Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hae Etsi Osta – Paranna Amazon-sijoitustasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hae Etsi Osta – Paranna Amazon-sijoitustasi

Haku Etsi Osta

Mahdollisuudesta erottua joukosta Amazonin myyjänä on tullut yhä tärkeämpää alusta on kasvanut eksponentiaalisesti ja myyjiä kertyi yhä enemmän.

Nykyään on paljon vaikeampaa varmistaa, että Amazonin asiakkaat näkevät tuotteesi, saati sitten varmistaa, että se tekee vaikutuksen.

Tästä syystä myyjät ovat kehittäneet alustalle monia erilaisia ​​menetelmiä näkyvyyden varmistamiseksi ja Amazon-sijoituksen parantamiseksi.

Search Find Buy -menetelmää on ylistetty parhaaksi tapaksi parantaa Amazon-sijoitustasi myyjänä.

Mutta kuinka hyödyllinen tämä menetelmä on, ja lisääkö se todella voittoasi Amazon-myyjänä? Lue arviomme Search Buy Find -menetelmästä saadaksesi selville!

Mikä on Search Find Buy -menetelmä?

Käsittelemme tässä artikkelissa paljon tietoa, mukaan lukien kuinka Search Find Buy -menetelmä verrataan muihin Amazonin sijoitusstrategioihin ja missä muodossa tämä menetelmä on.

Aluksi kuitenkin selitämme perusteet siitä, mikä Search Find Buy -menetelmä on ja miten se toimii.

Search Find Buy -menetelmä parantaa Amazon-myyjien sijoitusta sisältää orgaanisen, reaaliaikaisen Amazon-napsautussuhteen.

Tämän pitäisi toivottavasti johtaa siihen, että kohderyhmässäsi olevat asiakkaat etsivät tuotetta, löytävät sen parhaista hakutuloksista ja lopulta päättävät ostaa sen.

Jos tarpeeksi asiakkaita tekee tämän, Amazon-sijoituksesi nousee luomumyynnillä, jota Amazon suosii.

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Haku Etsi Osta vs. Sijoitusmanipulaatio

On huomattava, että Search Find Buy -menetelmä on orgaaninen myyntimenetelmä, jota Amazon haluaa kannustaa alustallaan.

Tämä menetelmä eroaa menetelmistä, joita kutsutaan “sijoituksen manipuloinniksi”.

Sijoitusmanipulaatio on termi, jota käytetään menetelmille, joilla pyritään manipuloimaan Amazonin sijoitusalgoritmia, mikä on ristiriidassa alustan käyttöehtojen kanssa.

Joitakin esimerkkejä sijoitusten manipulointistrategioista ovat:

2-vaiheiset URL-osoitteet

Tämä menetelmä on luultavasti eniten samanlainen sijoitusten manipulointi kuin Search Find Buy, koska se tuottaa orgaanisia napsautussuhteita.

Nämä linkit on suunniteltu parantamaan Amazonin sijoitusta viemällä asiakkaat tuotteeseesi – arvasit sen – 2 askelta.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 lopullinen resurssiluettelo sisältömarkkinoijille

Sen sijaan, että ohjaisit asiakkaan suoraan Amazon-tuotesivullesi, kaksivaiheinen URL-osoite lähettää asiakkaan ensin hakusivulle.

Tämä hakusivu palauttaa kuitenkin vain yhden tuloksen, joka on tuotteesi.

Tämä tarkoittaa, että kun asiakas napsauttaa tuotettasi, URL-osoitteeseen on sisäänrakennettu hakusivun avainsanoja, jotka osoittavat Amazonille, että tuote on ostettu orgaanisella napsautussuhteella, mikä parantaa Amazon-sijoituksiasi.

Super URL-osoitteet

Super-URL-osoitteet ovat URL-osoitteita, joissa on vääriä avainsanoja. Avainsana saa tehoa sen jälkeen, kun asiakas ostaa tuotteen URL-osoitteen kautta, mikä johtaa tuotteen ja myyjän Amazon-sijoituksiin.

Super-URL-osoitteita ei kuitenkaan voi enää käyttää, koska Amazonin algoritmi on kehittynyt ja pystyy havaitsemaan, milloin avainsanoja on väärennetty.

Täyte Avainsanat

Vielä vanhempi menetelmä sijoitusten manipuloimiseksi on avainsanojen täyttäminen. Tämä on pohjimmiltaan prosessi, jossa tuotekuvaus täytetään osuvilla avainsanoilla, jotta se näkyy todennäköisemmin samoilla avainsanoilla hakutulosten yläosassa.

Amazon on kuitenkin jälleen kehittänyt kehittyneemmän algoritmin niistä ajoista lähtien, jolloin avainsanojen täyttäminen oli suosittu tapa manipuloida sijoitusta.

Amazon voi nyt yleensä havaita, kun myyjä täyttää avainsanoja, eikä anna niille valtaa, joten myyjän ja tuotteen sijoitukset eivät vaikuta positiivisesti.

Jos mietit, kuinka Search Find Buy -menetelmä eroaa muista sijoitusten manipulointimenetelmistä, jotka rikkovat Amazonin asettamia käyttöehtoja, vastaus on yksinkertainen.

Haku Etsi Osta -toiminto jättää asiakkaan hallinnan ostokseensa, mikä ei päde muiden sijoitusten manipulointistrategioiden kanssa.

Esimerkiksi kaksivaiheiset URL-osoitteet pakottavat asiakkaan napsauttamaan myyjän tuotetta, koska se on ainoa sivulla näkyvä hakutulos.

Täyteavainsanat manipuloivat myös sitä, kuinka usein tuote näkyy hakutuloksissa.

Toisaalta orgaaninen Haku Etsi Osta -toiminnon avulla asiakas voi valita, mitä tuotetta hän napsauttaa useista osuvista hakutuloksista.

Haku Etsi osto -menetelmän käyttäminen

Jos olet kiinnostunut ottamaan Search Find Buy -menetelmän käyttöön omissa Amazon-tuotteissasi, sinun on tunnettava perusmuoto.

Näin voit käyttää Search Find Buy -menetelmää oikein ja tehokkaasti Amazon-sijoituksesi parantamiseen:

Houkuttele asiakkaita

Jos haluat varmistaa, että asiakkaat todella etsivät tuotettasi käyttämättä sijoituksen manipulointistrategioita, kuten kaksivaiheisia URL-osoitteita, sinun on saatava heidät tietoisiksi tuotteestasi ja kannustettava heitä tekemään niin.

🔥 Empfohlen:  50 psykografista kyselykysymystä asiakkaiden uskollisuuden lisäämiseksi

Selvitämme, kuinka voit rohkaista asiakkaita klikkaamaan tuotettasi hetkessä, mutta ensimmäinen askel on kertoa asiakkaalle tuotteesta.

Täällä testatut markkinointistrategiat ovat ystäväsi.

Yksi yleisimmistä tavoista, joita Amazon-myyjät käyttävät motivoidakseen asiakkaita etsimään tuotteitaan, on uutiskirjeen lähettäminen sähköpostitse.

Toinen vaihtoehto on julkaista tuotetta, jota haluat mainostaa, verkkosivustosi etusivulle, jos sinulla on sellainen.

Yhä useammin myös Amazonin myyjät ovat käyttäneet Facebookin markkinoinnin työkaluja tuotteiden mainostamiseen.

Jos et ole varma, kuinka parhaiten mainostaa tuotetta, jonka haut halutaan saada aikaan, sinun tulee harkita demografisia tietoja, joita tuotteesi on suunniteltu houkuttelemaan.

Jos myyt jotain, jota markkinoidaan esimerkiksi nuorille aikuisille, Facebook on todennäköisesti tehokkaampi tapa markkinoida tuotettasi verrattuna sähköpostiuutiskirjeisiin.

Intensiivisemmissä markkinointikampanjoissa voit myös harkita chatbotin käyttöä.

Chatbot tulee näkyviin, kun potentiaalinen asiakas osallistuu tuotteesi mainoskampanjaan (esimerkiksi napsauttamalla mainosta Facebookissa).

Botti antaa asiakkaalle kaikki tarvittavat tiedot tuotteen löytämisestä Amazonista.

Tarjoa alennus/hyvitys

Kun olet tehnyt asiakkaasi tietoisiksi tuotteestasi, on parasta tarjota kannustin kyseisen tuotteen etsimiseen ja napsautukseen.

Loppujen lopuksi voimme kaikki samaistua turhautumiseen, joka johtuu siitä, että joudumme napsauttamaan kymmeniä mainoksia joka kerta, kun avaamme uuden verkkosivun, joten jos et halua, että asiakkaasi jättävät huomioimatta mainoksesi, sinun on makeus sopimus.

Yleisimmin Search Find Buy -menetelmää käyttävät Amazon-myyjät tarjoavat asiakkaille alennuksen tuotteesta, jos he etsivät sitä ja ostavat sen Amazonista. Alennukset ovat myös suosittuja tarjouksia.

Alennuksen tai hyvityksen tarkka määrä riippuu tietysti siitä, kuinka suuren kampanjan sinulla on varaa tarjota.

Siksi ennen kuin aloitat Search Find Buy -markkinointikampanjan, sinun tulee käydä läpi budjettisi ja selvittää, millaisia ​​tarjouksia sinulla on varaa käyttää kannustimina.

Muista, että Amazon ei todennäköisesti nosta sijoitustasi, jos tarjoat korkeampia alennuksia.

🔥 Empfohlen:  Osta IGTV-tykkäyksiä halvalla: 10 parasta sivustoa vuonna 2023 (Instagram TV)

Joten vaikka saattaa olla houkuttelevaa tarjota tuotetta merkittävästi alennettuun hintaan olettaen, että kohonneet sijoituksesi tuo lisää liiketoimintaa, on parempi toimia varmana ja tarjota vaatimaton alennus.

Käytä tarkkoja ohjeita

Markkinoinnin epämääräisyys voi johtaa välinpitämättömiin asiakkaisiin, mutta se voi vaarantaa asiakkaidesi kyvyn etsiä ja löytää tuotettasi Amazonista.

Tämä tarkoittaisi sitä, että harvemmat asiakkaat voivat ostaa tuotteesi käyttämällä Search Find Buy -menetelmää.

Siksi kaikkien asiakkaille antamasi tuotteesi löytämistä ja ostamista koskevien ohjeiden tulee olla mahdollisimman selkeitä ja tarkkoja.

Varmista, että ohjeissasi on selkeät luvut, jotka kuvaavat tuotteen alennusta, ja anna oikein kirjoitetut avainsanat ja sivunumerot, jotka auttavat heitä löytämään tuotteen Amazonin hakutoiminnon kautta.

Lisää selkeyden vuoksi kuvia tuotteesta luettelon otsikon viereen.

Kirjoita lyhyitä, ytimekkäitä lauseita, jotka eivät hämmennä tai kyllästy lukijaa.

Haluat olla suora ja vangita asiakkaan huomion samalla, kun varmistat, että he menevät Amazonille kaikki ostoksen tekemiseen tarvitsemansa tiedot tavalla, joka parantaa sijoitustasi.

Lopulliset ajatukset

Search Find Buy -menetelmä on yksi suosituimmista strategioista, joita Amazon-myyjät käyttävät parantaakseen sijoitustaan.

Vaikka sijoitusten manipulointimenetelmiä on käytetty aiemmin, monet niistä eivät ole nyt käyttökelpoisia, koska ne rikkovat Amazonin käyttöehtoja ja jäävät algoritmin kiinni.

Parantaaksesi sijoitustasi Search Find Buy -menetelmällä sinun on käynnistettävä alennustuotteellesi mainoskampanja, joka sisältää selkeät ohjeet asiakkaille tuotteen etsimiseen, löytämiseen ja ostamiseen.

Jos asiakkaat noudattavat näitä ohjeita ja ostavat tuotteesi löydettyään sen Amazonin hakutoiminnon kautta, myyjäsijoituksesi todennäköisesti nousee, mikä lisää myyntiä ja menestystä.

Haku Etsi Osta

Table of Contents