Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hakukoneoptimointitrendit 2023 parantaaksesi tuloksiasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hakukoneoptimointitrendit 2023 parantaaksesi tuloksiasi

Ainoa asia, joka pysyy samana, on muutos – mikä tarkoittaa, että on täydellinen aika aloittaa digitaalisten markkinointikampanjoiden suunnittelu seuraaville kuukausille.

Tämä sisältää kaikki asiaan liittyvät asiat Hakukoneoptimointi (SEO).

Se, mikä auttoi aiemmin parantamaan verkkosivustosi sijoitusta SERP:issä, ei kuitenkaan ole juuri se, mikä vie sinut vuoteen 2023 mennessä.

Ei ole olemassa huonoa aikaa tarkastella hakukoneoptimointistrategiaasi lähemmin ja miettiä, missä voisi olla pieni parannus.

Mutta trendejä, parhaita käytäntöjä ja erilaisia ​​lähestymistapoja tulee ja menee, joten on tärkeää pitää markkinointitietosi erittäin ajan tasalla.

Tutustu seuraavaan yleiskatsaukseen joistakin tärkeimmistä SEO-trendeistä, jotka on tiedettävä vuonna 2023 ja sen jälkeen. Muokkaa sitten strategioitasi vastaavasti.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

1. Optimoi Google SERP -ominaisuuksia varten

Tähän mennessä olet epäilemättä huomannut, että sinun ei useinkaan tarvitse edes klikata hakutulokseen nähdäksesi vastaukset polttaviin kysymyksiisi. Monissa tapauksissa ne näkyvät suoraan SERP:ssä Google Instantin ansiosta.

Sama voi tapahtua tiedoilla, jotka ovat helposti saatavissa Google-kartalta, tietopaneelista tai mistä tahansa muusta Googlen sivulla olevista SERP-ominaisuuksista.

Tämä on luonnollisesti erittäin hyödyllinen käyttäjille, koska heidän ei ehkä tarvitse edes napsauttaa hakutuloksistaan ​​saadakseen arvokasta tietoa.

Sivustot näkevät kuitenkin vähemmän orgaanisia napsautuksia, varsinkin jos ne sijoittuvat SERP:n kärkeen. Mutta voit silti päästä eteenpäin oppimalla optimoimaan erilaisia ​​Google SERP -ominaisuuksia.

2. Parempi sivun nopeus

Vaikka näyttää siltä, ​​että sivun nopeus näkyy näissä SEO-trendiluetteloissa joka vuosi, siihen on hyvä syy.

Mieti sitä hetki. Uusia Android- ja iPhone-malleja tulee joka vuosi, eikö niin? Kuten myös uusimmat tabletit, kannettavat tietokoneet ja pöytätietokoneet.

Näissä laitteissa on paremmat prosessorit, mikä tarkoittaa, että ne hakevat verkkosivustoja nopeammin kuin ennen. Jos et tee omaa osaa varmistaaksesi, että verkkosivustosi on valmis, saatat todella sammuttaa yleisösi.

Lisäksi Google on jo ilmoittanut, että sivun nopeus on tekijä, joka otetaan huomioon sijoituksissa.

Tämä tarkoittaa, että omasi parantaminen auttaa sekä verkkosivustosi vierailijoiden yleistä käyttökokemusta mahdollisuutesi saada haluttu sivu yksi paikka SERP:issä.

Etkö ole varma mistä aloittaa?

WordPressille ja muille alustoille on olemassa paljon upeita SEO-laajennuksia, jotka voivat havaita alueita, joilla voit parantaa sivujen lataamista tekniseltä puolelta.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, sinun on ehkä päivitettävä parempaan suunnitelmaan verkkoisäntäsi kanssa.

3. Laajennettu käyttökokemus

Totta puhuen. Laajentuneet käyttökokemukset eivät välttämättä ole trendi, joka tulee ja menee ajan myötä.

Kuitenkin keskittyminen antamaan sivustosi vierailijoille parhaan mahdollisen vaikutelman, kun he ovat sivullasi, kasvaa hakumarkkinoinnin liikkeellepanevana voimana.

Ymmärtääksemme tämän käsitteen todella, meidän on purettava se.

Ensinnäkin pitää mielessä, että a verkkosivustolla tonnia virheitä, vanhentunut estetiikka ja kauhea navigointirakenne on sellainen, jonka ihmiset todennäköisesti napsauttavat pois saapuessaan.

Seuraavaksi sinun on muistettava, että Google seuraa ja ottaa huomioon verkkosivustolla vietetyn ajan, kun se linkitetään hausta.

Heidän mielestään verkkosivusto, jolla ihmiset eivät pysy saamaan tarvitsemiaan vastauksia, on todennäköisesti joko merkityksetön tai roskapostia sisältävä.

🔥 Empfohlen:  Uuden Samsung Galaxy Watch 5:n vuodot osoittavat suunnittelun regressiota

Ja, kuten jo tiedämme, nämä ovat kaksi asiaa, jotka voivat todella estää Googlen valitsemasta linkkejä ensimmäiselle tulossivulle.

Tämä tarkoittaa, että ihmiset napsauttavat heti pois huonon käyttökokemuksen vuoksi vaikuttaa todellakin mahdollisuuksiin sijoittua korkealle Googlen SERP:issä.

Joten miten korjaat tämän?

Aloita käymällä läpi ja käyttämällä verkkosivustoasi vierailijan tavoin. Jos huomaat prosessissa jotain ärsyttävää tai yleensä epämiellyttävää, älä pelkää vaihtaa sitä.

Samoin uusi sivuston ulkoasu voi olla myös viisas idea sivusi tämänhetkisen tilan mukaan.

Käyttäjäkokemus: mikä on, sen ohjeet ja kuinka soveltaa sitä verkkosivustollasi

16 asiaa, jotka sinun on tiedettävä luodessasi käyttäjäystävällistä verkkosivustoa

4. Keskity paremmin käyttäjän tarkoitukseen

Kun puhutaan hakukoneoptimoinnin trendeistä vuodelle 2023, on myös tärkeää puhua verkkosivustosi keskittymisen lisäämisestä käyttäjien aikeisiin.

Vaikka se saattaa kuulostaa suupalalta ammattikieltä, se todellisuudessa johtuu tästä: Internetistä etsivät ihmiset etsivät hyvin tarkkaa vastausta hyvin tiettyyn asiaan, kysymykseen tai ongelmaan.

Tehtäväsi digitaalisena markkinoijana ja sisällöntuottajana on pohtia:

  • Miten nämä henkilöt aikovat etsiä tätä ratkaisua
  • Ja miten voit muotoilla sisältöäsi tarjoamaan heille sitä, mitä he tarvitsevat.

Keskitytään siihen, kuinka voit tehdä ratkaisustasi parhaan heidän tarpeisiinsa tuo lisää orgaanista liikennettä, varmistaa, että ne pysyvät pidempään verkkosivustollasi ja auttaa rakentamaan luottamusta kohdeyleisösi kanssa.

Tämän lisäksi Google laajentaa jo hakuaan sisältämään enemmän tekoälypohjaisia ​​ja intuitiivisempia tuloksia.

5. Päivitetty olemassa oleva sisältö

Mikä on toinen suuri SEO-trendien luettelossa, johon kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2023?

Päivitetty sisältö tietysti.

Ennen Internetiä muutosten tekeminen juttuun tai uutisartikkeliin oli typerästi kustannuksiltaan kiellettyä.

Tuolloin kustantajien täytyi ottaa huomioon materiaalikustannukset, jakelukysymykset ja sitten saada tuo päivitetty tieto lukijoiden käsiin.

Hyvät uutiset? Internet on vaihdettavissa milloin tahansa.

Tämä tarkoittaa, että kaikkien verkkosivustojen omistajien tulee palata takaisin ja arvioida nykyistä sisältöään tehdä tilaa lisätiedoille, pidemmälle kopiolle tai tarkemmille avainsanoille.

Ajattele sitä tapasi ottaa jo olemassa olevat todella hyvät tavarat ja kehittää siitä isompi ja parempi versio.

Tuloksena on kyky sijoittua korkeammalle ja todella päihittää kilpailu orgaanisesta liikenteestä tulevana vuonna.

Yksi luotettava tapa pitää paras sisältösi tuoreena, houkuttelevana ja toimivana on ulkoistaa sen päivittäminen oikeille freelance-kyvyille.

WriterAccess on huipputason sisällöntuotantoalusta, jossa markkinoijat voivat selata, tutkia ja palkata alan parhaita freelance-sisällönkirjoittajia.

6. Lisää Evergreen-sisältöä

Vaikka on hieno idea palata takaisin ja päivittää olemassa olevaa sisältöäsi, puhutaanpa hetki ikivihreän sisällön lisäämisestä.

Molemmat ideat palaavat yhteen ydinarvoon – sisältö on edelleen SEO-trendien kuningas, oli vuosi mikä tahansa.

Tämä tarkoittaa, että et voi luottaa pelkästään olemassa olevaan sisältöösi tuodaksesi sinulle uutta liikennettä tänä vuonna.

Suunnittele sen sijaan lisääksesi ikivihreää sisältöä verkkosivustosi puitteisiin.

Loppujen lopuksi, mitä enemmän sivuja sinulla on eri avainsanakohdilla, sitä helpompi jonkun on löytää antamasi tiedot.

Kun annat lisätietoja, asetat brändisi tai yrityksesi asiantuntijaksi omalla alallasi.

Tietyn alan asiantuntijoiden katsotaan olevan luotettavampia, mikä helpottaa ensimmäisen osapuolen tietojen, kuten tarjouspyyntöjen, liidien luontilomakkeiden ja sähköpostimarkkinoinnin ilmoittautumisten, keräämistä.

🔥 Empfohlen:  Kesän lukulista parantaaksesi talouttasi ja elämääsi!

Katsotaanpa mihin tällä mennään?

Jos et tee mitään tämän vuoden 2023 SEO-trendien luettelosta, mutta tämä yksi asia, muista lisätä ikivihreää sisältöä verkkosivustollesi.

7. Monikanavaiset digitaaliset kampanjat

Monille digitaalimarkkinoijille voi olla aivan liian helppoa jakaa yleisstrategian eri osa-alueita erillisiin ryhmiin – jokaisella on oma brändäys, tavoitteensa, viestinsä ja paljon muuta.

Ongelma tässä on, että nykyajan kuluttajat ovat kaikkialla, kaikki kerralla.

Tarvitsetko esimerkin? Ajattele tavallista ihmistä. He ovat sosiaalisen median sivuilla, kuten Instagramissa ja Facebookissa. Ehkä he ovat jopa Snapchatissa, TikTokissa tai Pinterestissä.

Sitten he etsivät vastauksia kysymyksiin tai ratkaisuja ongelmiin Googlesta.

Jos et työskentele monikanavainen strategianämä samat ihmiset voivat jättää sivusi huomiotta sen jälkeen, kun he näkivät sinut toisella kanavalla.

Miksi?

Erilainen brändäys eri sivuilla voi olla hämmentävää, mikä tarkoittaa, että he todennäköisesti näkevät verkkosivustosi SERP:issä, koska he eivät näe, kuinka kaikki liittyy toisiinsa.

Tämä tarkoittaa, että on tärkeämpää kuin koskaan käyttää yhtenäistä ja virtaviivaista lähestymistapaa kaikkiin digitaalisiin markkinointikampanjoihisi.

8. Interaktiiviset kokemukset

Yksi ainutlaatuinen lisäys tulevan vuoden SEO-trendien luetteloon, johon on todella kiinnitettävä huomiota, on interaktiivisten kokemusten käyttö.

Nämä ovat asioita, kuten tietokilpailuja, oppaita, videoita tai mitä tahansa muuta kuin perustekstiä, jotka houkuttelevat kävijöitä ja antavat heille tavan olla yhteydessä sivuihisi.

Tämäntyyppisestä sisällöstä haun kannalta parempi on se, että se antaa käyttäjälle etsimän tiedon muodossa, joka on mieleenpainuvampi ja helpompi navigoida.

Interaktiiviset kokemukset ovat myös hyvä tapa parantaa käyttökokemusta ja erottua oman markkinaraon kilpailijoista.

Vaikka ei ehkä ole mahdollista vaihtaa interaktiiviseen muotoon jokaiselle verkkosivustosi ikivihreälle aiheelle, on hyvä idea analysoida, mitkä sivut ja avainsanat tuovat jo paljon orgaanista liikennettä.

Sitten ideoita niiden laajentamiseksi interaktiivisella sisällöllä.

9. Tekoälyn roolin ymmärtäminen hakukoneoptimoinnissa

Viime vuonna ajatus tekoälyn luomasta sisällöstä oli olemassa, mutta siihen oli vielä pitkä matka kuljettavana, ennen kuin se oli enemmän kuin kaukainen hämäys kenenkään tutkassa. Sitten tulivat vaihtoehdot, kuten ChatGPT, ja valloittivat maailman.

Nyt on olemassa useita ohjelmia, jotka pystyvät tuottamaan tekoälyn luomaa sisältöä, joka kuulostaa ihmisen kirjoittamalta.

Mutta vaikka saattaa olla houkuttelevaa valita sisällöntuotannon pikakuvake ja yksinkertaisesti käyttää näitä ohjelmia sisällön luomisen sijaan vanhanaikaisella tavalla, sinun ei pitäisi.

Googlen algoritmit eivät aina pysty erottamaan ihmisen kirjoittamaa ja tekoälyn luomaa sisältöä (vielä), mutta ihmislukijasi todennäköisesti .

Tekoälysisältö on yleensä pinnallista, epäalkuperäistä ja virhealtista, joten innovatiivisilla ihmiskirjoittajilla on aina selvä SEO etu tekoälyyn nähden.

10. Muotoile videot Google-hakua varten

Jos et ole vielä nähnyt Google SERP:tä, joka sisältää esitellyn katkelman ja videon, on vain ajan kysymys, milloin näet. Videot ovat kuumia nykyään. Ihmiset haluavat nähdä ne hakutuloksissaan, ja Google on toiminut.

Tämän seurauksena vuonna 2023 älykkäiden markkinoijien on tiedettävä, kuinka videoviestit voidaan optimoida siten, että ne mahdollisesti näkyvät tavallisissa SERP:issä.

Ohjeteemat sopivat tähän parhaiten, joten mieti videosisältöä sopivaksi. Tee videoistasi helpompi sulattaa lisäämällä lukuja ja tekstityksiä. Varmista, että kaikki tietosi – tunnisteet, kuvaus, otsikko jne. – on optimoitu hakukoneoptimointia varten.

🔥 Empfohlen:  3 parasta ideaa aloittamiseen vielä opiskellessaan

Älä pelkää ottaa asioita pidemmälle ja upottaa videosi myös blogikirjoituksiisi ja erillisille verkkosivuille. Se sopii erinomaisesti viipymäaikojen ja poistumisprosenttien parantamiseen.

11. Kehitä ajankohtaista auktoriteettiasi

Digitaaliajan kuluttajat odottavat verkkosivustoilta, joilta he hakevat apua, enemmän kuin yksinkertaista tietoa. He haluavat vastauksia kokeneilta asiantuntijoilta, jotka todella tietävät asiansa heidän valitsemansa markkinaraon suhteen.

Siellä ajankohtainen auktoriteetti tulee esiin.

Vastusta halua yrittää kattaa kaikki mahdolliset aiheet auringon alla. Valitse sen sijaan pari, johon haluat keskittyä, ja aloita rakentaminen aiheklusterit vastaamaan.

Sen lisäksi, että sinun on helpompi voittaa vierailijoidesi luottamus, Google rakastaa sivustoasi hakukoneoptimoinnin näkökulmasta.

12. Lisää kokemus “Syö”-tarkistuslistallesi

Useimmat markkinoijat tietävät Google EAT tähän mennessä ja hyvästä syystä. EAT on ollut Googlen muistutus luoda sisältöä, joka heijastelee asiantuntemusta, auktoriteettia ja luottamusta. Mutta vuonna 2023 sekoitukseen on lisättävä uusi “E” – kokemus.

Viime vuoden joulukuussa uusi algoritmipäivitys teki virallisesti sisällöntuottajan kokemuksesta sijoitustekijän, joten kaiken vuonna 2023 luomasi sisällön pitäisi hyödyntää omaasi täysimääräisesti.

Ja jos sinulla ei ole omakohtaista kokemusta, harkitse ideoiden vahvistamista muilta luotetuilta viranomaisilta saaduilla tiedoilla ja näkemyksellä.

13. Keskity paikalliseen hakukoneoptimointiin

Mitä suurempi kollektiivinen online-markkinapaikka tulee, sitä vaikeampaa on lopulta sijoittua haluamillasi avainsanoilla. Siksi niin monet yritykset asettavat paikallisen hakukoneoptimoinnin ensisijaiseksi tavoitteekseen vuonna 2023.

Inflaatio huimaa huimaa vauhtia, Vuoden 2023 kuluttaja on säästäväisempi ja haluaa todennäköisemmin nähdä tuotteita henkilökohtaisesti ennen kuin laskee rahaa.

Mutta he ovat yhtä todennäköisiä Googlen avulla nollatakseen upeita paikallisia yrityksiä, joilla saattaa olla etsimänsä.

Aloita paikallisella SEO-tarkastuksella. Aloita sitten sivustosi lisääminen paikallisella sisällöllä, jota potentiaaliset vierailijat rakastavat. Muista myös seurata Google My Business -sivuasi ja asiakkaiden arvosteluja.

14. Rakenna sisältöä hakutarkoituksen ympärille

SERP:ien kärkeen lentävää voittosisältöä ei koskaan kirjoiteta Googlen indeksointibotteja ajatellen. Se on kirjoitettu ensin ihmisillejoten sen tekeminen oikein edellyttää, että sisällöntuottajat pääsevät kohdeyleisönsä päätilaan.

Älä kuitenkaan lopeta etsimistä ja oikeiden avainsanojen käyttöä luodessasi SEO-sisältöä. Harkitse myös haun tarkoitusta – taustalla olevaa syytä, miksi henkilö alun perin suorittaa haun. Mitä ongelmia, kipukohtia ja huolenaiheita he haluavat ratkaista?

Nyt kun tiedät, mihin hakukoneoptimointitrendeihin sinun tulisi puuttua vuonna 2023 ja sen jälkeen, on aika keskittyä sisältösi riman nostamiseen oikeanlaisen freelance-avun avulla.

Ilmoittaudu mukaan a ilmainen kahden viikon WriterAccess-kokeilu tänään ja ota selvää, mitä eroa oikeat sisällön kirjoittajat voivat tehdä!