Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Homey viivästyttää uuden Homey Bridgen toimitusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Homey viivästyttää uuden Homey Bridgen toimitusta

Homey, joka ilmoitti tammikuussa CES 2022 -messuilla houkuttelevasta uudesta älykotijärjestelmästä, joka yhdistää erilaisia ​​​​brändejä, on paljastanut, että se viivyttelee uuden Bridgensä toimittamista, kun se korjaa joitain virheitä.

Homeyn PR-tiimi sanoo Digital Trendsille antamassaan lausunnossa, että yritys on ollut ylikuormitettu Bridgen kysynnästä sen beta-vaiheen aikana, ja lisäsi, että testaus on johtanut joihinkin ongelmiin, jotka se haluaa ratkaista ennen kuin laitteet päätyvät kuluttajille. ‘ käsiä. ”Läpinäkyvästi kysyntä on johtanut muutamien vikojen löytämiseen, jotka haittaavat skaalautuvuuttamme, jos niitä ei ratkaista ennen toimitusta. Näiden virheiden löytäminen tarkoittaa, että siirrämme kuluttajille lanseerauksen toimituspäivämäärämme vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen loppupuolelle.

Homey Bridgen julkaisua on odotettu kovasti älykkään kodin maailmassa, koska tämän laitteen sanotaan pystyvän linkittämään erilaisia ​​älykodin laitteita ja järjestelmiä yhteen ja saamaan ne kaikki toimimaan synkronoidusti (ja yhdessä sovelluksessa!), riippumatta merkkiä tai tekniikkaa. Pohjimmiltaan Homey tekee laitteistolla sen, mitä Matter tekee yhteistyöllä.

Homey väittää, että Bridge voi yhdistää yli 50 000 erilaista älykkään kodin laitetta yli 1 000 merkiltä, ​​koska se on rakennettu kuudella langattomalla tekniikalla: Zigbee, Z-Wave Plus, Wi-Fi, Bluetooth, 433 MHz ja infrapuna. Teoriassa tämän pitäisi tarkoittaa, että kaikki älykodin laitteesi voivat toimia yhdessä ilman, että navigoit useissa sovelluksissa ja että kotisi ympärillä on erilaisia ​​​​keskittimiä, siltoja ja liittimiä.

Digital Trends on valmis tarkistamaan sillan (myydään 69 dollarilla), kun se julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna.

🔥 Empfohlen:  Älä lankea siihen – ChatGPT-huijaukset riehuvat sosiaalisessa mediassa