtumanhallinnan alalla on johtanut siihen, että se on saanut useita arvostettuja asiakkaita, kuten Coca Cola, HTC, ICICI Prudential ja Mahindra Two Wheelers. RedKnot on tukenut näitä ja monia muita globaaleja brändejä tapahtumien teemojen konseptoinnissa, toteutuksen strategioissa ja lopulta suuren kuluttajavaikutusten luomisessa tapahtumista. Nämä ovat kaikki BTL-kampanjoiden osajoukkoja, joita RedKnot tukee asiakkaiden suorittamisessa.
Nämä palvelut tuovat lisäarvoa yritykselle, koska ne luovat vaikutuksen mittaamalla yleisön huomion.

4. Markkinoinnin ekosysteemiä tarkasteltaessa, kuinka luulet RedKnotin voivan tukea brändejä tavoittamaan paremmin kuluttajia?

Uskon, että kuluttaja muistaa brändin, jolla on intohimo tulla heidän luokseen elämää suuremmalla tavalla. Tätä kutsumme yleisesti “käyttäjäkokemukseksi”. RedKnotilla haluamme luoda tällaisen kokemuksen jokaisen konseptoimamme tapahtuman kautta.
Uskomme, että kuunteleminen on yhtä tärkeää kuin puhuminen. Tämä näkökulma on auttanut meitä ymmärtämään asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan molekyylitasolla. Tämä ymmärrys on johtanut RedKnotin kykyyn luoda ideoita, konseptisoida teemaa ja palvella toimituksia asiakkaille.

🔥 Empfohlen:  750 dollarin Shein-lahjakorttitarjous aito vai väärennös? (Kuvakaappausten kanssa)

5. Luotatko B2B-brändinä teknologiaan luoessasi kokemuksia asiakkaillesi? Jos kyllä, kuinka suuri osa siitä on tulevaisuutta?

Tapahtumien hallinta on suurelta osin monimutkainen prosessi. Palveluntarjoajana toimimme koko Intiassa ja järjestämme tapahtumia asiakkaillemme. Saavutettavuus, kohtuuhintaisuus ja tarkkuus ovat joskus haasteita. Nousevien teknologioiden, kuten Analytics-työkalujen, big datan ja tekoälyn, myötä tapahtuma- ja elämyksellisen markkinoinnin ekosysteemillä on kuitenkin kukoistava potentiaali monipuolistua. Luotamme teknologiaan tiedonhallinnassamme, päivittäisessä toiminnassamme ja raportoinnissamme. Tämä riippuvuus on kuitenkin luonteeltaan subjektiivista siinä määrin, missä määrin käyttökokemusta on tarjottava.
Nykyään käytetty tekniikka kasvaisi asteittain tulevaisuudessa, minkä vuoksi uskon sen olevan suurelta osin tulevaisuudenkestävä. Vaikka se (teknologia) kärsii jonkin verran vanhentumisesta, nousevat teknologiat ovat kuitenkin suurelta osin immuuneja tulevaisuuden dynamiikkaan.

6. Mikä on RedKnotin liiketoiminnan kasvustrategia?

Olemme intohimoisia siihen, mitä teemme. Tämä on ydinvahvuutemme, ja siksi haluamme aina laajentaa kattavuuttamme alalla. Visiomme on asettaa asiakkaillemme huippuluokan palvelutoimitusten vertailukohta. Haluamme monipuolistaa uusia toimialoja ja saavuttaa erinomaisuutta toiminnassamme. Tavoitteenamme on laajentua sekä pysty- että vaakasuunnassa.