Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Heksometri – Verkkosivuston terveyden ja suorituskyvyn seurantaratkaisu!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Heksometri – Verkkosivuston terveyden ja suorituskyvyn seurantaratkaisu!

Toisin kuin perinteiset käytettävyyden ja sivun nopeuden seuranta-alustat, jotka vain kertovat, milloin verkkosivustosi on alhaalla tai hidas, Hexometerin AI-avustaja toimii reaaliajassa ehdottaakseen kasvumahdollisuuksia ja havaitakseen poikkeavuuksia verkkosivustosi kunnossa ja suorituskyvyssä, ennen kuin ne polttavat reiän taskuusi.

Heksometri on a kattava 24/7 seurantatyökalu joka tarkistaa verkkosivustosi kunnon ja suorituskyvyn ja varoittaa, kun asiat menevät pieleen, ennen kuin ne vaikuttavat liiketoimintaasi.

Heksometri – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Heksometri

Päämaja Jerevan, Armenia tai DE, Yhdysvallat
sektori SaaS, verkkosivuston suorituskyvyn valvonta
Perustaja Stepan Aslanyan, Vahe Sargsyan ja Chris Closset
Perustettu 2019
Laillinen nimi Hexact, Inc
Verkkosivusto hexometer.com

Tietoja heksometristä ja miten se toimii
Heksometri – kohdemarkkinoiden koko
Hexometerin ja tiimin perustajat
Heksometri – liiketoimintamalli ja tulomalli
Heksometri – Käynnistys
Heksometri – Kasvu
Heksometri – Tunnustus ja saavutukset

Tietoja heksometristä ja miten se toimii

Tiimillä on yli 18 vuoden kokemus verkkokaupan rakentamisesta sekä keskisuurten ja suurten monikansallisten brändien auttamisesta kasvamaan verkossa.

Hexometer toimii 24/7 ja tarkistaa verkkosivustosi seisokkien, sivun nopeusongelmien, tietoturva-aukkojen, sivu- ja JS-virheiden, sähköpostin toimittavuuden, SEO-optimoinnin tai palvelimen konfigurointiongelmien varalta.

Kaikki tapahtuu pilvessä, ja pääset alkuun muutamassa minuutissa – koodia ei tarvitse muuttaa.

Heksometri – kohdemarkkinoiden koko

Hexometer tarjoaa 24/7 verkkosivujen seurantaa ja markkinointia koskevia oivalluksia liiketoimintasi suojaamiseksi ja myyntisi kasvattamiseksi. Yksinyrittäjistä, pienistä ja keskisuurista yrityksistä, toimistoista maailmanlaajuisiin brändeihin, se tarjosi sinulle kaiken kattavan. Koodimuutoksia ei vaadita.

Hexometerin ja tiimin perustaja

Stepan Aslanyan on perustaja ja toimitusjohtaja heksometristä. Vahe Sargsyan on perustaja ja teknologiajohtaja heksometrillä.

Chris Closset oli varhainen asiakas, ja he onnistuivat vakuuttamaan hänet liittymään kumppaniksi ja CMO muutaman viikon keskustelun jälkeen siitä, kuinka he voisivat parantaa palveluaan. Hän ohjaa nyt konsernin strategista suuntaa ja johtaa markkinointistrategiaa.

Heksometri – liiketoimintamalli ja tulomalli

Heksometrissä on a tilausliiketoimintamallijossa on ilmainen ikuinen vaihtoehto.

Heksometri – Käynnistys

Heksometri on aktiivinen erilaisissa sosiaalisen median kanavia mukaan lukien Reddit, Quora ja ProductHunt. The kasvu on pääosin ollut orgaaninen perustuen suusta suuhun, olemassa olevien käyttäjien suosituksiin sekä sosiaalisen median ja lehdistömainintaan.Heksometri – Kasvu

Hexometer kasvaa nopeasti, ja tämä kasvu tarjoaa heille ainutlaatuisen mahdollisuuden auttaa yrityksiä laajasti näinä vaikeina aikoina. Verkkoyritysten on nyt enemmän kuin koskaan suojeltava verkkomyyntiään, varmistettava myyntisuppiloidensa toiminta ja maksimoitava maksullisten mainosten ja maksuttomien hakujen liikenne.

Viimeisten 6 kuukauden aikana Hexometer on ottanut käyttöön laajan valikoiman tuoteparannuksia mukaan lukien Zapier-integraatio, Google-hakukonsolin tiedot, perusteellinen sivun nopeuden valvonta, JS-virheiden havaitseminen, haitallisen koodin valvonta, Google Shes -integraatio ja suojausotsikon tarkistukset muutamia mainitakseni.

Tiimi odottaa voivansa parantaa ominaisuusjoukkoaan tehdäkseen menestymisestä verkossa entistä helpompaa, olitpa sitten verkkosivustoasi hallinnoiva yrityksen omistaja, asiakkaiden verkkosivustoja hoitava toimisto tai verkkokehitysprojekteissa työskentelevä kehittäjä.Heksometri – Tunnustus ja saavutukset

Heksometri sai useita palkinnot ProductHunt.com-sivustolta, mukaan lukien:

  • Viikon tuote #1 (marraskuu 2019)
  • Päivän tuote #1 (marraskuu 2019)
  • #2 Kuukauden tuote (marraskuu 2019).

UKK

Mikä on heksometri?

Hexometer on kattava 24/7-seurantatyökalu, joka tarkistaa verkkosivustosi kunnon ja suorituskyvyn ja varoittaa, kun asiat menevät pieleen ennen kuin ne vaikuttavat liiketoimintaasi.

Ketkä ovat Hexometerin perustajia?

Stepan Aslanyan, Vahe Sargsyan ja Chris Closset ovat Hexometerin perustajia.

Milloin Hexometer perustettiin?

Hexometer on perustettu vuonna 2019.Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Voivatko pienet kielimallit tarjota korkean suorituskyvyn? Tapaa StableLM: avoimen lähdekoodin kielimalli, joka voi luoda tekstiä ja koodia, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn oikealla...