Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Honeygain Review 2023: Kuinka olen tienannut 2 000 dollaria myymällä Internetiäni

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Honeygain Review 2023: Kuinka olen tienannut 2 000 dollaria myymällä Internetiäni

Kun kuulin, että Honeygainin eniten ansaitseva ansaitsi 16 140 dollaria passiivisia tuloja vain 1 vuodessa, halusin heti tietää lisää sovelluksesta.[1]

(Spoileri: ei ole mahdollista myymällä käyttämätön internet.)

Harvemmin törmäämme tapoja ansaita passiivisia tuloja joihin ei liity jonkinlaista varsinaista työtä tai suuria summia, jotka on sijoitettu melko hyvän ajanjakson aikana, vain mielekkään tuoton näkemiseksi.

Teknisesti ottaen Honeygain ei ole poikkeus. Tosiasia on, että ilman Internet-yhteyttä, josta jo maksat, et voi ansaita ylimääräistä rahaa verkossa.

Asentamalla Honeygain-sovelluksen voit kuitenkin avata todella passiivisen tulovirran muutamalla napsautuksella ilman, että vaaditaan mitään lisätoimintoja. Näin tehdessään käyttäjät ansaitsevat rahaa tosiasiallisesti “myymällä” käyttämättömät osat Internet-yhteydestään.

Mutta koska heidän kotisivullaan vilkkuu 55 dollaria kuukaudessa, heidän ilmoitettu keskimääräinen 26 dollarin kotiutussumma ja poikkeava 16 000 dollarin menestystarina, on tärkeää selvittää, kuinka sovellus todella toimii, kuinka paljon voit odottaa ansaitsevansa ja lopulta onko tai ei ole järkevää käyttää sitä.

Kaikki nämä tiedot ja paljon muuta Honeygain-arvostelussamme.

Mikä on Honeygain?

Honeygain on laillinen passiivisen tulon sovellus jonka avulla käyttäjät voivat jakaa (myydä) käyttämättömät osuudet Internet-kaistanleveydestä. Kun pidät sovelluksen asennettuna ja aktiivisena työpöydälläsi, mobiililaitteessasi tai molemmissa, kerryt Honeygain-krediittejä, jotka voidaan vaihtaa USD:ksi tai kryptoksi.

Hyvitysten kertymiseen vaikuttavat sijaintisi, internetin nopeus ja IP-osoitteiden määrä, joihin laitteesi ovat yhteydessä.

Sovellus, jota ylläpitää Albany, NY-rekisteröity Swarmbyte Inc., julkaistiin toukokuussa 2019, ja sillä on aktiivisia käyttäjiä yli 150 maassa. Heillä on tällä hetkellä 4,5/5 tähteä Trustpilot yli 10 000 arvostelulla. Ne eivät ole BBB-akkreditoituja yrityksiä.

Kuinka Honeygain toimii

Kun sinä lataa sovellus ja viimeistele rekisteröintiprosessi, Honeygain alkaa välittömästi toimia taustalla ja hyödyntää käyttämätöntä kaistanleveyttäsi.

(Tämä on osa Internet-kapasiteetistasi, joka jää käyttämättä, kun et käytä sitä aktiivisesti selaamiseen, suoratoistoon tai lataamiseen.)

Pohjimmiltaan annat Honeygainille käyttää pientä osaa Internet-yhteydestäsi, jota et kuitenkaan käytä, vastineeksi tuloistasi.

Honeygain tekee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tarvitsevat suuria tietomääriä eri tarkoituksiin, kuten markkinatutkimukseen, sisällön toimittamiseen ja muihin tarkoituksiin. Nämä yritykset maksavat Honeygainille pääsystä hajautettuun verkkoon, joka koostuu kaikkien Honeygain-käyttäjien yhdistetystä kaistanleveydestä. Tämän jälkeen yritys jakaa osan tuloistaan ​​kanssasi kiitoksena kaistanleveyden lisäämisestä.

Honeygain väittää ottavansa tietoturvan vakavasti, ja sen verkko on rakennettu siten, ettei sillä ole pääsyä henkilötietoihisi, selaushistoriaasi tai muihin arkaluonteisiin tietoihisi.

Kuinka ansaita rahaa Honeygainilla (ydinominaisuudet)

Jokaisella Honeygainin kolmesta ydinominaisuudesta on hyvin erilaiset ansaintamahdollisuudet. Jokaiseen niistä tutustuminen auttaa aktiivisia Honeygain-käyttäjiä maksimoimaan ansaintapotentiaalinsa ja asettamaan realistiset tulo-odotukset.

1. Kokoontuminen

Kerääminen on ensisijainen tapa ansaita Honeygain-krediittejä, ja siitä sovellus tunnetaan pääasiassa. Kokoontumistyyppejä on kahta erilaista:

Oletusarvoinen verkon jakaminen

Kun käyttäjät jakavat ylimääräisen kaistanleveyden Honeygainin kanssa, sitä käytetään “pienien julkisesti saatavilla olevien tietojen keräämiseen verkkosivustoilta kaikkialta maailmasta”, heidän verkkosivustonsa mukaan.

Tarkemmin sanottuna käyttämätöntä kaistanleveyttäsi hyödynnetään välityspalvelinpalvelujen tarjoamiseen hyvämaineisille kolmansille osapuolille. Palvelut auttavat datatieteilijöitä, Fortune 500 -yrityksiä ja muita hyvämaineisia organisaatioita tekemään markkinatutkimusta, estämään mainospetoksia, suojelemaan brändin eheyttä, keräämään dataa ja hinnoittelutietoja, kokoamaan matkahintoja ja seuraamaan SEO-palveluita.

 • Tuloja kertyy 3 krediittiä 10 megatavua liikennettä kohden.
 • 10 Gt:sta käyttäjä ansaitsee 3 dollaria USD.
 • Sinun on jaettava noin 66 Gt tietoja saavuttaaksesi voittorajan (20 dollaria).
 • Verkkoyhteytesi nopeuden on oltava 10 Mt/s, jotta sitä voidaan käyttää.
 • 100 MB/s on suurin käytettävissä oleva nopeus.

Näihin lukuihin vaikuttaa suuresti se, kuinka monta laitetta ja IP-osoitetta olet yhdistänyt sovellukseen (lisätietoja alla). Lisäksi on useita muita tapoja ansaita Honeygain-krediittiä, mikä voi lyhentää vähimmäismaksukynnyksen saavuttamiseen kuluvaa aikaa.

Arvostelijan huomautus:

Näkökulman vuoksi minulla on tällä hetkellä yksi aktiivinen laite yhdistettynä sovellukseen: Windows 10 -pohjainen kannettavani.

En ole ollut erityisen aktiivinen, koska kannettava tietokone on usein kiinni, mutta viimeisten 14 päivän aikana olen jakanut passiivisesti noin 4 Gt Internet-dataa ja ansainnut noin 1 175 krediittiä (1,17 dollaria).

Tämä ei todellakaan ole järisyttävää ylimääräistä rahaa, mutta voi nähdä, kuinka ansaitsen helposti muutaman dollarin joka kuukausi passiivisina tuloina ilman vaivaa. (1,17 dollarin luku on vain tuloni .)

On tärkeää huomata, että kotini internetyhteyteni on laajakaistapohjainen palvelu suuren teleoperaattorin kautta ja tulee mukana rajaton tiedonsiirto.

(Vihje: Jos sinulla ei ole rajoittamatonta dataa pöytäkoneellasi tai mobiililaitteellasi, Honeygainin Gathering-ominaisuuden kautta kertyneet tulot pienenevät “rajoitetun” datapakettisi kustannuksista).

Sisällön toimitus

Oletusarvoisen verkonjakoominaisuuden lisäksi, joka alkaa automaattisesti käynnistyä asennuksen jälkeen, työpöytä käyttäjät voivat valita Honeygainin sisällönjakeluominaisuuden (CD) ansaitakseen entistä enemmän rahaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kasvattaa yritystäni ilman myyntipuheluita: parhaat strategiat

Lyhyesti sanottuna verkkoyhteyttäsi käytetään nyt paljon dataa vaativan sisällön, kuten videoiden, kuvien, laajempien verkkosivustojen ja vastaavien, käsittelyyn. Tämän seurauksena sisällönjakelun tulot ylittävät verkon oletusjaon tulot. (Kun Sisällöntoimitus on aktiivinen, keräät 6 krediittiä tunnissajoka on eri kuin 3 krediittiä 10 Mt:lta, jonka ansaitset oletusverkon jakamisen kautta).

Onneksi Content Delivery toimii yhdessä Default Network Sharingin kanssa, joten voit ansaita molemmista samanaikaisesti.

Honeygain-laskimella pelaaminen antaa sinulle tarkemman käsityksen siitä, kuinka paljon sinun pitäisi odottaa ansaitsevasi niiden yhdistetyillä Gathering-ominaisuuksilla.

Arvostelijan huomautus:

Koska sisällönjakelu sisältää paljon kaistanleveyttä sisältöä, tiedonkulutuksesi voi kasvaa huomattavasti, kun tämä ominaisuus on käytössä. Kuten oletusverkon jakamisen yhteydessä, suosittelen tämän ominaisuuden käyttöä vain, jos sinulla on rajoittamaton Internet-paketti!

En ole vielä ansainnut ilmaista rahaa tällä ominaisuudella, vaikka se on päällä. Olen jatkuvasti “jonossa”, kuten tämä helpdesk-artikkeli ehdottaa, joten näyttää siltä, ​​​​että tämä ominaisuus saattaa olla erittäin suosittu ja he voivat käyttää vain rajallinen määrä laitteita kerrallaan.

***Tällä hetkellä CD-levy on saatavilla seuraaviin maihin: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Kiina, Kolumbia, Tšekki, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Georgia, Kreikka, Hongkong, Unkari, Intia , Israel, Irlanti, Italia, Japani, Malesia, Meksiko, Moldova, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Puola, Filippiinit, Portugali, Romania, Venäjä, Singapore, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Thaimaa, Turkki, Iso-Britannia ja Yhdysvallat. [Updated 2023-04-06]

2. Voitot (Lucky Pot)

Vaikka Honeygainin kanssa jaetun Internetin määrä muodostaa lopulta hyvän osan heidän kokonaistuloistaan, käyttäjät voivat “voittaa” jopa 10 dollaria päivässä (10 000 krediittiä) jakamalla vähintään 15 megatavua liikennettä ja napsauttamalla sitten Lucky Pot -logoa. Honeygain-kojelaudan oikeassa yläkulmassa.

Voit osallistua vain kerran päivässä, mutta ansaitset vähintään 5 (ja jopa 10 000) krediittiä joka kerta, kun avaat Lucky Potin.

Arvostelijan huomautus:

Yleensä voitan 5-10 luottoa Lucky Potista joka päivä. Se kestää kaksi napsautusta ja se on kokonaan ilmaista rahaamutta en ole vielä voittanut yhtä suurimmista mainostetuista palkinnoista.

Olen selannut heidän Helpdeskiään, enkä näe mitään tietoa siitä, miten pisteet on jaettu ja/tai onko ne valittu satunnaisesti. Jos olet voittanut yli 10 luottoa Lucky Potista jonakin päivänä, voit jakaa ne kommenteissa.

Jopa päivittäisenä aktiivisena käyttäjänä tällä ominaisuudella ansaitsisi vain penniä kuukaudessa, ellei he olisi onnekkaat osumaan johonkin suuremmista Lucky Pot -jakeluista.

3. Honeygainin suositusohjelma

Ylivoimaisesti tehokkain tapa ansaita rahaa Honeygainilla on heidän suositusohjelmansa.

Heti Honeygain-tilin luomisen jälkeen saat käyttöösi henkilökohtaisen viittauslinkin.

Kun ystäväsi tai perheesi käyttävät kutsulinkkiäsi sovelluksen lataamiseen, he saavat 5 dollarin tervetuliaisbonuksen ja ansaitset 500 krediittiä (0,50 dollaria), kun he ovat keränneet 2 Gt:n verran tietoa.

Ja vaikka 0,50 dollaria sinulle ja 5 dollaria heille on suuri, se ei ole todellinen elättäjä tässä yhtälössä.

Vielä tärkeämpää, ansaitset 10 % toistuvan bonuksen kaikista heidän tulevista tuloistaan.

Tämä on hirviö kannustin. Kun viittaamasi aktiivisten käyttäjien määrä kasvaa, myös tulosi kasvavat.

Arvostelijan huomautus:

On syytä huomata, että olen ansainnut tämän toistuvan bonuksen kautta enemmän rahaa kuin olen todellisuudessa myynyt käyttämättömiä tietojani. Kuten erilaisten korkojen korko, ansaitsen yleensä 2 000–3 000 krediittiä (2–3 dollaria) päivässä bonuksina.

Jälleen, ei silmiä hiveleviä lukuja, mutta yhdistettynä muihin ansaintaominaisuuksiin se lisää nyt yli 100 dollaria kuukaudessa täysin passiivisina tuloina.

Kuinka paljon Honeygain maksaa?

Ei ole yllättävää, että useimmin kysytty kysymys, jonka näemme, on kuinka paljon voit ansaita Honeygainilla?

Vastaus on, kuten monet asiat elämässä, se riippuu.

Saadaksesi paremman käsityksen siitä, kuinka paljon voit odottaa ansaitsevasi, aloita pohtimalla, kuinka monessa laitteessa ja IP-osoitteessa voit uskottavasti käyttää Honeygainia.

Pelaamalla kanssa Honeygain-laskin (Heidän etusivun puolivälissä) huomasin, että odotetut tulot yhdestä laitteesta, joka jakaa 2–3 Gt päivässä yhdestä IP-osoitteesta – 0 CD-tuntia mukaan lukien – olivat 18–27 dollaria kuukaudessa.

Suurimmalle osalle käyttäjistä tämä on realistisin odotettu kuukausituloalue (olettaen, että sinulla on rajoittamaton datapaketti, jonka verkkonopeudet mahdollistavat vähintään 10 Mt/s tiedonsiirron).

Honeygainin tulosskenaariot

 • 1 laite (pöytäkone), 1 IP-osoite: 18–27 dollaria kuukaudessa.
 • 2 laitetta (pöytäkone + tabletti), 2 IP-osoitetta: 36–45 dollaria kuukaudessa.

*Molemmat skenaariot edellyttävät 2–5 Gt:n päivittäistä jakamista; 0 tuntia CD osallistumista.
**24 tunnin (!!) CD-jaon lisääminen lisää vain 4 dollaria kuukaudessa lisätuloja molemmissa yllä olevissa skenaarioissa.

Vaikka Honeygain-laskin mahdollistaa 10 IP-osoitteen ja 20 Gt:n jakamisen maksimituloilla 184 $ kuukaudessa, keskivertoihmisellä ei ole läheskään mahdollista päästä lähellekään sitä monimutkaisen, todennäköisesti kalliin asennuksen ulkopuolella.

Arvostelijan huomautus:

Henkilökohtaisen kokemuksen mukaan sovellus oli järkevä käytettäväksi vain kannettavassa tietokoneessani kodin WiFi-yhteyden kanssa. Huolimatta rajoittamattomasta mobiilidatasopimuksesta, akun katoaminen ja sovelluksen kyvyttömyys toimia taustalla teki sen asentamisen puhelimeeni lähes turhaksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää Coinbasea vuonna 2023?

Esimerkiksi eräässä käyttäjän valituksessa viitattiin siihen, että huolimatta verkon jakamisen lopettamisesta, sovelluksen käyttämättä jättämisestä etualalla ja virransäästöasetusten kytkemisestä päälle, sovellus kulutti edelleen 30–40 % hänen puhelimensa toiminnallisesta akusta. yön kun hän nukkui.

Jos Honeygain muuttaa asennettua ohjelmistoa taustakäytön mahdollistamiseksi ja parantaa resurssien käyttöä, jotta se ei kuluta yhtä paljon akkua, saattaa olla sen arvoista antaa Honeygainille osuus matkapuhelinverkostasi. [to open up a second IP address/income stream].

Kaiken kaikkiaan olen ollut rekisteröityneenä toukokuusta 2020 lähtien, ja olen ansainnut 1 932,37 $ kaikista kolmesta ansaintaominaisuudesta. Se on 55,21 dollaria kuukaudessa.

55,21 dollarin kuukausittainen luku jakautuu noin 27 %:iin Gatheringillä, ~1 %:iin Lucky Potin kautta, ~18 %:iin suositusbonuksina ja loput 54 %(!) toistuvista Honeygain-luottobonuksista.

Kuinka rekisteröityä Honeygainille

Honeygainin käytön aloittaminen on erittäin helppoa. Suuntaa vain Honeygainin verkkosivusto ja asenna Honeygain laitettasi tukevasta kaupasta.

Tuetut käyttöjärjestelmäversiot sisältävät:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • Linux (Docker)
 • Android
 • iOS

Kun olet ladannut sovelluksen, sinua pyydetään täyttämään rekisteröintilomake asennusprosessin viimeistelemiseksi. Kun sovellus on valmis, se on valmis aloittamaan Internetin jakamisen. Aktiivista työtä ei tarvita enää koskaan, ellet päätä hyödyntää Lucky Potin tai viittausohjelman ominaisuuksia.

Honeygain-kirjautumisbonus

Vaikka ei vaadita, voit käyttää Honeygain-viittauslinkkimme ja ansaitse 5 dollarin bonus (5 000 krediittiä) tekemällä niin.

Sisältömme on lukijatukea, joten asiakassuhde on varmasti arvostettu.

Ansaitset 5 dollarin bonuksen riippumatta siitä, lataatko Honeygainin kutsulinkin kautta vai et.

Honeygain-maksuprosessi

Ansaittujen hyvitysten lunastaminen, kun olet saavuttanut 20 000 krediittien (20 dollaria) vähimmäisrajan – käteisellä PayPal-tilillesi tai kryptovalvontaan – on melko yksinkertaista.

Siirry vain online-hallintapaneeliisi, napsauta Pyydä maksua ja valitse PayPal tai JMPT.

PayPal-nostoihin kohdistuu mojova 15 %:n tapahtumamaksu, joka on melko suuri haitta.

Sitä vastoin Honeygain tarjoaa mahdollisuuden nostaa kryptorahaa JumpTokenin (JMPT) kautta. Tähän menetelmään ei liity tapahtumamaksua.

Lisäksi Honeygain lisää 20 % bonuksen tuloihisi, jos nostat tällä menetelmällä – netto 35 % heilahdus PayPal-tilillesi nostoon verrattuna. Tulosi voidaan sitten siirtää kylmävarastoon tai myydä lopulta suurissa pörsseissä, kuten Binance tai Coinbase.

Honeygain pyytää, että annat jopa 48 tuntia nostojen käsittelyyn ja maksun saamiseen.

Arvostelijan huomautus:

Kokemukseni mukaan (kaksi huomattavaa nostoa) maksutodistus osui 8 tunnin sisällä tai vähemmän.

Lisäksi olin iloisesti yllättynyt huomatessani, että Honeygain tarjoaa “haasteita”, jotka voidaan avata vain, kun ensimmäinen maksusi on käsitelty.

Sain Honeygainilta sähköpostin, jossa jaettiin viisi erilaista haastetta, jotka voisin suorittaa ollakseni yksi 50 henkilöstä, jotka valittiin voittamaan 10 dollaria lisää.

Haasteet ovat luonteeltaan yksinkertaisia ​​ja vaihtelevat lyhyen kyselyn täyttämisestä kokemuksistani sovelluksesta, Honeygainin jakamisesta sosiaalisessa mediassa tai sisällön luomisesta virallisilla Honeygainin suosittelemilla #hashtageilla.

Apua ja asiakastukea

Honeygain näyttää suosivan pöytä- ja lippujärjestelmän lähestymistapaa etulinjan tuen tarjoamisessa.

Jos sinulla on kysyttävää sovelluksesta, sen ominaisuuksista, maksukyselyistä ja muusta, sinun on aloitettava seulomalla niiden saatavilla olevat Tukipalvelu.

Jos et löydä etsimääsi tietoa, voit löytää sen lähetä tukipyyntö täällä.

Honeygain ei jaa julkisesti henkilöstön tai tuen sähköpostin yhteystietoja. Heillä on kuitenkin useita verkkoyhteisöjä, joihin voit liittyä etsiäksesi tietoa ja verkostoituaksesi muiden käyttäjien kanssa. Löydät ne osoitteesta:

Honeygainin vaihtoehdot

Jos et ole myyty ja haluat tutkia vaihtoehtoja, on olemassa useita muita tiedonkeruusovellukset joita voidaan käyttää Honeygainin rinnalla tai sijasta.

 1. Nielsenin tietokone- ja mobiilipaneeli: Seuraamalla ihmisten tapaa käyttää Internet-yhteensopivia laitteitaan tämä sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita noin 50 dollaria vuodessa myöntäessään sovellukselle luvan kerätä näitä tietoja.
 2. PacketStream: Käyttää Honeygainin kaltaista peer-to-peer-välityspalvelinverkkoa. Se tarjoaa korkeamman maksuprosentin, mutta sen käyttäjäkunta on pienempi, mikä voi heikentää mahdollisuuksia ansaita. Palvelu keskittyy yritysten palvelemiseen ja tarjoaa avoimemman lähestymistavan kaistanleveyden jakamiseen.
 3. LoadTeam: LoadTeam on hajautettu laskenta-alusta, jonka avulla käyttäjät ansaitsevat rahaa antamalla sovelluksen käyttää tietokoneensa vapaata prosessointitehoa. Vaikka se ei sisällä kaistanleveyden jakamista, kuten Honeygain, se tarjoaa vaihtoehtoisen tavan ansaita passiivisia tuloja.
 4. Swagbucks: Ei suora vaihtoehto Honeygainille, mutta tarjoaa erilaisia ​​tapoja ansaita passiivisia tuloja, kuten Videoiden katsominen, kyselyjen tekeminenja käteistä takaisin verkko-ostoksista. Swagbucksilla on suurempi käyttäjäkunta ja vakiintunut maine, mutta se vaatii aktiivisempaa osallistumista ansioiden maksimoimiseksi, toisin kuin Honeygainin passiivinen lähestymistapa.

UKK

Onko Honeygain laillinen vai huijaus?

Honeygain on laillinen alusta, jonka avulla voit saada maksun käyttämättömän Internet-kaistanleveyden jakamisesta. Yli 150 maassa käytetty sovellus säilyttää vahvan 4,5/5 tähden arvostelun Trustpilotin yli 10 000 käyttäjäarvion kanssa.

Onko Honeygain turvallista käyttää?

Honeygain on yleensä turvallista käyttää, kunhan ymmärrät, kuinka sovellus käyttää ja tallentaa tietojasi. Heidän on noudatettava Yhdysvaltoja koskevia tietosuojalakeja, ja heidän on myös ylläpidettävä GDPR-vaatimustenmukaisuutta eurooppalaisten käyttäjien osalta. Heillä on vahva historia käyttäjien maksujen tarkasta ja nopeasta käsittelystä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä lyhyt video: Kattava oppaasi

Mitä käyttäjätietoja Honeygain-verkkosivusto kerää?

Honeygain kerää ja tallentaa tiettyjä henkilötietoja tarjotakseen palvelujaan ja varmistaakseen saumattoman käyttökokemuksen. Heidän tietosuojakäytäntönsä mukaan kerätyt tiedot voivat sisältää:

 1. Sähköpostiosoite: Tilin luomiseksi ja hallinnoimiseksi Honeygain kerää sähköpostiosoitteesi.
 2. IP-osoite: Honeygain kerää ja tallentaa IP-osoitteesi hallitakseen liikenteen jakamisprosessia ja käyttäjien tunnistamista varten.
 3. Laitetiedot: Honeygain kerää tietoja käyttämästäsi laitteesta, kuten laitteen mallin, käyttöjärjestelmän ja yksilölliset laitetunnisteet. Nämä tiedot auttavat heitä ymmärtämään laitteen yhteensopivuuden ja optimoimaan palvelunsa.
 4. Liikennetiedot: Honeygain kerää tietoja alustansa kautta jaetusta liikenteestä tulojen laskemiseksi ja verkon eheyden ylläpitämiseksi.
 5. Maksutiedot: Honeygain kerää tulojasi ja maksujesi käsittelemiseksi maksutietosi, kuten PayPal- tai Bitcoin-lompakkoosoitteesi.
 6. Käyttötiedot ja analytiikka: Honeygain kerää tietoja siitä, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sovelluksensa ja verkkosivustonsa kanssa parantaakseen palveluitaan ja käyttökokemustaan.

Hidastaako Honeygain internettiäsi?

Honeygain voi vaikuttaa Internetin nopeuteen, mutta vaikutus on yleensä vähäinen useimmille käyttäjille. Honeygain käyttää laitteesi käyttämätöntä kaistanleveyttä jakaakseen sen verkkonsa kanssa, mikä tarkoittaa, että se kuluttaa vain osan käyttämättömästä kaistanleveydestä, jota et käytä aktiivisesti. Sovellus on suunniteltu välttämään häiriöitä normaalissa internetin käytössä.

Kuitenkin, jos sinulla on hidas Internet-yhteys tai rajoitettu kaistanleveys, saatat huomata hieman nopeuden hidastuvan Honeygainin käytön aikana. Tällaisissa tapauksissa voit hallita sovelluksen asetuksia rajoittaaksesi sen kuluttamaa kaistanleveyttä.

Minimoidaksesi mahdolliset vaikutukset nopeuteen varmistamalla, että käytät nopeaa, vakaata Internet-yhteyttä, jossa on runsaasti kaistanleveyttä, ennen kuin asennat ja käytät Honeygainia.

Maksaako Honeygain todella?

Kyllä, Honeygain maksaa käyttäjilleen. Sovellus kompensoi käyttäjiä käyttämättömän kaistanleveyden jakamisesta alustan kanssa. Käyttäjänä keräät krediittejä jaetun kaistanleveyden perusteella, jotka voidaan sitten muuntaa rahaksi.

Honeygainin maksu on noin 0,01 dollaria jokaista 10 megatavua jaettua dataa kohden. Kun saavutat 20 dollarin vähimmäisrajan, voit pyytää maksua PayPalin tai JumpTokenin kautta.

Muista kuitenkin, että tulot riippuvat useista tekijöistä, kuten sijainnistasi, internetin nopeudesta ja kaistanleveyden kysynnästä alueellasi. Tästä syystä Honeygainin kautta ansaitsemasi rahamäärä vaihtelee, ja vähimmäismaksukynnyksen saavuttaminen voi kestää jonkin aikaa.

On välttämätöntä hallita odotuksiasi ja kohdella Honeygainia passiivisen tulon lähteenä eikä ensisijaisena tai merkittävänä tulolähteenä.

Kuinka paljon Honeygain maksaa 1 Gt:sta?

Honeygain maksaa noin 0,10 dollaria 1 Gt (gigatavun) tiedon jakamisesta alustansa kautta.

Voinko käyttää useita laitteita Honeygainin kanssa?

Kyllä, voit käyttää useita laitteita Honeygainin kanssa tulojesi kasvattamiseen. Itse asiassa alusta kannustaa käyttäjiä yhdistämään useita laitteita passiivisen tulopotentiaalin maksimoimiseksi. Yhdistämällä useampia laitteita voit jakaa enemmän kaistanleveyttä ja kerätä krediittejä nopeammin.

On kuitenkin joitain rajoituksia ja ohjeita, jotka on otettava huomioon:

 1. Tilikohtainen laiterajoitus: Honeygain mahdollistaa jopa 10 laitteen yhdistämisen yhdelle tilille. Laitteiden lisääminen voi johtaa tilin jäädyttämiseen tai tulojen pienenemiseen.
 2. IP-osoitteen rajoitus: Honeygain rajoittaa laitteiden määrää, jotka voidaan yhdistää samaan IP-osoitteeseen. Korkeintaan 2 laitetta IP-osoitetta kohden voi lisätä tuloihisi samanaikaisesti. Lisälaitteiden yhdistäminen samasta IP-osoitteesta ei lisää tulojasi.
 3. Verkon vakaus: Varmista, että Internet-yhteytesi on vakaa ja sillä on riittävä kaistanleveys useiden laitteiden tukemiseen vaikuttamatta normaaliin Internetin käyttöön.

Viimeiset ajatukset: Onko Honeygain sen arvoinen?

Yksinkertaisesti sanottuna, käytätkö sitä vai et rahaa tienaavat sovellukset Kuten Honeygain, riippuu suurelta osin kahdesta yksinkertaisesta kysymyksestä.

 1. Onko sinulla pöytäkonetta?
 2. Onko sinulla vakaa Internet-yhteys, jossa on rajoittamaton data?

Jos vastaus jompaankumpaan näistä kysymyksistä on ei, Honeygain ei todennäköisesti ole vaivan arvoinen ja voi jopa saada rahaa, koska se tyhjentää tietopakettisi nopeammin.

Jos vastaus molempiin on kyllä, Honeygain-sovellus on melkein varmasti aikasi arvoinen, vaikka tulosi eivät saavutakaan yleisesti mainittuja tasoja.

Viimeinen asia, josta saatat haluta tiedustella, on, alkaako Internet-palveluntarjoajasi rajoittaa verkon nopeuksia, kun tietty määrä dataa on käytetty. Sinulla voi esimerkiksi olla rajoittamaton data- tai internetpaketti, mutta palveluntarjoaja alkaa laskea nopeuksiasi esimerkiksi sen jälkeen, kun tietyssä kuussa on käytetty 20 Gt.

Vaikka et teknisesti maksa enempää, hitaammat nopeudet saattavat pakottaa sinut harkitsemaan uudelleen Honeygainin käyttöä tai mahdollisesti keskeyttämään sen käytön, kun kuristusrajasi on saavutettu.

Aiheeseen liittyvä: Yli 50 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa