Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Haluatko työskennellä Search Engine Journalissa? Palkkaa nyt ammattitaitoisen kopiotoimittajan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Haluatko työskennellä Search Engine Journalissa? Palkkaa nyt ammattitaitoisen kopiotoimittajan

Etsitkö mahdollisuutta keventää kirjoitus- ja editointilihaksiasi 100 % etäroolissa hakukentän johtavan B2B-julkaisijan kanssa?

Search Engine Journal on erinomainen paikka jakaa kokemuksiasi ja jatkaa myös SEO-tietojesi kasvattamista.

Olemme kattaneet hakualan ja digitaalisen markkinoinnin maailmaa vuodesta 2003 lähtien perusteellisilla ja käytännöllisillä oppailla, vinkeillä, trendeillä ja oivalluksilla sekä Search Engine Journal -tiimin ja satojen alan ammattilaisten tuoreilla uutisilla ja analyyseillä.

Palvelemme 3 miljoonaa kuukausittaista sivun katselua, 1,7 miljoonaa kävijää ja puoli miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa.

Ja etsimme ammattitaitoista, ammattitaitoista kopioeditoria, jolla on korkeatasoinen hakukoneoptimointi ja digitaalisen markkinoinnin tietämys, jotta asiantunteva sisältömme loistaa.

Kopiointieditorit ovat olennainen osa toimitustiimiä, ja ne tarkastelevat jokaista sisältöä tarkalla silmällä toimituksellisia parhaita käytäntöjä ja varmistavat lukijoille parhaan mahdollisen kokemuksen.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä kirjoittajien, toimittajien, asiantuntijakirjoittajien ja muiden tiimin jäsenten kanssa useissa eri sisältömuodoissa koko julkaisuprosessimme ajan.

Ympäristömme on erittäin yhteistyökykyinen, jossa tunneäly, positiivinen asenne ja kyky ottaa rakentavaa palautetta ja toimia sen kanssa ovat tärkeitä.

Taidot ja pätevyydet

 • Yli 3 vuoden kokemus kopioiden editoinnista osana kustantamoiden tai mediaorganisaatioiden toimitustiimiä.
 • Vahva AP-tyylin tuntemus.
 • Huolellinen huomio yksityiskohtiin ja todistetut kopioiden muokkaustaidot sekä kyky noudattaa määräaikoja.
 • Tiimipelaaja, jolla on kyky tehdä monia asioita ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kommunikaatiotaidot englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.
 • Tunnet projektinhallinnan ja etäyhteistyötyökalut, kuten Slackin, Google Driven ja Asanan.
 • HTML-perustaidot ja kokemus WordPress CMS:n käytöstä katsotaan eduksi.
 • Englannin, journalismin, markkinoinnin tai viestinnän kandidaatin tutkinto (tai vastaava kokemus).
 • SEO tai digitaalisen markkinoinnin kokemus.
 • Vahvat organisointitaidot työnkulun hallintaan, moniajoon ja määräaikojen noudattamiseen.

Kopiointieditorin velvollisuudet

 • Kopioi muokata/oikoluku uutisia ja informatiivisia artikkeleita, e-kirjoja, julkaisuja ja raportteja.
 • Käytä tyylioppaiden ja kielen syntaksin asiantuntemusta korjataksesi epäjohdonmukaisuudet ja virheet kieliopin, oikeinkirjoituksen ja välimerkkien osalta.
 • Faktantarkistustiedot, kuten nimet, päivämäärät ja tilastot.
 • Tarkista tekstin tyyli, luettavuus ja toimituksellisten käytäntöjen noudattaminen.
 • Työskentele muiden toimittajien ja kirjoittajien kanssa kirjoittaaksesi tekstiä uudelleen selkeyden ja luettavuuden parantamiseksi.
 • Keskity sekä yksityiskohtiin että kokonaisuuteen – korjaa pienimmät unohdetut virheet kunnioittaen sisällön yleistä teemaa ja tarkoitusta.
 • Anna tarvittaessa ohjeita ja palautetta kirjoittajille varmistaaksesi, että lopullinen sisältö on sopusoinnussa SEJ:n tyylin ja tehtävän kanssa.
 • Varmista, että kaikki muotoilut ovat oikein verkkosivuston artikkeleissa.
 • Kirjoita kuvatekstit, metakuvaukset, vaihtoehtoiset tekstit jne.
 • Osallistu ylimääräisten ad hoc -tehtävien suorittamiseen viikoittaisissa numeroissa ja erikoisjulkaisuissa.
🔥 Empfohlen:  Acadzon menestystarina: nuorten mielien voimaannuttaminen ja matematiikan oppimisen mullistaminen

Miksi työskennellä SEJ:ssä?

Tämä on kokopäiväinen etätyö. Työskentelet kotoa, työtilaltasi, Airbnb:llä – missä haluat.

Hallitsemme toteutuksen tai tavoitteiden perusteella. Niin kauan kuin saat paljon työtä tehtyä, olemme iloisia leiriläisiä.

Työn ja yksityiselämän tasapaino on meille kaikille tärkeä asia. Jos työskentelet rutiininomaisesti yli 45 tuntia, saat ystävällisen keskustelun. Haluamme sinun toimivan 100 % kapasiteetilla, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy levätä.

SEJ:n kanssa on suuria mahdollisuuksia uran kasvuun, koska emme yritä olla pieni yritys. Mainostamme nopeasti, kun tunnistamme lahjakkuuden. Sillä ei ole väliä mitkä ovat valtuustietosi – sitoutumisesi, asenteesi ja työn laatu suunnittelevat polkusi.

Olemme myös vahvasti BS:ää vastaan. Kuka tahansa yrityksessä voi (ja sen odotetaan) kertoa toimitusjohtajalle, kun hän on väärässä. Ei ole olemassa mitään byrokraattisia sääntöjä, jotka estäisivät työn tekemisen.

Se tarkoittaa, ettei myöskään mikrohallintaa. Kun olet koulutettu ja osoittanut, että osaat asiani, olemme melko käteviä.

Itse asiassa, jos tarvitset ulkoista johtoa pysyäksesi tehtävässäsi ja motivoituneena, emme todennäköisesti ole oikea paikka sinulle.

Emme toimi kovassa stressissä tai kohtuuttomissa ylhäältä alas -ajoissa. Kaikki haluavat sinun menestyvän; sisäpolitiikka on tässä minimissä.

Olemme tosissamme, kun sanomme, että myrkylliset ihmiset eivät ole sallittuja. Kuvittele, ettei sinun tarvitse koskaan olla vuorovaikutuksessa myrkyllisten ihmisten kanssa töissä – kuinka mukavaa se olisi?

Panostamme koulutukseesi ja urakehitykseen. Haluamme sinun ja kaikkien paranevan jatkuvasti.

Opit uusia asioita koko ajan, ja sinua rohkaistaan ​​käyttämään joka päivä aikaa oppimiseen, järjestelmän/työprosessin parantamiseen ja vain yleensä yrittämiseen helpottaa elämääsi.

Kiinnostunut? Lähetä ansioluettelosi, portfoliosi ja viitteesi osoitteeseen [email protected] ja lähetä aiheriville “Kopioi editorisovellus”.

Huomaathan, että vain haastatteluun valittuihin ollaan yhteydessä.