Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Harley Davidson: Riding High, Falling Hard

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Harley Davidson: Riding High, Falling Hard

Tämä on nimi, joka ei kaipaa esittelyä. Harley-Davidson Inc. perustettiin vuonna 1903, ja sen pääkonttori sijaitsee Milwaukeessa, Wisconsinissa Yhdysvalloissa. Se on yksi niistä maailman suurimmat moottoripyörävalmistajat ja brändi, jolla on uskollinen seuraaja. Ikoninen tuotemerkki on kuuluisa chopper-moottoripyörätyylistään, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat York-Pennsylvaniassa, Milwaukee-Wisconsinissa, Manaus-Brasiliassa, Bawal-Intiassa ja Pluak Daeng-Thaimaassa. Yritys ei ainoastaan ​​markkinoi tuotteitaan maailmanlaajuisesti, vaan se myös lisensoi ja markkinoi tavaroita, kuten vaatteita, kodin sisustusta, koristeita, asusteita, leluja, moottoripyörien pienoismalleja ja moottoripyörävalikoimaansa perustuvia videopelejä Harley-Davidson-brändillä.

Alku
Lähihistoria
Pudotus
Johtopäätös

Alku

Ensimmäisen moottoripyörän rakensi 20-vuotias William S. Harley ystävänsä kanssa Arthur Davidson käyttämällä pohjoisen Milwaukeen konepajaa, joka sijaitsi heidän ystävänsä Henry Melkin kotona. Vuonna 1903 valmistuneella pyörällä ei ollut voimaa kiivetä mäkeä ilman poljinavustusta, ja valmistajat kirjasivat ensimmäisen yrityksensä oppimiskäyräksi.

Heidän toinen yrityksensä onnistui pyörällä, jossa oli suurempi moottori ja silmukkarunkorakenne, koska se merkitsi heidän polkuaan tuleviin moottoripyörien malleihin. Tämä uuden silmukkarungon Harley-Davidsonin prototyyppi oli toiminnassa 8. syyskuuta 1904 mennessä. Se kilpaili silloin Milwaukeen moottoripyöräkilpailussa ja sijoittui neljänneksi.

Tammikuussa 1905 Harley-Davidson laittoi pieniä mainoksia Automobile and Cycle Trade Journaliin. Nämä mainokset tarjosivat paljaita moottoreita varten tee-se-itse-projekteja. Liike menestyi hyvin ja saman vuoden huhtikuuhun mennessä yritys tuotti rajoitetun määrän valmiita moottoripyöriä.

Vuoden sisällä, vuoteen 1906 mennessä, Harley ja Davidsonin veljekset rakensivat ensimmäisen yksikerroksisen puurakennetehtaan Chestnut Streetille ja valmistivat 50 moottoripyörää. Chestnut Street nimettiin myöhemmin uudelleen Juneau Avenueksi, joka toimii myös nykyisenä sijaintina Harley-Davidsonin pääkonttori.

Vuoteen 1907 mennessä yritys laajensi tehtaansa ja lisäsi vuotuisen moottoripyörätuotannon 150 moottoripyörään. Se oli myös yrityksen vuosi virallisesti perustettu. Yritys alkoi myydä polkupyöriään myös poliisiviranomaisille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka maksaa asuntolaina pois nopeasti

Muutaman seuraavan vuoden aikana Harley-Davidson jatkoi parannuksia moottoriin ja pyörän suunnitteluun, ja vuoteen 1914 mennessä Harley-Davidson veti eteenpäin Intian hallitsema moottoripyörä kilpa-ajoa ja myös lisäsi polkupyörien tuotantomäärää 16 284 koneeseen.

Ensimmäinen maailmansota osoittautui yritykselle merkittäväksi myyntiponnistukseksi, kun armeija vaati moottoripyöriä, kun Yhdysvallat astui ensimmäiseen maailmansotaan vuonna 1917. Se osti yhtiöltä yli 20 000 moottoripyörää. Rekrytoidakseen lisää kotimaisia ​​asiakkaita moottoripyörilleen yritys toi samana vuonna markkinoille polkupyörien sarjan, mutta lopetti sen vuonna 1923 pettymysten vuoksi. Vuoteen 1920 mennessä Harley-Davidsonista oli kuitenkin kasvanut maailman suurin moottoripyörien valmistaja, jolla on jälleenmyyjiä 67 maassa. He tuottivat valtavia 28 189 konetta vuosittain.

Muutama vuosi myöhemmin, Suuri lama alkoi, mikä vaikutti negatiivisesti yhtiöön ja sen toimintaan myynti laski 21 000 koneesta vuonna 1929 3703 koneeseen vuonna 1933. Se nousi suuresta lamasta murskattuna mutta elossa ja oli vain yksi kahdesta amerikkalaisesta moottoripyörävalmistajasta, jotka selvisivät. Se nousi jälleen entiseen asemaansa, kun se toisti suuren määrän koneita Yhdysvaltain armeijalle toisen maailmansodan aikana. Harley-Davidson sai kaksi armeijan laivaston E-palkintoa vuosina 1943 ja 1945.Erinomaisuus tuotannossa‘. Se myös aloitti uudelleen suurten V-twin-moottoripyörien siviilituotannon, jotka menestyivät kilparadoilla ja yksityisten ostajien kanssa.

Yritys kehittyi ja vuoteen 1970 mennessä siitä tuli elämäntapabrändi, joka myi takkeja, liivejä, T-paitoja ja erilaisia ​​muistoesineitä Harley-Davidsonin elämäntavan muistoksi. 1980-luvulla ihmiset edistyivät taloudellisesti pitkän taloudellisen tauon jälkeen, joka johti yrityksen myynnin nousuun.

Lähihistoria

1980-luvun vuosikymmen osoittautui yhtiölle suunnattoman kannattavaksi. Harley-Davidsonin moottoripyörien omistajista koostuva ryhmä gjäsenmäärä nousi 90 000:een ja yritys on rekisteröity a noin 3 miljoonan Yhdysvaltain dollarin voitto vuonna 1984. Tämä luku kasvoi vielä 1,5 miljoonalla dollarilla muutamassa lyhyessä vuodessa. Harley Davidson jatkoi kasvupolullaan 2000-luvulle asti. Mukaan vuonna 2006, se raportoi a noin miljardi dollaria kun sen ydinomistajaryhmä saavutti keski-iän ja yhtiön osakekurssi nousi huippuun. Se oli kuitenkin myös yrityksen viimeinen menestyksekäs vuosi.

🔥 Empfohlen:  Automatisoidut digitaalisen markkinoinnin raportit integroidaan kognitiiviseen hakukoneoptimointiin

Pudotus

Ikoninen yritys, joka oli selvinnyt ja kasvanut kahdesta maailmansodasta ja suuresta lamasta, joutui vuoden 2007 talouden taantuman uhriksi, ja se kamppaili myynnin ja osakekurssien romahtamisen kanssa vuosina 2007–2009. Tämä pysäytti äkillisesti yrityksen uudet pyrkimykset markkinoida tuotettaan nuorempi ja uusi yleisö, johon kuului naisia ​​ja lapsia.

Selviytyäkseen tästä taloudellisen taantuman uusimmasta uhasta se palasi tuottamaan polkupyöriä, joita sen nykyinen asiakaskunta halusi, mikä johti äänekkäisiin, chopper-tyyleihin ja tilaa vieviin moottoripyöriin.

He eivät huomioineet sitä, että heidän nykyinen ydinasiakaskuntansa oli ikääntymässä ja brändi oli menettänyt mahdollisuutensa kehittyä ajan mukana. Vuoteen 2008 mennessä Harley-Davidsonin omistajan keski-ikä oli 50 vuotta, eikä nuorempi sukupolvi samaistunut yrityksen pyörätyyleihin tai eetokseen. Tämä johtui moottoripyörän korkeasta hintapisteestä, joka teki siitä mahdotonta ostaa nuoremmalle sukupolvelle, jolla ei ollut niin korkeita käytettävissä olevia tuloja. Kolmas isku brändiä vastaan ​​oli se, että sen imago yhdistettiin keski-ikäisiin miehiin ja isähahmoihin.

Johtopäätös

Ikoninen yritys, joka oli aikoinaan huipussaan ja johtava moottoripyörien valmistaja kaikkialla maailmassa, ei ole onnistunut toipumaan vuoden 2007 laman jälkeen. Vaikka sen myynti on parempi, se ei ole kyennyt saamaan taantumaa edeltäviä lukujaan. Pääasia on, että heidän pyöränsä eivät houkuttele millenniaaleja ollenkaan. Nykyään yritys, joka on selvinnyt useista omistusjärjestelyistä, tytäryhtiöjärjestelyistä, kireästä maailmanlaajuisesta kilpailusta sekä taloudellisen hyvinvoinnin ja tuotteiden laadun jaksoista, kamppailee selviytymisen puolesta. Vain aika näyttää, onnistuuko yritys kääntämään omaisuutensa.

UKK

Harley-Davidsonin moottoripyörissä on vankka rakenne ja innovatiiviset moottorit. Monet osat ovat myös helposti vaihdettavissa, jolloin ratsastajat voivat pitää pyöränsä huippukunnossa ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa koko konetta.

Mikä oli ensimmäinen Harley Davidson -malli koskaan valmistettu?

Ensimmäinen Harley-Davidson-moottoripyörä valmistettiin vuonna 1903 ja se sai nimen Harley-Davidson Model 1.

🔥 Empfohlen:  Vinkkejä oman mediayrityksen perustamiseen

Myykö Harley-Davidson lifestyle-tuotteita?

Kyllä, Harley-Davidson myy moottoripyörävalikoimaansa elämäntapatuotteita, kuten takkeja, liivejä, T-paitoja ja erilaisia ​​muistoesineitä, kuten kodin sisustusta, koristeita, asusteita, leluja ja videopelejä.

Jotkut suosituimmista Harley-Davidson-malleista ovat Sportster, Dyna ja Softail.