Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hakukoneteknologian määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hakukoneteknologian määritelmä & Merkitys

Mikä on hakukonetekniikka?

Hakukonetekniikka on ohjelmistojärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat löytää tietoa World Wide Webistä kirjoittamalla hakupalkkiin avainsanoja tai lauseita. Hakukonetekniikka koostuu kolmesta pääkomponentista: indeksointirobotista, indeksoijasta ja kyselyprosessorista.

Indeksointirobotti, joka tunnetaan myös nimellä hämähäkki tai robotti, on ohjelma, joka vierailee verkkosivuilla ja kerää tietoja niiden sisällöstä, linkeistä ja metatiedoista. Indeksoija on ohjelma, joka järjestää indeksointirobotin keräämät tiedot tietokantaan tai hakemistoon. Kyselyprosessori on ohjelma, joka sovittaa käyttäjän kyselyn hakemistossa oleviin tietoihin ja palauttaa tulosluettelon, joka on usein järjestetty niiden osuvuuden tai suosion mukaan.

Hakukonetekniikkaa käytetään sekä leksikaalisessa että semanttisessa haussa. Leksinen haku palauttaa tulokset avainsanaosumien perusteella, kun taas semanttinen haku pyrkii ymmärtämään kyselyn tarkoituksen ja merkityksen.

Hakukoneteknologia voi vaihdella ominaisuuksiltaan ja ominaisuuksiltaan, kuten indeksin koko ja laajuus, kyselyn käsittelyn nopeus ja tarkkuus, tulosten laatu ja monimuotoisuus sekä käyttöliittymä ja personointivaihtoehdot.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Art Martori Kuinka tukea LGBTQIA+ ihmisiä sisällä & organisaatiosi ulkopuolella Lue artikkeli