Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hammaslääketieteen markkinointikaverissa esitelty SEO-keskustelu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hammaslääketieteen markkinointikaverissa esitelty SEO-keskustelu

Tällä viikolla SEO Chatter esiteltiin Dental Marketing Guy -verkkosivuston asiantuntijapostauksessa.

DMG:tä johtaa Jason Morgan, joka auttaa hammaslääkäreitä houkuttelemaan lisää potilaita Invisalinks-menetelmällä SEO-kurssillaan, hammaslääketieteellisellä SEO-palvelullaan ja hammaslääketieteellisillä markkinointipalveluilla.

Tämän tiivistelmäviestin kysymys oli: “Mitä suunnitteluvinkkejänne lisäät verkkosivustojen konversioita?”

Voit lukea koko artikkelin täältä: Web Design Vinkkejä verkkosivustojen konversioiden lisäämiseen

Annoin vastauksessani viisi vinkkiä, jotka sisälsivät:

  1. Rajoita vaihtoehtojen lukumäärä kahteen tai kolmeen, kun tarjoat tuotetta tai palvelua myyntiin verkkosivustolla, jotta käyttäjät voivat helposti verrata kutakin tarjousta toisiinsa hämmentymättä. Jos vaihtoehtoja on liian monta, käyttäjä voi hämmentyä eikä konvertoida.
  2. Käytä toimintakehotuspainikkeissa kontrastivärejä, jotta ne erottuvat sivulla eivätkä sulaudu toisiinsa. Muuten käyttäjä ei välttämättä tiedä, että toimintakehotuspainike on napsautettavana.
  3. Käytä verkkosivustollasi oikeita valokuvia, kun voit. Kuluttajat ovat älykkäitä ja jättävät yleensä huomioimatta asiantuntijapalvelusivustojen kuvamateriaalit, koska he tietävät, että kuvat eivät ole aitoja yritykselle.
  4. Vähennä kenttien määrää käyttäjälomakkeissa. Mitä enemmän kenttiä lähetyslomakkeessa on, sitä harvemmat ihmiset täyttävät sen.
  5. Lisää sähköpostien kirjautumisten ja viittausten luomisen konversioita käyttämällä liukuvaa osallistumislomaketta. Ponnahdusikkunat, jotka kattavat koko verkkosivun, ovat häiritseviä eivätkä anna käyttäjälle mahdollisuutta osallistua niihin myöhemmin. Ja jos henkilö napsauttaa pois ponnahdusikkunasta, hän ei voi palata lomakkeeseen.

Tämä oli hyvä tilaisuus SEO Chatterille osallistua, koska hakukoneoptimoinnin käyttäminen verkkosivuston liikenteen lisäämiseen ei hyödytä sinua, jos verkkosivustosi ei muuta kävijöitä liideiksi, asiakkaiksi tai myynneiksi.

Joten verkkosivustosi optimointi pienillä tavoilla tulosten lisäämiseksi on ratkaisevan tärkeää minkä tahansa yrityksen pitkän aikavälin kasvulle.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

🔥 Empfohlen:  Canva vs AdobeSpark: Kumpi on parempi?