Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hakukoneen indeksointirobotin määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hakukoneen indeksointirobotin määritelmä & Merkitys

Mikä on hakukoneindeksointirobotti?

Hakukoneen indeksointirobotti on Internet-botti, joka selaa järjestelmällisesti World Wide Webiä luodakseen tietohakemiston. Tunnetaan myös nimellä verkkoindeksointirobotti tai hakukoneen hämähäkki.

Hakukoneiden indeksointirobotit analysoivat verkkosivun sisällön, jotta ne voivat tallentaa tiedot hakuhakemistoon ja hakea ne tarvittaessa. Hakukoneiden indeksointirobotit myös indeksoivat hyperlinkkejä löytääkseen uusia asiakirjoja verkosta.

Sen lisäksi, että nämä Internet-botit suorittavat ensimmäisen sivustoindeksoinnin, joka indeksoi sivut, ne myös vierailevat sivuilla ajoittain tarkistaakseen päivityksiä. Hakukoneiden indeksointirobotteja ei ole ohjelmoitu indeksoimaan jokaista Internetin sivua. Kuitenkin sivulle johtavien linkkien määrä, sivun saaman liikenteen määrä, kuinka usein sisältö muuttuu ja lukemattomat muut tekijät määräävät kunkin verkkosivuston indeksointitiheyden ja budjetin.

Verkkosivustojen omistajilla on oikeus estää indeksointirobotin pääsy tietyille sivuille ja hakemistoihin määrittämällä säännöt verkkotunnuksen robot.txt-tiedostossa.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Google Analyticsia [5-Step Google Analytics Tutorial for Newbies]