Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hei Siri, sanonpa vain Siri

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hei Siri, sanonpa vain Siri

Useimmat Apple-laitteen käyttäjistä tietävät, että helpoin tapa käyttää sen digitaalista avustajaa on soittaa “Hei, Siri”.

Mutta nyt näyttää siltä, ​​​​että Apple pyrkii yksinkertaistamaan herätyslausetta poistamalla sanan “Hei” ja valitsemalla vain “Siri”.

Uutinen muutoksesta tulee luotettavalta Apple-analyytikko Mark Gurmanilta. Gurman huomauttaa sunnuntaina Bloombergille antamassaan raportissa, että vaikka se saattaa tuntua helpolta muutokselta, sen toteuttaminen vaatii itse asiassa “merkittävän määrän tekoälykoulutusta ja taustalla olevaa suunnittelutyötä”.

Haasteena on ilmeisesti saada Siri tunnistamaan yksittäinen sana “Siri” eri aksenteilla ja murteilla. Se antaa Siri-insinööreille myös yhden tavun vähemmän työskentelyä kuin “Hei, Siri”. Tämän seurauksena Apple haluaa olla varma, että uusi herätyskomento toimii täydellisesti, jotta vältytään vahingossa tapahtuvilta ja mahdollisesti kiusallisilta tilanteilta, joissa digitaalinen avustaja käynnistyy odottamatta. ” jotta se saapuisi.

Applen kerrotaan olevan myös halukas integroimaan Sirin syvemmin kolmansien osapuolien sovelluksiin ja palveluihin samalla, kun se parantaa kykyään ymmärtää komentoja ja vastata oikealla tavalla.

Insinöörit ovat työskennelleet päivitysten parissa muutaman viime kuukauden ajan ja ovat testanneet niitä työntekijöillä, Gurman sanoi.

Samanlaiset Amazonin ja Googlen kehittämät digitaaliset avustajat vaativat myös herätyssanoja aloittaakseen. Amazon vaatii vain yhden sanan “Alexa”, kun taas Google luottaa “OK, Google” kehotteena.

Onneksi, jos taloudessasi on Alexa-niminen ihminen tai lemmikki – tilanne, joka voi aiheuttaa loputtomia onnettomuuksia, jos käytät mitä tahansa Amazonin älylaitetta –, Amazonin järjestelmä antaa sinun muuttaa herätyssanaksi “Amazon”, “Echo” tai ” Tietokone.”

Raportissaan Gurman sanoo, että hän haluaisi Applen antavan sinun valita äänellä, mihin Siri-laitteeseen haluat vastata. “Otan täältä maailman pienimmän viulun useiden Apple-laitteiden omistajille, mutta yrityksen pitäisi todella antaa käyttäjien määrittää, haluavatko he käynnistää iPhonen, iPadin vai HomePodin Sirille”, toimittaja kirjoitti.

🔥 Empfohlen:  Kanadalainen ruokakauppa myy toisen sukupolven AirPodeja vain 89 dollarilla

Tietysti, jos haluat estää Apple-laitettasi aina kuuntelemasta Siri-herätyssanaa, se on helppo tehdä. Esimerkiksi iPhonessa valitse Asetukset, Siri ja haku ja vaihda sitten “kuuntele ‘Hei, Siri”.

Jos haluat helpon tavan aktivoida digitaalinen avustaja soittamatta ulos, valitse “paina Sirin sivupainiketta”, joka sijaitsee samassa Asetukset-osiossa.