Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Henkilövahinkoja käsittelevän asianajotoimiston perustaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Henkilövahinkoja käsittelevän asianajotoimiston perustaminen

Käynnistys a henkilövahingon lakitoimisto voi olla palkitseva yritys, erityisesti asianajajille, joilla on riskinottoa ja seikkailunhalua. Asianajotoimiston perustaminen on kuitenkin monimutkainen prosessi, joka vaatii enemmän sitoutumista ja suunnittelua kuin pelkkä intohimo ja halu vapautua.

Jos olet toiminut lakimiehenä tai työskennellyt henkilövahinkoja käsittelevän asianajotoimiston alaisuudessa ja haluat perustaa yrityksesi, sinun on ymmärrettävä tietyt asiat ennen kuin valitset tämän polun. Mutta voit silti onnistua perustamaan henkilövahinkolakitoimiston, kun sinulla on oikeat vinkit, vaikka et olisikaan aiemmin omistanut yritystä.

Tässä artikkelissa analysoidaan joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä milloin alkaa a henkilövahingon lakitoimisto. Tarkista se!

 1. Kehitä hyvä liiketoimintasuunnitelma
  Kuten missä tahansa muussakin liiketoiminnassa, hyvin kirjoitettu liiketoimintasuunnitelma on välttämätön henkilövahinkoasianajajan perustamisessa. Suunnitelmasi ei pitäisi olla vain mielessäsi, vaan sinun tulee ottaa kynä ja kirja tai saada sormesi näppäimistölle ja kirjoittaa se.

  Tärkeimmät asiat sisällytettäväksi suunnitelmaasi ovat liiketoimintatavoitteesi, markkinointi- ja teknologiastrategiat, selkeä organisaatiorakenne ja toteutusstrategia.

  Kun kehität liiketoimintasuunnitelmaasi, on apua, jos etsit apua ja neuvoja vakiintuneilta asianajotoimistoilta, kuten Jones Whyte Law, saadaksesi tarvittavat tiedot.

2. Hanki asiakkaasi
Ennen kuin muutat pois lakitoimistosta, jossa työskentelit, sinun tulee selvittää, ovatko asiakkaasi valmiita muuttamaan kanssasi uuteen toimistoon.
Henkilövahinkolakitoimiston perustaminen ilman asiakkaita on vaikeaa, etkä välttämättä pysty pysymään pinnalla.
Sinun tulisi analysoida nykyisen yrityksesi sopimuspakotteet ja katsoa, ​​saako sinun muuttaa pois asiakkaidesi kanssa.
On aina tärkeää olla eettinen ottaessasi asiakkaita, vaikka et ehkä enää työskentelekään yrityksessä.

3. Riittävästi pääomaa
Henkilövahinkolakitoimiston perustaminen ja johtaminen edellyttää, että sinulla on riittävästi pääomaa hankkiaksesi kaikki tarvittavat laitteet ja palkataksesi asiaankuuluvan henkilöstön.
Muista, että et ehkä saa paljon tuottoa ensimmäisenä vuonna, ja jos sinulla ei ole tarpeeksi pääomaa, saatat ajautua konkurssiin.
Kokeneet asianajotoimistot menestyksekkäästi perustaneet asianajajat suosittelevat, että sinulla on vähintään vuoden palkan arvoisia säästöjä. On aina järkevää olettaa, että pahin voi tapahtua ja säästää sen mukaan.

🔥 Empfohlen:  Galaxy Z Flip 5 -vuoto paljasti juuri kaikki suurimmat tekniset tiedot

4. Vuokraa edullinen tilae
Ottaen huomioon, että vuokra topit jatkuvat aiheutuvien kustannusten luettelossa, on viisasta löytää edullinen tila startupille.
Mutta sinun on myös varmistettava, että valitset strategisen sijainnin. Voit jopa harkita tilan jakamista toisen yrityksen kanssa niin kauan kuin et kilpaile.
Voit esimerkiksi vuokrata toimiston eri lakialaan, kuten omaisuus- tai avioerolakiin, erikoistuneen asianajajan kanssa.
Tässä tapauksessa saatat jopa saada viittauksia toiselta yritykseltä aina, kun heillä on asiakkaita, jotka hakevat henkilövahinkopalveluja.

5. Sinulla on verkkosivusto ja tapaustenhallintaohjelmisto
Laadukas yrityssivusto on yksi tehokkaimmista tavoista markkinoida yritystäsi. Varmista, että verkkosivustosi on informatiivinen ja käyttäjäystävällinen, jotta asiakkaat voivat saada tietoa palveluistasi verkossa.
Asianhallintaohjelmisto auttaa sinua organisoimaan tapaukset hyvin ja välttämään yliaikataulut. Se säästää myös työvoimakustannuksissa, koska sinun ei tarvitse palkata työntekijää käsittelemään paperityötä.

Bottom Line
Henkilövahinkolakitoimiston perustaminen voi olla haastavaa, mutta erittäin saavutettavissa, kun käytät näitä vinkkejä ja suunnittelet strategisesti.

UKK

Kuinka kirjoitan liiketoimintasuunnitelman asianajotoimistolle?

 • Missio ja arvot. Toista tehtäväsi ja ydinarvosi täällä.
 • Maantieteellinen sijainti ja palvelualueet. Tunnista toimistosi sijainti ja maantieteelliset alueet, joita palvelet.
 • Oikeudellinen rakenne ja omistus.
 • Yrityksen historia.

Mitä henkilövahingon asianajaja käsittelee?

henkilövahinkolakimiehet ovat asianajajia, jotka auttavat ihmisiä, jotka ovat loukkaantuneet fyysisesti tai henkisesti toisen osapuolen huolimattomuuden tai tahallisen teon seurauksena. Henkilövahinkolakimiehet ovat siviililakimiehenä. He käsittelevät ensisijaisesti huolimattomuutta ja tahallisia vahingonkorvaustapauksia.

Kannattaako hankkia henkilövahinkolakimies?

Jos olet saanut vakavia vammoja onnettomuudessa, joka vaatii pitkäaikaista hoitoa, tai jos sinulla on pysyvä vamma, sinun tulee palkata henkilövahinkolakimies välittömästi. Vain kokenut lakimies voi laskea vammojesi arvoa.

Table of Contents