Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hemmottele itseäsi. Gucci ja Oura ovat tehneet 950 dollarin älysormuksen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hemmottele itseäsi. Gucci ja Oura ovat tehneet 950 dollarin älysormuksen

Oura-sormusta valmistava yritys Oura on solminut kumppanuuden luksusmuotibrändin Guccin kanssa luodakseen erikoisversion puettavasta terveysmittaristaan. Se lisää Oura Ringin sisällä olevan teknologian uuteen, välittömästi tunnistettavaan Gucci-designiin, mikä antaa puetettavista vaatteista kiinnostuneille uuden ulkoasun, jos heillä on siihen budjetti.

Oura x Gucci -älyrengas perustuu kolmannen sukupolven malliin, joka julkaistiin marraskuussa 2021 ja jossa on uusia antureita ja enemmän sovellustoimintoja sekä uusi tilauspaketti. Oura Ring seuraa sykettäsi, hengitystiheyttäsi ja ruumiinlämpöäsi ja kerää tiedot selkeään sovellukseen, joka antaa sinulle yllättävän syvällisen käsityksen unesta, aktiivisuudestasi ja terveydestäsi.

Gucci on ottanut tämän tekniikan ja käärinyt sen uuteen muotoiluun. Se on valmistettu PVD-päällystetystä titaanista, ja sitä koristaa ikoninen Gucci G -logo, joka on ääriviivattu 18 karaatin kullalla, ja sen reunassa on punottu torchon-tyylinen kuvio, jälleen kullanvärinen. Painoa ei ole lisätty ja se painaa vaakaa 4 grammaan, mikä vastaa kevyimpää olemassa olevaa Oura Ringiä.

Tällä hetkellä on olemassa vain yksi Oura Ring -design, vaivaton titaanirengas, jossa on myös PVD-pinnoite ja tasainen osa päällä. Aiemmin Oura tarjosi mallia, jossa oli kärki tasaisen osan sijaan, mutta tämä lopetettiin kolmannen sukupolven mallissa. Värivaihtoehtoja on neljä – hopea, musta, kulta ja tumma mattapinta nimeltä Stealth.

Uuden muotoilun lisääminen lisää varmasti Oura Ringin houkuttelevuutta, mutta kun tämä uusi muotoilu tulee Guccin kaltaisesta luksusbrändistä, on odotettavissa myös yhtä ylellinen hinta. Tosiaan, Gucci x Oura -älysormus maksaa 950 dollaria tai 950 euroa. Se on huomattava edistysaskel hopeisten tai mustien ei-Gucci-versioiden 299 dollarin hintaan, ja silti yli kaksinkertainen 399 dollarin kulta- ja Stealth-versioiden hintaan.

Lisäarvoa on kuitenkin sisäänrakennettu, sillä Gucci Oura Ringin mukana tulee elinikäinen sovelluksen jäsenyys, joka maksaa 7 dollaria kuukaudessa kuuden kuukauden ilmaisen kauden päätyttyä millä tahansa tavallisella Oura Ringillä. Tilaus tarjoaa käyttöösi enemmän ominaisuuksia ja näkemyksiä datasta sekä pääsyn ohjattuihin rentoutumis- ja motivaatioistuntoihin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kehittää itseäsi: 20 käytännön itsesi kehittämisvinkkiä

Gucci x Oura -älysormus on saatavilla Guccin verkkokaupasta ja valikoiduista putiikeista 25. toukokuuta alkaen.