Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

HBO Max laajentaa palveluaan 15 maahan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: HBO Max laajentaa palveluaan 15 maahan

Jos olet odottanut HBO Maxin saapumista alueellesi, tämä voi olla onnenviikkosi. Tiistaina WarnerMedia ilmoitti laajentavansa premium-suoratoistoalustaa 15 uuteen Euroopan maahan. Tämä uusin siirto jatkaa WarnerMedian maailmanlaajuista HBO Max -aloitetta ja merkitsee niiden eurooppalaisen käyttöönoton toista aaltoa.

HBO Max on nyt saatavilla 15 maassa: Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Unkari, Moldova, Montenegro, Alankomaat, Pohjois-Makedonia, Puola, Portugali, Romania, Serbia, Slovakia ja Slovenia.

Palvelu lanseerattiin toukokuussa 2020, ja se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Yhdysvalloissa. Kesäkuussa 2021 se laajeni 39 alueelle Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla. Lokakuussa 2021 HBO Max saapui Eurooppaan ja esiintyi Pohjoismaissa, Espanjassa ja Andorrassa. Kun nämä 15 uutta maata on lisätty luetteloon, HBO Max on nyt saatavilla 61 alueella.

”Alle 24 kuukaudessa olemme rakentaneet skaalautuvan suoratoistoyrityksen, joka on läsnä 61 alueella ja kasvaa jatkuvasti. International on jatkossakin tärkeä osa globaalia kasvutarinaamme, HBO Max Internationalin johtaja Johannes Larcher sanoi lehdistötiedotteessa. “Olen erityisen ylpeä siitä, että läsnäolomme Keski- ja Itä-Euroopassa vahvistaa entisestään tämänpäiväisen HBO Maxin julkaisun myötä ja että tuplaamme vahvan sitoutumisemme faneja, kumppaneita ja työntekijöitä kohtaan koko alueella tänä haastavana aikana.”

HBO Maxin debyytti Keski- ja Itä-Euroopassa ja Portugalissa sisältää kampanjan, joka säästää katsojat yli 30 % kuukausittaisesta jäsenmaksusta tilauksensa ajan. Alankomaissa HBO Max lanseerataan vakiotasolla ja perustasolla, molemmat 50 % alennuksella. Vakiotaso tarjoaa HD 1080p, 4K, kolme samanaikaista suoratoistoa ja 30 latausta 4 eurolla. Perustasolla on HD 720p, yksi samanaikainen suoratoisto ja viisi latausta 3 eurolla.

Valitettavasti asiakkaat Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Italiassa joutuvat odottamaan HBO Maxin hankkimista. Tällä hetkellä WarnerMedialla on tuottoisa yksinoikeudellinen sisällönjakelusopimus brittiläisen yleisradioyhtiön Skyn ​​kanssa, jonka on määrä päättyä vuonna 2025. Niin kauan kuin tämä sopimus kestää, WarnerMedia ei aio tarjota suoratoistopalveluaan maissa, joissa Sky toimii. WarnerMedia suunnittelee kuitenkin tuovansa HBO Maxin Turkkiin, Kreikkaan, Islantiin, Viroon, Latviaan ja Liettuaan myöhemmin tänä vuonna.

🔥 Empfohlen:  Adobe Research laajentaa irrotettua GAN-kasvojen muokkausta