Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hei katso, iPhonen Dynamic Island on tullut… Androidille?!?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hei katso, iPhonen Dynamic Island on tullut… Androidille?!?

Apple aiheutti paljon jännitystä julkistaessaan Dynamic Islandin uusissa iPhone 14 Pro- ja iPhone 14 Pro Max -puhelimissa aiemmin tässä kuussa (vaikka se ei käy ilmi kaikille).

Ominaisuus herättää eloon muuten tylsän pillerin muotoisen leikkauksen näytön yläosassa muuttamalla sen ulkoasua näytettävän tiedon tai säätimien mukaan.

Liikkeenä, joka olisi varmasti saanut Steve Jobsin pudistelemaan päätään tyrmistyneenä – ja mahdollisesti pikavalintaa Applen huippulakimiehenä – Dynamic Island on nyt laskeutunut… Androidille!

Jawomo

Ei, se ei ole osa Googlen mobiilikäyttöjärjestelmän äskettäistä päivitystä. Pikemminkin ilkeä kehittäjä on tuonut sen Androidille DynaSpot-nimisen sovelluksen kautta, joka kohdistuu monien Android-puhelimien mukana tulevaan rei’itysleikkaukseen.

Dynaamisen Spotin luojan Jawomon jakama video (alla) näyttää sovelluksen varhaisen version toiminnassa.

Onko iPhonen Dynamic Island -ominaisuus mahdollista Androidissa? (Katso koko näytöllä mobiililaitteella)

Kuten Applen Dynamic Island, dynamicSpot toimii moniajotyökaluna, joka tarjoaa nopean tavan nähdä muun muassa viimeisimmät ilmoitukset tai puhelimen tilan muutokset.

Pysyen teemassa kaikkien Applen Dynamic Island -ominaisuuksien nostamisesta, voit myös napauttaa paikkaa avataksesi näytettävän sovelluksen ja painaa sitä pitkään laajentaaksesi sitä ja tarkastellaksesi lisätietoja.

Jawomo huomauttaa, että vaikka iPhonen Dynamic Island ei ole muokattavissa, dynamicSpot selittää: “Voit muuttaa vuorovaikutusasetuksia, valita, milloin ponnahdusikkuna näytetään tai piilotetaan tai mitkä sovellukset näkyvät.”

Kehittäjä lisää: “Koska dynamicSpot käyttää Androidin ilmoitusjärjestelmää, se on yhteensopiva lähes kaikkien sovellusten kanssa, kuten viesti-ilmoitukset, ajastinsovellukset ja jopa musiikkisovellukset.”

Voit myös siirtää sovelluksen paikan sijaintia, mikä on tärkeä ominaisuus, koska Android-puhelimien valmistajat eivät kaikki laita kameran aukkoa näytön keskelle.

Nähtäväksi jää, valitsevatko Android-käyttäjät dynamicSpotin. Voisi olla hauskaa kokeilla, vaikka kehitysvaiheessa voi olla virheitä – äläkä odota (ei kuitenkaan vielä) Applen toiminnan sujuvuutta ja rikkautta.

🔥 Empfohlen:  Hei, Microsoft – lopeta tuotteidesi saastuttaminen lisämyynnillä ja temppuilla

DynamicSpot-sovellus on tällä hetkellä betavaiheessa, ja sen voi ladata ilmaiseksi Google Playsta. Saadaksesi sen täyden toiminnon sinun on kuitenkin luovutettava 5 dollaria.