Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hakukoneoptimointi korkea-asteen koulutukseen: 5 taktiikkaa ilmoittautumisen lisäämiseksi vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hakukoneoptimointi korkea-asteen koulutukseen: 5 taktiikkaa ilmoittautumisen lisäämiseksi vuonna 2023

Vaikka kuulet yleensä ihmisten keskustelevan hakukoneoptimoinnista (SEO) tärkeänä markkinointistrategiana yrityksille, yrityksille ja yrittäjille, älä erehdy. SEO on yhtä tärkeä myös muille laitoksille, yliopistoihin, korkeakouluihin ja kauppakorkeakouluihin asti.

Itse asiassa ei vain ole korkeakouluihin ilmoittautuminen noussut räjähdysmäisesti vuosien 2021 ja 2022 aikana, mutta orgaaninen haku tuottaa enemmän aiheeseen liittyvää liikennettä kuin mikään muu lähde. Joten jos korkea-asteen hakukoneoptimoinnin hallitseminen ei ole vielä tehnyt tehtävälistaasi, sinun on aika muuttaa sitä.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

5 SEO-vinkkiä korkeakouluille

Tässä on lähempi katsaus siihen, kuinka voit hyödyntää hakukoneoptimoinnin tehokkuutta kasvattaaksesi liikennettä oppilaitoksesi verkkosivustolle ja nostaaksesi ilmoittautumisastettasi vuonna 2023 ja sen jälkeen.

1. Optimoi opiskelijamatka SEO:n avulla

Korkeakoululla on enemmän yhteistä tavallisen yrityksen kanssa kuin uskotkaan.

Kulutustuotteet ja -palvelut ovat varmasti rahasijoitus, mutta ne ovat myös sijoitus ihmisen elämäntyyliin ja arvojärjestelmään. Samaa voi varmasti sanoa erinomaisesta koulutuksesta.

Opiskelijan valinta korkeakouluvaihtoehdoista on yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita hän koskaan tekee, joten he (yhdessä perheensä) käyttivät paljon aikaa ja vaivaa saadakseen sen oikein. Ja aivan kuten yrityksen ostajat ovat ostajan matkalla, opiskelijat ovat myös opiskelijoiden matkoilla.

Käytä todistettuja SEO-taktiikoita, kuten markkinatutkimusta, avainsanatutkimusta ja segmentointia, jotta voit kohdistaa tavoitteesi mahdollisille opiskelijoille heidän henkilökohtaisen opiskelijamatkansa jokaisessa vaiheessa.

  • Tietoisuus: Käsittele yleisiä huolenaiheita niille, jotka ovat vasta alkaneet ajatella yliopistoa
  • Huomio: Kansi vastauksia kysymyksiin, joita opiskelijat kysyvät arvioidessaan eri vaihtoehtoja
  • Päätös: Tutustu vaihtoehtoihin, kuten rahoitukseen, ohjelmiin ja muihin kannustimiin antaaksesi opiskelijoille viimeinen kannustin koulun valintaan
  • Säilytys: Sisällytä olemassa oleville tai palaaville opiskelijoille resursseja, jotka voivat auttaa heitä saamaan kaiken irti opiskelukokemuksestaan
🔥 Empfohlen:  Pääset eteenpäin vuonna 2023 näillä 21 paikallisella hakukoneoptimointityökalulla

2. Tarjoa arvokasta viranomaissisältöä

Alkuperäinen, korkealaatuinen sisältö on minkä tahansa korkeakoulutuksen hakukoneoptimoinnin onnistuneen lähestymistavan sydän. Muista, että vaikka korkeakoulua harkitsevat nuoret ottavat varmasti neuvoja mentorilta ja läheisiltä, ​​​​he ovat myös verkossa etsimässä lisätietoja ja vastauksia.

Voit varmistaa, että koulu tarjoaa oppilaiden tarvitsemaa sisältöä luomalla poikkeuksellista sisältöä, joka sijoittuu hyvin ja vastaa riittävästi hakutarkoituksia. Aloita perusteellisella avainsanatutkimuksella ja luo sitten alkuperäistä sisältöä aiheista, joista kohdeyleisö välittää. Ehdotuksia ovat:

  • Kuinka valita oikea urapolku
  • Kuinka korkeakoulutuksen rahoitus toimii
  • Korkeakouluopetuksen ulkopuoliset ja sosiaalisen kulttuurin edut
  • Kuinka etäopiskeluohjelmat voivat antaa opiskelijalle enemmän vaihtoehtoja

Poista sitten arvailut sisällöntuotannon skaalaamisesta hyödyntämällä WriterAccessin kaltaista luotettavaa alustaa palkkaamaan kokeneita freelancereita, jotka tietävät, mitä korkeakoulujen uskomattomaan SEO-sisältöön kuuluu.

3. Päivitä web-suunnittelu ja paranna mobiiliystävällisyyttä

Ajat, jolloin useimmat ihmiset tekivät online-tutkimuksensa tavallisten pöytätietokoneiden (tai jopa kannettavien tietokoneiden) kautta, ovat ohi. Näinä päivinä noin 63 prosenttia verkkovierailuista hakukoneista tulevat mobiililaitteista

. Tämä koskee erityisesti nuoria ihmisiä, jotka tyypillisesti haluavat käyttää Internetiä puhelimensa kautta.

Googlella on myös “mobiili ensin” -käytäntö näinä päivinä web rankingissa mennään. Joten jos korkeakoulusivustosi ei ole täysin optimoitu mobiiliystävällisyyteen, on aika päivittää verkkosivustosi suunnittelu mobiilikäyttöä silmällä pitäen.

Varmista, että sivustosi latautuu hyvin useille erityyppisille ja -kokoisille näytöille. Virtaviivaista verkkosuunnittelua ja poista turhat sotkut, jotka voivat hidastaa sivun latausaikoja. Varmista aina, että sivustosi sekä tietokone- että mobiiliversiot vastaavat sisältöä ja teknisiä elementtejä.

4. Päästä kilpailusi ulkopuolelle

Korkeakoulumaailma voi olla yhtä kilpailukykyinen kuin mikä tahansa tavallinen toimiala, joten on tärkeää seurata, mitä suurimmat kilpailijasi tekevät. Mitkä instituutiot kilpailevat kanssasi suoraan kohdeyleisösi huomiosta?

Tarkista, mitä he tekevät houkutellakseen uusia opiskelijoita, erityisesti mitä he tekevät.

  • Millä avainsanoilla he sijoittuvat tällä hetkellä?
  • Mitä sisältömuotoja, sosiaalisen median taktiikoita ja blogistrategioita ne hyödyntävät?
🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN:ää Jiolle vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Mieti, mitä voit oppia näkemästäsi ja kuinka voit käyttää näitä tietoja päästäksesi eteenpäin.

Älä kopioi kilpailijoitasi. Mutta mieti, kuinka voit paremmin täyttää samat yleisötarpeet omilla innovatiivisilla, alkuperäisillä ideoillasi.

Etsi myös sisällön aukkoja, joihin voit puuttua, ja luo uskomatonta sisältöä täyttääksesi nämä aukot täydellisesti.

5. Tehosta brändi-identiteettiäsi

Muista, että opiskelija etsii korkeakoulusta muutakin kuin vain paikkaa käydä koulua ja hankkia tutkinnon.

He etsivät kokonaisuutta, johon he voivat sukeltaa ja muistaa loppuelämänsä. Loistava brändi-identiteetti voi auttaa heitä vakuuttamaan, että voit antaa heille sen.

Käytä älykästä tarinankerrontaa ja älykkäitä avainsanoja näyttääksesi tuleville opiskelijoille, millaista elämä voisi olla, jos he päättäisivät valmistautua tulevaisuuteensa koulussa tai yliopistossa.

Korosta ainutlaatuisia ominaisuuksia, erikoisohjelmia, houkuttelevia tehtävänlausuntoja ja todellisia tarinoita todellisilta oppilaisilta, jotta voit asettaa koulusi brändin yleisösi etsimäksi ratkaisuksi.

Älä unohda tapaa oppilaitasi siellä missä he asuvat ja olla tekemisissä heidän kanssaan heidän suosikki sosiaalisen median verkostoissaan. Nykyajan kuluttajat haluavat tuntea, että heillä on henkilökohtainen suhde brändeihin, joihin he luottavat elämänsä, eivätkä opiskelijasi eroa toisistaan.

Johtopäätös

Tehostesi uudistaminen korkeakoulujen hakukoneoptimoinnissa voi helposti olla askel, joka nostaa koulusi joukon edellä ja pitää sen siellä koko vuoden 2023 ja sen jälkeen.

Mutta onnistunut hakukoneoptimointi- ja sisältömarkkinointistrategia ei ole sellainen asia, jonka voit saavuttaa yksin.

Ilmoittaudu mukaan a ilmainen kahden viikon WriterAccess-kokeilu tänään ja yhdistä voimasi joidenkin alan lahjakkaimpien, kokeneiden freelance-kirjoittajien ja sisällöntuottajien kanssa.

Heillä on kaikki tarvittava auttaakseen sinua saamaan yhteyden kohdeyleisösi ja lähettämään ilmoittautumiset katon kautta.