Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

HealthyWage Review: Ansaitse jopa 10 000 dollaria painonpudotusvedolla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: HealthyWage Review: Ansaitse jopa 10 000 dollaria painonpudotusvedolla

Jos olet joskus yrittänyt laihtua, tiedät kuinka vaikeaa se voi olla.

Painonpudotus on usein turhauttavaa, yksinäistä prosessia kiusausten välttämisestä, tukiverkoston puuttumisesta ja motivaation laskusta.

Puhumattakaan kuinka kalliiksi se voi tulla.

Mitä jos voisit löytää tukea ja motivaatiota sekä taloudellisia kannustimia pysyäksesi painonpudotustavoitteissasi ja ansaitaksesi samalla rahaa?

HealthyWagen ansiosta on.

Mikä on HealthyWage?

Terve Palkka on painonpudotussivusto, joka kannustaa käyttäjiä saavuttamaan painonpudotus- ja kuntotavoitteensa. Se tekee tämän tarjoamalla taloudellisia kannustimia ja rahapalkintoja, sosiaalista motivaatiota, positiivista vertaispainetta ja kilpailuja. Käyttäjät voivat osallistua yksilöinä tai osana tiimiä.

Osallistujat voivat käyttää mitä tahansa ruokavaliota tai kuntosuunnitelmaa; HealthyWage ei tarjoa niitä. Se kuitenkin edistää terveellistä painonpudotusta. Joukkuehaasteissa se mahdollistaa vain 16,6 %:n kokonaispainon pudotuksen. Yksilöt voivat menettää enemmän, jos he haluavat, mutta rajat asetetaan sille, kuinka paljon lasketaan lopullisen tavoitteen saavuttamisessa.

Onko HealthyWage laillinen?

HealthyWage-arvioinnin aikana törmäsimme useisiin medialähteisiin, jotka vahvistavat HealthyWagen legitiimiyttä yrityksenä.

Sen perustamisesta vuonna 2009 lähtien HealthyWage on ollut esillä useissa kansallisissa uutis- ja medialähteissä, mukaan lukien Hyvää huomenta Amerikka, NPRja NBC:n Today Show. Sillä on Better Business Bureau -luokitus A+, eikä siinä ole havaittu valituksia. Asiakasarvioita on vain 60, mutta suurin osa niistä on myönteisiä.

Miten HealthyWage toimii?

Osallistuaksesi HealthyWageen lyöt vetoa painonpudotuksestasi ja kilpailet sitten muita vastaan ​​– joko yksilönä tai osana joukkuetta – saavuttaaksesi tavoitteen. Jos saavutat tavoitteesi, voitat rahaa. Jos et, häviät etkä pääse jakamaan voittoja.

1. Määritä palkintosummasi HealthyWage-palkintolaskurin avulla.

Ensimmäinen askel on käyttää HealthyWage-laskuri määrittääksesi kuinka paljon painoa haluat pudottaa (täytyy olla vähintään 10 % aloituspainostasi), kuinka paljon rahaa olet valmis panostamaan (5–995 dollaria kuukaudessa) ja kuinka kauan sinun on saavutettava tavoitteesi ( 6-18 kuukautta).

Sinun on myös ilmoitettava sukupuolesi, pituutesi ja nykyinen painosi. HealthyWage edellyttää, että luot käyttäjätunnuksen ja salasanan, ennen kuin se kertoo sinulle arvioidun palkintosumman. Voit myös käyttää Facebook-tiliäsi kirjautuaksesi sisään ja saadaksesi tiedot palkinnon määrästä.

Voit pelata numeroilla HealthyWage-laskimella, kunnes olet tyytyväinen palkintoon, joka voi olla jopa 10 000 dollaria.

2. Luo tili asettaaksesi vedon.

Kun olet loi tilin ja olet tyytyväinen palkintosummaasi, voit asettaa vedon. Tässä vaiheessa sinun on annettava maksutietosi ja valittava, haluatko maksaa kuukausierissä vai kaikki kerralla.

Ryhmähaasteet vaativat 25 dollarin kuukausimaksun, jos osallistut yrityksen kautta, ja 33 dollaria kuukaudessa, jos liityt satunnaisesti määrättyyn tiimiin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tästä opettajasta tuli YouTuber ansaitsee 40 000 dollaria kuukaudessa

3. Tarkista painosi.

Jotta voit aloittaa haasteen, sinun on vahvistettava painosi. Itse asiassa sinun on tehtävä tämä vähintään kahdesti – kerran, kun asetat vedon, ja uudelleen panostusjaksosi lopussa.

Sivusto sanoo, että voit tarkistaa painosi kuntosalillasi, lääkärisi kanssa tai Painonvartijoiden kokouksessa. Jos et kuulu kuntosalille tai Painonvartijoille, voit sopia ilmaisen vierailun jonkun sen kumppanin kanssa ilman liittymisvelvollisuutta. Voit myös tarkistaa painosi käyttämällä kotivaakaa ja lähettämällä valokuvan sen sovelluksen kautta.

4. Laihduta, voita rahaa.

Jos saavutat painonpudotustavoitteesi, HealthyWage maksaa sinulle käteisellä. Mutta jos et, kuukausittaiset maksusi käytetään HealthyWage-tukeen ja tulevien voittajien maksamiseen.

Jos et usko, että rahat yksin riitä motivoimaan sinua menestymään, sinun kannattaa harkita tiimiin liittymistä. HealthyWage antaa sinulle mahdollisuuden luoda oman viiden hengen tiimisi tai liittyä satunnaiseen tiimiin muiden laihduttaa haluavien käyttäjien kanssa.

Muita tapoja voittaa rahaa HealthyWagella

Yksittäisten haasteiden lisäksi on muitakin tapoja voittaa rahaa HealthyWagella.

Joukkueen haasteita

Joukkueen haasteet muodostavat suuren osan HealthyWagen haasteista. He rohkaisevat ihmisiä muodostamaan oman tiiminsä ystävistä, perheestä, työtovereista tai jopa liittymään satunnaiseen tuntemattomien joukkoon, joka haluaa laihtua ja ansaita rahaa.

Joukkuehaasteisiin pääsymaksullasi voit kilpailla rahapalkinnoista, ja HealthyWage sanoo, että jos laihdutat 10 % lähtöpainostasi kuuden kuukauden kuluessa aloittamisesta, voit saada rekisteröintimaksusi hyvityksen. Joukkueille jaettava pääpalkinto on 10 000 dollaria.

Yritysten haasteita

Kuten Weight Watchers at Work, HealthyWage tarjoaa a ilmainen ohjelma työnantajille ja valtion urakoitsijoille, jotka toimivat kuten Team Challenges.

Jos osallistut työnantajasi kautta ja kaksi muuta tiimiä on rekisteröitynyt, rekisteröintimaksusi voidaan jättää maksamatta. HealthyWage mainitsee myös, että “jos yrityksesi osallistuu jo kilpailuun, saatat saada alennuksen rekisteröinnistä, koska jotkut yritykset päättävät kattaa osan osallistuvien työntekijöiden kustannuksista.”

Viittaukset

Voit kasvattaa tulojasi ohjaamalla muita ohjelmaan. HealthyWage maksaa 40 dollaria jokaisesta suosittelemastasi ystävästä tai perheenjäsenestä, joka liittyy haasteeseen. Jos he ilmoittautuvat haasteesi kymmenen ensimmäisen päivän aikana, suositusbonuksesi nousee 100 dollariin.

Osallistu useisiin haasteisiin

Voit maksimoida tulosi HealthyWagella osallistumalla useisiin haasteisiin kerralla. Käyttäjät voivat tehdä Team- ja HealthyWager-haasteen samanaikaisesti askel- ja jättipottihaasteitajopa kymmenen haastetta.

Sinulla ei kuitenkaan voi olla kahta samanaikaista yksittäistä painonpudotusvetoa. Sinulla voi olla vain yksi HealthyWager-yksilöllinen painonpudotusveto kerrallaan.

Aiheeseen liittyvä: 20 uudenvuodenlupausideaa, joiden avulla vuodesta 2023 tulee vielä paras vuosi

Miten ja miksi HealthyWage toimii

On helppo sanoa, että HealthyWage toimii taloudellisten kannustimien vuoksi, ja vaikka se on totta, se on enemmän kuin sitä. Myös sosiaaliset ja vastuulliset näkökohdat rohkaisevat ja motivoivat. Ryhmähaasteet lisäävät yhteisöllisyyden tunnetta ja positiivista vertaispainetta, koska tunne siitä, ettei halua pettää toista, on voimakas motivaattori.

🔥 Empfohlen:  12 kysyttyä matkailutyötä: Ansaitse rahaa matkustaessasi ympäri maailmaa

Yli 40 000 jäsenen Facebook-ryhmän ansiosta et ole koskaan todella yksin osallistuessasi HealthyWage-haasteeseen.

DollarSproutin markkinointikoordinaattori Noah Riggs piti foorumit erityisen hyödyllisinä, kun hän osallistui HealthyWage-haasteisiin. Hän sanoi, että se on todella mahtavien ihmisten kannustava yhteisö ja että pelkkä foorumien lukeminen oli motivoivaa.

Noah, joka ilmoittaa olevansa taloudellisesti motivoitunut ja kokevansa painetta, kun rahaa on pulassa, osallistui HealthyWager-päähaasteeseen neljän muun pienemmän haasteen ohella.

Hän hävisi yhden, mutta voitti neljä, ja hänen kokonaisvoittojensa yhteenlaskettu summa oli 1 884 dollaria (miinus kuukausimaksut haasteeseen pysymiseksi). Hän sanoi, että jos laihdutat laillisesti ja aikataulussa, pienemmät haasteet ovat hyvä idea. Varmista vain, että pidät punnitusaikataulua. Et halua missata yhtään punnitusta ja mahdollisesti menettää palkintosi.

HealthyWage-vaihtoehdot

Jos huomaat, että painonpudotustavoitteidesi asettaminen ei kannusta sinua, voit käyttää muita vaihtoehtoja joko HealthyWagesta riippumatta tai sen kanssa.

DietBet

DietBet on toinen painonpudotusalusta, joka kannustaa ihmisiä saavuttamaan painonpudotustavoitteensa panostamalla rahaa. Se toimii kuten HealthyWage, koska voit liittyä yksilö- tai tiimihaasteisiin, luoda omia ja voittaa rahaa.

Siinä on eritasoisia haasteita: Kickstarter, Transformer ja Maintainer. Voit valita, mihin haluat liittyä sen mukaan, missä olet painonpudotusmatkallasi.

Sinun tarvitsee vain vahvistaa painosi sen verkkosivustolle ladatun valokuvan avulla. Ei ole vaihtoehtoa vierailla kuntosalilla, lääkärin vastaanotolla tai Painonvartijan paikalla.

Voit oppia lisää DietBetistä, kuinka se estää huijaamisen, suojaa yksityisyyttäsi ja paljon muuta vierailemalla sen sivustolla.

Tee oma painonpudotusveto

Jos et halua käyttää verkkosivustoa tai sovellusta, voit noudattaa samoja HealthyWagen sääntöjä ja menettelytapoja aloittamalla henkilökohtaisen haasteen ystäviesi, työtovereiden, naapureiden tai perheenjäsenten kanssa. Sinun tehtäväsi on asettaa ehdot, säännöt, ehdot, aikarajat ja seurata punnituksia ja painonpudotuksen kokonaismääriä. Sinun on myös löydettävä tapa kerätä rahat kaikilta ja tallentaa ne, kunnes haaste on ohi.

Aiheeseen liittyvät: 13 laillista sovellusta, jotka maksavat kävelemisen seuraamalla askeleitasi

HealthyWage Review UKK

Jos olet uusi HealthyWagen käytössä, sinulla saattaa olla kysymyksiä sen toiminnasta, turvallisuudesta ja rahojen käytöstä.

Miten palkinto lasketaan?

Ei ole täysin selvää, miten palkintosi lasketaan. Sinun tiedot syötä HealthyWage-palkintolaskuriinyhdessä muiden muuttujien, kuten vuodenajan ja BMI:n kanssa, suoritetaan patentoidun algoritmin avulla, joka määrittää, kuinka paljon voitat.

Algoritmia päivitetään ja parannetaan jatkuvasti, joten kaksi samanlaisessa tilanteessa olevaa henkilöä voisi saada erilaisia ​​palkintoja. Mutta kun sitoudut, palkintosummasi on asetettu – paluuta ei ole.

🔥 Empfohlen:  7 parasta vinkkiä SEO:n mittaamiseen verkkokauppayrityksesi orgaaniselle liikenteelle

Onko HealthyWage turvallista käyttää?

Joo. HealthyWagelle suoritettu maksu on turvallista, eikä sitä tallenneta sen järjestelmään. Henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten painoa, ei jaeta joukkuetovereille tai työnantajille, vaikka he voivat nähdä painonpudotusprosenttisi.

Kuinka heillä on varaa maksaa ihmisille laihduttamisesta?

Sivustonsa mukaan HealthyWagea “kannattavat taloudellisesti vakuutusyhtiöt, terveydenhuoltojärjestelmät ja sairaalat, elintarvikeyhtiöt ja hallitus. Hallitus ja yritysjohtajat tietävät, että kannustimet toimivat ja ovat kustannustehokas ratkaisu.

Ja vaikka raha on loistava motivaatioväline, se ei voita heidän panostaan. Ei-voittajille HealthyWage säilyttää haasteen alussa asetetun kuukausipanoksen.

Kuinka paljon rahaa voin voittaa HealthyWagella?

Eniten voit voittaa joukkuehaasteen aikana on osuutesi 10 000 dollarin palkinnosta.

Yksittäisissä haasteissa palkintosi riippuu panoksesta, henkilötiedoistasi ja muista muuttujista. Kuitenkin, kun olet tehnyt vedon, palkintosummasi on taattu, eikä se muutu.

Auttaako HealthyWage tehokkaasti laihduttamaan?

Joo. HealthyWage auttaa tehokkaasti laihtumaan. Vaikka se ei tarjoa valmiita aterioita tai kuntoilusuunnitelmia, se tarjoaa taloudellisia kannustimia, sosiaalista vastuuta ja muita työkaluja, jotka pitävät ihmiset motivoituina ja tiellä saavuttamaan painonpudotustavoitteensa.

Hyvittääkö HealthyWage?

Kun haaste on alkanut, Terve Palkka ei myönnä hyvityksiä, ellei se johdu lääketieteellisistä syistä tai raskaudesta. Hyvitykset voidaan myöntää ennen haasteen alkamispäivää.

Sovellus on laillinen, mutta älä jää hukkaan

Tarkastelun perusteella HealthyWage tarjoaa todellisen, tehokkaan ja laillisen tavan saada palkkaa laihduttamisesta. Sen taloudellisten kannustimien, sosiaalisen tuen, tavoitteiden asettamisen, teknologian ja oman henkilökohtaisen terveys- ja hyvinvointitietosi käyttö antaa sinulle mahdollisuuden elää terveellisempää elämää.

Siihen liittyy kuitenkin tietty riski. Ole älykäs ja realistinen sen suhteen, kuinka paljon sinulla on varaa lyödä vetoa, sekä mahdollisuuksistasi voittaa vetosi. Jos pidennät itseäsi liikaa tai olet epärealistinen aikarajojen suhteen, saatat päätyä häviämään rahaa sen sijaan, että voitat sen.

Table of Contents